עבור לתוכן

מבולבל ומתקשה להחליט איזה מחשב לקנות...אשמח להצעות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, זו פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה...אני לא רגיל כלל לכתוב בפורומים, אך לאחר רפרוף קל באתר, השתכנעתי שזו פורום רציני ביותר :-)

אני פונה בשאלה לגבי מפרט מחשב מאחר ואני מבולבל לחלוטין מכל הכתובות וסקרי השוק שקראתי

כרגע יש לי מחשב P3-1000 MHZ עם 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך GFORCE 2 64 MB וHD של 160 GB. יש לי את המחשב הזה כבר שנים רבות והוא עונה לצרכי

לרוב אני משתמש בOFFICE, אינטרנט (הורדות וכאלה), צפייה בסרטים ומשחק בעיקר בNBA LIVE 06 ובקווסטים (כמה שקיימים כיום בשוק)

באופן אולי מוזר , החלטתי על החלפת המחשב לאחר שהבנתי שקווסטים חדישים כמו longest journey 2 - dreamfall ו משחק נוסף מבית היוצר של SYBERIA כלל לא מסוגלים לעלות על המחשב שלי! אפילו לא בהגדרות מינמליות!

יש לציין שאני סטודנט ואין לי כסף להחליף מחשב כל כך מהר...אז אם כבר אני משקיע אז מאוד חשוב לי שזאת תהיה השקעה איכותית.

עד כה סיפור קצת ארוך...עכשיו לתכלס

התקציב שלי הינו כ 3000 ש"ח (עם גמישות קלה)

אני מעוניין להחליף מעבד+לוח כמובן, לקנות 1 GB זיכרון חדש, צורב DVD וכרטיס מסך חדש לפחות 256MB

כפי שהבנתם המחשב הוא לרוב לאינטרנט, סרטים ו OFFICE אבל! עד היום לא שיחקתי במשחקים, כי ידעתי מראש שהם לא יעלו יפה על המחשב שלי...לכן מאוד חשוב שאוכל לשחק בצורה חלקה במשחקים חדשים ! (כמו המשחקים שציינתי מקודם וכמובן שכש NBA LIVE 07 יצא אני אוכל לשחק בו בשקט גם בתצוגה הגרפית המקסימלית :-)

ובנוסף שמחשב זה יוכל גם לעמוד מול התוכנות ומשחקים בעתיד הקרובכמו VISTA ומשחקים חדשים (ברור לי שחיי המדף של מחשב הינם קצרים, אך שלפחות למחשב זה יחזיק באופן סביר)

ההתלבטויות הגדולות ביותר הם במעבד (בין מעבדי אינטל לסוגיהם, ל AMD לסוגיהם) ובכרטיס הגרפי (NVIDIA מול ATI)

אני ממש ממש ממש אודה לכל מי שיתן לי קצה של חוט וימליץ על הרכבים שלדעתו מתאימים לדרישות שלי

בתודה מראש

ושיהיה לכולנו סופ"ש רגוע וללא נפגעים

אפשר גם לפנות אלי למייל

shai.aviram@gmail.com

פורסם

Amd Athlon 64 3500 BOX AM2 590

Gigabyte GA-M55SLI-S4 nForce 4 SLI AM2 599

PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz 545 ש"ח

Western Digital 80GB 7200RPM 8MB WD800JB 285

LEADTEK WinFast PX7600GS TDH 256MB 690

Compucase 6C29 Black 300W 292

סה"כ 3,001 ש"ח

חכה לעוד תגובות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה!

בכל מקרה בהחלט אשמח לשמוע דעות נוספות...

והצעות שונות כמו האם כדי להשקיע פחות במעבד מתקדם ויותר בזיכרון וכרטיס גרפי, כלומר איך צריך להיות היחס מבחינה כספית בשביל מחשב שיעמוד בצרכים שלי

פורסם
  • מחבר

אנשים...אני צריך את התגובות שלכם!

אני צריך לקבוע בשבועיים הקרובים איזה מחשב להזמין.......

בבקשה תנו עצה! אתם בטח מבינים בזה יותר ממני...

בבקשה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים