עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך ~1500 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אתם יכולים להסתכל במפרט שלי ולראות שיש לי X550

בזמנו כשקניתי לא תיכננתי לשחק במחשב יותר מדי.. רק CIV4 וכאלה שהכרטיס מריץ חלק

מה לעשות ועברה חצי שנה מאז שקניתי את המחשב ופתאום התחלתי להתעסק עם משחקים כבדים כמו

OBLIVION ו - FARCRY שקניתי ב-25 שקל!! ממש משתלם

בכל אופן, מיותר לציין שהכרטיס לא מחזיק את המשחקים אלא אם אני משחק בגרפיקה הנמוכה ביותר (אני לא מתפשר

על הרזולוציה במסך 19 אינטש = לפחות 1024X768)

איזה כרטיס כדאי לקנות למפרט שלי ואנא להתחשב שיש לי תמיכה ב - SLI... אולי כדאי NVIDIA אפילו שהבנתי

ש ATI חזקים יותר??? אני רוצה מן הסתם כרטיס מסך שיחזיק את כל המשחקים באיכות הגבוהה ביותר ויספיק לפחות לשנה ומעלה.

יש לי עדיפות ל512 מגה זכרון בכרטיס מסך DDR3

שאלה נוספת - כמה ישנה אם אני אוסיף עוד ג'יגה זכרון למחשב? אם זה ישפיע באופן מספיק משמעותי הייתי שמח לשדרג גם את זה

אבל בטווח העלות שציינתי ~1500 כולל הכ.מסך

ועוד שאלה לא הכי קשורה - איך המעבד שלי יחזיק ואולי שווה לשדרג אותו מתישהו לכפול ליבה או אפילו ל3800 רגיל כי הייתה ירידת מחירים דרמטית

למעבד הזה (3800 ירד הכי הרבה!!) ואפילו אם הייתי קונה 3800 לפני חצי שנה הוא היה יוצא יותר יקר מה - 3200 שקניתי אז

ו3800 במחיר של היום... סתם בגדר רעיון לאוויר??

תודה לכל המשיבים!!

פורסם

יש לך את הכרטיס מסך X1800GTO2, המחיר שלו בדובים(פאנדס) הוא 1490 ש"ח.

לכרטיס יש 512 זיכרון, הוא משתווה ל-X1800XL רק שלו יש 512 זיכרון.

אם אתה מתכנן OC, אתה תוכל להגיע ממש קרוב לכרטיס מסך 1800XT.

פורסם

פשש איזה בזיון.. אני קניתי את ה 7900GT שלי ב 2100 שקל !! לפני איזה 3 חודש!! :kopfpatsch: כרטיס מעולה, ממליץ גם. לגבי שאר המפרט שלך: תוספת גיגה זכרון לא תתן לך שום יתרון מורגש. וכנ"ל לגבי המעבד - הוא סביר למשחקים נכון להיום. לי יש 3000+ 64BIT ולא נתקלתי בשום בעיה בשום משחק עד היום על ההגדרות הגבוהות ביותר (למעט אולי אובליביון שאוהב מעבדים חזקים וCOD2)

פורסם

האמת שאובליביון לא צריך מעבד חזק או לפחות לא ממש מושפע מיזה.

כאן יש שינוי בביצועים רק כי מדובר במערך CF של שני X1900XT.

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2747&p=3

הוא פשוט אוהב כרטיסים של ATI/ כאלה בעלי 512MB .

http://firingsquad.com/hardware/oblivion_high-end_performance/page4.asp

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים