פורסם 2006 ביולי 2819 שנים התקנתי את הפלאג-אין שהם דרשו עכשיו אני לא רואה מסך שדורש ממני להתקין PLUGIN אלא את התמונה הראשונה בסרט אבל כשאני לוחץ על PLAY זה רושם CONNECTING ולא מתחיל את הסרטון גם לאחר זמן רב (ובלתי סביר).מה עושים?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים תעשה play למעלה (של הWindows Media Player)לא נראה לי שצריך את הplugin שהם ביקשו ,לי זה עבד בלי.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר תעשה play למעלה (של הWindows Media Player)לא הבנתי.לפי מה שאני רואה יש רק מקום אחד לעשות PLAY (מתחת למסך) וזה המשולש שמוקף בעיגול אדום
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אצלי זה נראה ככה(ובעיגול זה הplay שאליו התקוונתי):[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים כדי לראות את הוידאו בעמוד ולא בחלון חדש צריך להתקין את הactivex המתאים מהאתר של מוזילה (בתמונה ששם הבחור שמעלי רואים את הלינק שמוביל לשם "Activex plugin") ולבדוק לפי מה שהם רושמים שם שהכל מוגדר (נדמה לי שבabout:config ו-about:plugins).אם כבר עשית את זה וזה לא עובד לך, תבדוק שלא מותקן לך איזה Plugin או extention שמתנגש איתו (כמו הplugin של VLC למשל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.