פורסם 2006 ביולי 2819 שנים http://www.pcsx2.net/בקיצור למי שיש מעבד כפול ליבה יקבל שיפור ביצועים גדול ומומלץ כרטיס מסך 6600GT ומעלה
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים חחח כמה מאמץ ע"מ להפעיל משחקים מיושנים של PS2 במחשב. נראה לי עדיף כבר לקנות PS2 לא?.... אני כבר איבדתי תקווה...
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר חחח כמה מאמץ ע"מ להפעיל משחקים מיושנים של PS2 במחשב. נראה לי עדיף כבר לקנות PS2 לא?.... אני כבר איבדתי תקווה... אני קונה DS פרוץ ובעתיד כניראה WII פרוץ ככה שזה יהיה נחמד להפעיל מישחקים כמו גרנדיה 3 במחשב אני מת על RPG יפנים ולPS2 יש הרבה
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים חחח כמה מאמץ ע"מ להפעיל משחקים מיושנים של PS2 במחשב. נראה לי עדיף כבר לקנות PS2 לא?.... אני כבר איבדתי תקווה... אם זה יהיה בחינם לא תיקח ? בכל מיקרה, נראה שיש שיפור משמעותי בפלאגאין של הגרפיקה, נחכה ונראה
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים יש שיפור משמעותי בכפולי ליבה ברגע שהם הוציאו את הגירסה החדשה... בעסה שאין לי :'(
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר מה זאת אומרת כפול ליבה?ליבה זה החלק המרכזי במעבד ובכפול ליבה יש 2 ליבות
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים איכס הrpgs על הפלייסטיישן ומעלה שיעממו לי את התחתאין על אלה שהיו בsnesהדבר האחרון שאהבתי היה paper mario כי יש שם מלא הומור ואני אוהב הומור
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר איכס הrpgs על הפלייסטיישן ומעלה שיעממו לי את התחתאין על אלה שהיו בsnesהדבר האחרון שאהבתי היה paper mario כי יש שם מלא הומור ואני אוהב הומורpaper mario היה מצוין בN64 ומאריוRPG בSNES והמישחק המקביל בGBA בקוביה ובDS עוד לא שיחקתי אבל הביקורות טובות חוץ מיזה אחת מהסידרות האהובות עלי זה גרנדיה וגרנדיה 3 יצא רק לPS2ויש עוד RPG טובים שיצאו רק לPS2 חוץ מיזה יש מישחקי מכות טובים ומישחקי פלטפורמה וקצת מישחקים מסיגנונות אחרים שאני רוצה לשחק בהם
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים איזה קטע שהזכרת את super mario rpgגמרתי אותו שוב בפעם השלישית לפני כחצי שעהדרך אגבטיפ לכל שחקני הrpg יפניים המתחיליםאם אתם מתקשים להילחם באיזור מסויים במפלצות או להביס בוסתילכו לאיזור עם מפלצות חלשות יותר, ותהרגו הרבה הרבה מפלצותזה יקח קצת זמן אבל תעלו רמות, תשיגו גם כסף ככה ותיקנו שיקויים ועזרים ונשקים ושיריונותואז שתחזרו לאותו בוס או איזור עם מפלצות תראו שיהיה לכם קל שועליםאני זוכר שפעם לפני כמה שנים ששיחקתי בsuper mario rpg היה קשה לי להביס את הבוס הראשון MACKוהייתי אז ברמה 6הפעם העלתי את מאריו ומאלו לרמה 9 ושהלכתי להילחם במאק כיסחתי אותו כאילו הוא היה גומבהעוד טיפ זהתמיד תארגנו פארטי של דמויות שממלאות תפקיד חשוב כל אחתלמשל אני הבסתי את המשחק היום עם מאריו בתור לוחם, באוזר בתור לוחם ופיץ' בתור מרפאהלמה? כי אני אוהב יותר התקפה פיזיתאבל הייתי צריך דמות אחת שמרפאהככה שהתקפה התקפה, ריפוי קבוצתי כל סיבוב
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מאיזו שהיא סיבה יש לי הרגשה שמעבדי קונרו יוכלו להביא יותר ביצועים באמולטורים של הקונסולות של ה128 ביטכי יש להם גישה מהירה משופרת לזיכרון וזה משהו שחשוב באמולטורים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.