עבור לתוכן

שאלה בנוגע לאחריות ו FIRMWARE

Featured Replies

פורסם

יש לי צורב NEC 3550A , צורב בסדר, לא כל כך מרוצה ממנו רק בגלל בעיה מטומטמת... הוא לא קורא דיסקים שהוא בעצמו צורב ודיסקים DVD אחרים... אבל לצרוב טוב הוא כן יכול כי הם ניתנים לקליטה על ידי נגנים אחרים, בכל אופן אמרתי נשדרג קושחה לקושחה לא רשמית... מה שעשיתי בעצם זה ביטלתי את האחריות? :kopfpatsch: כי איך הם ידעו אם שידרגתי קושחה? אני יכול לעשוץ RESTORE לקושחה רשמית שלהם, לא? כל עזרה תתקבל בברכה, תודה.

פורסם
  • מחבר

עזרה? מישהו?

פורסם

א) בבקשה אל תקפיץ יותר, תקרא את החוקים

ב) תעשה צריבה לקושחה אורגינלית, תראה אם זה פותר את הבעיה.

ג) קרה לי פעם אחרי צריבה לקושחה לא רשמית, לא יודע מה הסיבה.

פורסם
  • מחבר

א) בבקשה אל תקפיץ יותר, תקרא את החוקים

ב) תעשה צריבה לקושחה אורגינלית, תראה אם זה פותר את הבעיה.

ג) קרה לי פעם אחרי צריבה לקושחה לא רשמית, לא יודע מה הסיבה.

בוא אני אסביר לך למה הקפצתי, אני יודע שזו לא ממש סיבה, לראות את האשכול שלי נופל למטה ומתעלמים ממנו בצורה גורפת כשאר עונים על אשכולות אחרים זה קצת מעצבן חחח, אבל שוב אני יודע שזה אסור אני לא אחזור על זה בשנית.

צריבה לקושחה רשמית שוב לא תפתור את הבעיה, ואני יודע זאת, אבל יש לי שאלה אחרת, אם אני אחזיר לקושחה רשמית תהיה לי עדיין אחריות על הצורב? כי אני מעוניין להחליף את השבר כלי הזה .. תודה

פורסם

לפי התיאור שלך נשמע שהעינית של הצורב דפוקה מעט

מה תעשה ?

צרוב חזרה תקושחה הרישמית כמובן שאל תספר זאת לחנות

תביא להם תצרוב ותדרוש צורב חדש במסגרת האחריות

ותקווה שהפעם תקבל צורב תקין

פורסם
  • מחבר

לפי התיאור שלך נשמע שהעינית של הצורב דפוקה מעט

מה תעשה ?

צרוב חזרה תקושחה הרישמית כמובן שאל תספר זאת לחנות

תביא להם תצרוב ותדרוש צורב חדש במסגרת האחריות

ותקווה שהפעם תקבל צורב תקין

העינית של הצורב ממש לא דפוקה, הצורב קורא CD-R חלק וצורב חלק, רק DVD-R הוא לא קורא! וזו בעיה שקיימת... קראתי על העניין כמה פעמים אבל לא ראיתי פתרון ממשי שעזר למישהו, ונראה עם אחי איפה חשבונית ולפני כמה זמן קנינו והאם יחליפו לנו לצורב אחר... הצורב הזה מעצבן

פורסם

אממ ניסתה אולי לצרוב על מדיות איכותיות יותר ? ידוע שיש צורבים עם נטייה להיות סנובים למדיות איכותית

פורסם

כן, הם לא יוכלו לדעת שצרבת גירסא פרוצה.

פורסם
  • מחבר

אממ ניסתה אולי לצרוב על מדיות איכותיות יותר ? ידוע שיש צורבים עם נטייה להיות סנובים למדיות איכותית

אני צורב רק עם TY ו VERBATIM

פורסם

אני צורב רק עם TY ו VERBATIM

כבר צרבת לרישמי?

עוזר משהו?

אם לא, לך לחנות תדרוש חדש.

בכל אופן,

בהצלחה.

.swg

פורסם

מאיפה אתה משיג TY ?

חיפשתי באופיס דיפו ורבטים של טאיוון נשארה חבילה אחת חחחחח

פורסם
  • מחבר

מאיפה אתה משיג TY ?

חיפשתי באופיס דיפו ורבטים של טאיוון נשארה חבילה אחת חחחחח

באופיס דיפו יש רק CDR של TY שמשווקים על ידי ורבטים... בארץ עד כמה שידוע לי (ויכול להיות מאוד שאני טועה) אין ורבטים DVD שמיוצרים על ידי TY, אבל יש מדיות DVD של פוג'יפילם שמיוצרות על ידי TY, פעם אחרונה שקניתי הייתה ממזמן (קניתי כמות) מ - מ.י. מערכות.. יש להם אתר באינטרנט, כדי לוודא שאתה מקבל TY תתקשר אליהם לפני או תשלח אימייל ותשאל באיזו מדינה המדיות מיוצרות, אם על ידי יפן, הרווחת TY, בהצלחה :)

ד"א אני כנראה אלך לחנות ואדרוש צורב חדש :(

פורסם

החלטתי ללכת על הורבטים שיש באופיס דיפו, הם תוצרת מיצובישי והם בכלל לא נופלים מTY

פורסם
  • מחבר

יש לי את שניהם, דוגרי לא איכפת לי, על עוד שהמדיה תהיה איכותית ותחזיק יותר מ10 שנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים