עבור לתוכן

מארז+ספק+מאורר\ים ב 500-600 ש"ח המתאימים למפרט הבא:

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אנו מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב, לאחר שהמחירים של המעבדים ולוחות האם יתייצבו.

בחרתי את רוב רכיבי המחשב פחות או יותר, אך עדיין אני מבולבל בקשר לנושא של מארב\ספק\מאוור\ים

את המחשב אני מעדיף לקנות בנועה מחשבים, גם בגלל שאני מכיר את החנות מזה זמן רב, וגם בשל המצב הבטחוני ככה שאני מעדיף להישאר באזור חיפה.

המפרט אותו בחרתי הוא לא מדויק, אך הוא מייצג לדעתי את עוצמת הרכיבים איתם יצטרכו להתמודד הרכיבים הנ"ל

athlon 64 x2 4200\ conroe 6300/6400 בהתאם למחירים של המעבדים ולוחות האם (נראה בהמשך)

Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I + TV או 7900gt

250GB 7200RPM 8MB SATAII

DDR2 512MB 533MHZ CL4 *2

כמובן יש להוסיף לרכיבים אלה ציוד היקפי (סטנדרטי)

באחד הפורומים נתקלתי בהודעה הטוענת כי 1800XT דורש תמיכה גבוהה יותר מבחינת ספק מאשר ה-7900GT, והייתי מעוניין לשמוע דעות בנוגע לכך.

יש לציין שבנועה מחשבים, ה-1800XT עולה כ-1600 ש"ח, וה-7900GT עולה (משום מה) 1900 ש"ח.

במידה וה-1800XT באמת צורך יותר, אני זקוק לפיתרון מבחינת מארז\ספק\מאוורר כך שהסכום הכולל של רכיבים אלה יהווה סיבה לא לקנות 7900GT (שעולה יותר אך צורך כביכול פחות) וספק פחות חזק.

אני רציתי גם להוסיף שבמידה ויש צורך אולי בתקציב גבוה יותר, שלא יעבור את ה-650-680 ש"ח (ובאמת, גם זה בדוחק)

נ.ב. יש לציין שאני לא מעוניין לבצע OC

נ.נ.ב שכחתי להוסיף, במידה וזה משנה, שהמחשב מיועד למשחקים

תודה מראש לכל המשיבים

פורסם

זה מארז מעולה שגם מגיע עם ספק כוח של חברה טובה וגם עם חיישן טמפרטורה ועם מאוורר 120MM וכל זה ב515 שקל מנועה כמובן, במקרה ותרצה תקנה עוד מאוורר ARCTIC COOLING Arctic Fan 12

ב50 ש"ח

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4155

פורסם

בהפרש כזה אפשר לעלות ולקחת ספק הרבה יותר טוב

פורסם
  • מחבר

בהפרש כזה אפשר לעלות ולקחת ספק הרבה יותר טוב

אני לא מבין. אתה מתכוון שבמקום להשקיע במאוורר 50 ש"ח נוספים (כפי שהציע abyss20),להשקיע אותם בספק טוב יותר; או שבהפרש מהמחיר המקסימלי שציינתי (650-680 ש"ח בדוחק) לקנות את הספק?

פורסם

בהפרש הכספי בין הכרטיסי מסך התכוונתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים