פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אני חושב שבסוקט AM2אבל אני לא בטוחבעקרון זה לא ממש קשור אחד בשניהנה אינטל עברו ל65 עם אותו סוקט 775
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים המעבדים האלה יתמכו בלוחות הm2 שקיימים היום או שייצטרכו להחליף לוח?נכון למידע שיש לנו היום המעבדים הבאים (AM3) יעבדו בלוחות של היום (AM2)אבל לא הפוך
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים נגיד וזה 65NM, מה עוזרת תמונה שלו?? מה אני אמור להסיק ממנה?וחוצמזה אני לא שמעתי שלAMD או לצורך העיניין לאיזושהיא חברה כולל TSMC של יכולת פבריקציה תעשייתית של 65NM (חוץ מIBM) ככה שזה ממש חסר משמעות.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים TSMC היא חברה שמייצרת בשביל AMD מעבדים (בגלל שלאחרונה אין כוח ייצור גדול במיוחד)
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים היא מייצרת גם עבור אנוידיה והרבה חברות אחרות, הנקודה היא שכרגע אפילו לה אין מפעלים של 65
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים לכותב הנושא... אם היו כותבים 130NM על קונרו האית מאמין? ----- FX-62 65נ"מ ב 89W!!!!!!!!!!?
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים TSMC היא חברה שמייצרת בשביל AMD מעבדים (בגלל שלאחרונה אין כוח ייצור גדול במיוחד)ממתי?ל-AMD יש מפעלים משלה. אם אתה מתכוון ל-Chartered או איך שלא יקראו לו אז גם להם עדיין אין 65נמ.TSMC מייצרת בשביל ATI וNVIDIA (לא בטוח לגבי השני).זה זיוף זול הם עוד לא התחילו לייצר את זה וממש רואים שזה זיוףרק לידע כללי הם התחילו לייצר מעבדי 65נמ מסוף יוני כדי לבנות מספיק מלאי כדי שיוכלו להתחיל לשווק אותם בלי בעיית אספקה בסוף השנה.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים חוץ מהכיתוב על המעבד (שאותו אפשר לזייף בתמונות כאלה) אין הרבה שונה במעבד 65 מבחוץומכייון שהכיתוב על המעבד פה לא ממש ברור (בלשון המעטה) אפשר להבין שזה או זיוף או שבמקרה השני אם זה אמיתי אז SO WHAT??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.