פורסם 2006 ביולי 2819 שנים לפני כ 4 ימים קניתי לי Heroes 5. וכשפתחתי את הקופסא מצאתי מדריך באנגלית.והלכתי אל המוכר יום אחרי והוא ניפנף אותי. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המדריך הרשמי למשחק בעברית??
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מה אתה צריך מדריך ?!תתקין , ותלמד תוך כדי משחק, זה מה שאני עשיתי (שפעם ראשונה שיחקתי במשחק heroes) ולמדתי יופי.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים אם ת'לא רוצה תן לי אותו! המדריך באנגלית הוא אורגינל! עם הסברים הרבה יותר מפורטים והוא גם צבעוני (כנראה)
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר תודה על כל ה"תשובות".אבל הרבה יותר כיף לשחק במשחק אחרי שאתה קורא את המדריך שלו. ולעיין בו בזמן המשחק כששוכחים איך עושים פעולה מסויימת.כל מי שהיה לו משחק עם מדריך יזדהה איתי. כשלמישהו יהיה קישור או פתרון כלשהו למציאת מדריך בעברית (עדיפות לרשמי) אז שיכתוב פה.תודה לעונים.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים תלמד לבד או תגיד לחבר שלך שילמד אותך אין לך איזה חבר שמשחק במשחק הקטלני הזה ..משחק אחד החזקים .. אבל 3 אין עליו ולא יהיה ..
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר תגידו, אתם באתם לעצבן??יש מדריך בעברית. אני רק רוצה למצוא אותו.אל תגידו לי מה אני צריך ומה לא.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אני משחק במשחק הזה כבר מלא שנים התחלתי מהראשון שהייתי בכיתה א' עד היום אני משחק במשחקים של הירוס זה משחק שקשה להבין אותו למתחילים אבל אם יש לך ניסיון במשחקים של הירוס אז אתה יכול ללמוד בקלות וחוץ מי זה הכי כייף ללמוד לבד ולא עם מדריך....כל משחק לא רק זה.....
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים חוץ מזה זה גם משחק יחסית חדש ולא בטוח שיש לו מדריך בעברית ותדע לך שמכל ההירוסים אין על 3 וההרחבות שלו בקיצור תוריד או תקנה heroes complete המלצה שלי....
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר אתם יודעים מה? אני אחפש אולי דרך היבואן של המשחק.מישהו יודע אולי מי היבואן שלו?אני חושד שזה "הד ארצי" אבל אני לא בטוח.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים חוץ מזה זה גם משחק יחסית חדש ולא בטוח שיש לו מדריך בעברית ותדע לך שמכל ההירוסים אין על 3 וההרחבות שלו בקיצור תוריד או תקנה heroes complete המלצה שלי.... היי NAORIKO, ברוך הבא לפורום אצלינו לא נהוג להקפיץ, פעם הבאה השתמש בבקשה בכפתור
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אתם יודעים מה? אני אחפש אולי דרך היבואן של המשחק.מישהו יודע אולי מי היבואן שלו?אני חושד שזה "הד ארצי" אבל אני לא בטוח.תבדוק בקופסא או שתשאל את החנות שקניתה ממנה.ואתה יכול אולי לעשות חיפוש בגוגל, אבל אני לא חושב שיש מדריכים בעברית למשחקים חדשים כלכך.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אין מדריך בעברית, זה משחק דפוק ברמות...3 עם התוספות ו4 שמים אותו...זה נראה כמו העתק של WARCRAFT 3 וזה כל כך מגעיל, הרגליים של הסוסים זה כמו פילים מכוערים, אמא לה איזה משחק דפוק... אי אפשר לתאר את זה במילים ??? :s05:זה מה שקורה כשחברה שלא מנוסה במשחקים האלה (במקרה הזה UBISOFT) עושה משחק לא מהתחום שלה... הם סוסים בSPLINTER CELL וPRINCE OF PERSIA ועוד הרבה משחקים שאהבתי אצלהם, אבל זה מוריד להם את רמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.