עבור לתוכן

לחכות לDX10? או לקנות כבר 7950\X1950XTX?

Featured Replies

פורסם

בערך ב15 לחודש הבא אני קונה מחשב חדש ( :jump: :jump: :jump: ) ורציתי וכנראה אני קונה את הgeforce 7950gx2 או את הx1950xtx... תלוי בבאנצ'מארקים שלו...

המחשב הזה אמור להחזיק אותי ל4 שנים הבאות (אולי שידרוג קטן פה ושם...)

רציתי לדעת אם כדאי לחכות לגל הראשון של הכרטיסים של הDX10? האם הם יהיהו שווים משהו?

פורסם

אם אתה מתכוון להחזיק הרבה עם המחשב שלך, אז חובה לחכות לכרטיסי ה DX10.

בנתיים לקנות איזה X1800GTO.

פורסם

אם אתה מתכוון להחזיק הרבה עם המחשב שלך, אז חובה לחכות לכרטיסי ה DX10.

בנתיים לקנות איזה X1800GTO.

מחזק

אם אתה רוצה כרטיס HIGH END עכשיו, קח את X1950XTX.

פורסם

תקשיב לי, תחכה ושהדור הבא יצא תקנה אתה הכרטיס הכי חזק לא משנה כמה תיצטרך לקצץ בשאר המחשב זה אולי נישמא דבילי אבל תאמין לי שככה המחשב היה הכי טוב להכי הרבה זמן (למשחקים)

פורסם
  • מחבר

אבל מעניין אותי אם הכרטיסים הראשונים יהיהו טובים?

ועוד כמה זמן יצא הראשון?

פורסם

אבל מעניין אותי אם הכרטיסים הראשונים יהיהו טובים?

ועוד כמה זמן יצא הראשון?

אם זה היה כמו הדור הקודם הכרטיס החזק ביותר יהיה הראשון (אתה יכול גם לדעת לפי המספר)

ותקשיב למה שאמרתי כי זה שווה את זה

פורסם

אין לנו מושג איך יהיה הדור הראשון

גם ביל רמז שהוא אולי ידחה את ויסטה עוד..

אז בכלל.

קיצר תקנה כרטיס עכשיו ותהנה :P

פורסם

תקשיב לי, תחכה ושהדור הבא יצא תקנה אתה הכרטיס הכי חזק לא משנה כמה תיצטרך לקצץ בשאר המחשב זה אולי נישמא דבילי אבל תאמין לי שככה המחשב היה הכי טוב להכי הרבה זמן (למשחקים)

אתה טועה.

הכרטיס החזק ביותר יתיישן בדיוק כמו הכרטיס הבניוני בסדרה יתיישן, זה לא נותן לך יותר זמן.

יתכן ולכרטיסים הראישונים לא תהיה תמיכה מלאה, אבל מה כבר אפשר לעשות? לחכות לדור הבא?

פורסם

אין לנו מושג איך יהיה הדור הראשון

גם ביל רמז שהוא אולי ידחה את ויסטה עוד..

אז בכלל.

קיצר תקנה כרטיס עכשיו ותהנה :P

לא כדי זה לא כמו הדור הקודם ביגלל הDX10 אחרי שנה זה היה די הכרכי ואתה מאוד תיצטער

פורסם

אתה טועה.

הכרטיס החזק ביותר יתיישן בדיוק כמו הכרטיס הבניוני בסדרה יתיישן, זה לא נותן לך יותר זמן.

יתכן ולכרטיסים הראישונים לא תהיה תמיכה מלאה, אבל מה כבר אפשר לעשות? לחכות לדור הבא?

אנחנו לא ממש יודעים באיז סדר תצא הסידרה הבאה אבל עם היא תצא כמו הדור הקודם שווה לחכות , לדעתי

פורסם

אין טעם לחכות לכרטיסי DX10 שתלויים בויסטה. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים