עבור לתוכן

החלפתי היום משחה טרמית למעבד והכרטיס מסך!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איזה מטומטם האתר הזה מסביר איך למרוח נכון כל משחה מסידרת Arctic Silver1\2\3\4\5

והשיטה הזאת לא נכונה לכל המשחות אז אל תזיין לנו תמוח

ואל תתערב במה שאתה לא מבין

פורסם

השיטה הכי טובה היא למרוח X ואחר כך +

להניח את הסינק, לסובב קצת במקום

וקיבלת משטח אחיד שמכסה את כל הIHS כמו שצריך

פורסם

זה לא משנה אם אתה עושה X קטן או שם ראש גפרור במרכז.

העיקר הוא לעשות תנועה סיבובית באמת כמו שציינתי לפניי ולא למרוח שיכבה "אחידה" בכדי למנוע בועות...

אבל תן לילד.... הוא הרי גאון.. והמסקנות שלו לפי וותק פה באתר...

פורסם
  • מחבר

אז מה זה משנה אם תשים נקודה באמצע או תמרח בצורת כוכבית או תמרח על הכל בצורה אחידה ובסוף תסובב את הבלוק???

פורסם

אז מה זה משנה אם תשים נקודה באמצע או תמרח בצורת כוכבית או תמרח על הכל בצורה אחידה ובסוף תסובב את הבלוק???

משנה.

אם לא הייתה קופץ וקורה לי בשמות והיית שואל כמו בן אדם היית לומד.

כרגע לא בא לי לענות לך בכלל ואם אתה רוצה כנס לאחד מאתרי היצרנים של המשחות ותקרא ותלמד מה הסיבות למריחה בצורה כזו או אחרת ולמה יש בועות אויר בצורת המריחה שלך.....

בנתיים אני הבאתי לך ציטוט מהחברה הטובה ביותר למשחה טרמית עם הסבר... אבל אתה חושב שהוותק פה באתר עשה אותך טוב מהם... אז לך תייצר....

ואגב תאמין לי שהוותק שלי הרבה יותר גדול משלך אבל עדיין זה לא עושה אותי חכם ממך (למרות שצורת הדיבור שלך מסגירה את זה שכן) אבל מה שבטוח שבמקרה הזה...... :-X

פורסם
  • מחבר

בסדר...

פורסם

שיטת ה "גולה" יעילה רק ל AS, שהיא משחה נוזלית למדי.

למשחה יבשה כמו ה MX-1 היא לא תועיל בגרוש, וכל מה שיתקבל זה כיסוי לא אחיד, מנסיון.

השיטות היעילות לכל משחה-

או שיטת ה "כוכבית" כמו שבורקס פיצה הציע, או לשים פס בצד אחד של המעבד ועם כרטיס אשראו או משהו בסגנון פשוט למרוח את הפס בצורה אחידה.

ככה אין סיכוי שבעולם שיהיו בועות.

פורסם

העיניין שלא צריך שיכבה אחידה על כל המעבד ופה הטעות.

אז הנסיון שלך לא אומר כלום..

תנועה סיבובית תיצור הפרדה בין המעבד ל-HS ללא בועות.. ותהיה בטוח שהיא אחידה.. פשוט לא על כל המעבד אלא בצורת עיגול גדול במרכז,

מריחה יוצרת בועות.. אתה אולי לא רואה אבל יוצרת.. אין שום אדם שבעולם שמסוגל ליצור שיכבה "אחידה".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים