פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר יש לי 6600 ל PCIE.מה הסקר אמור להראות?היה לי ויכוח קטן עם מישהו לגבי מי השולט בתחום הזה
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים שולט מבחינת מה? מבחינת נתח שוק פה בפורום? כי מבחינת ביצועים זה לא הסקר התאים.אני מהמר על NVIDIA PCIE.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר שולט מבחינת מה? מבחינת נתח שוק פה בפורום? כי מבחינת ביצועים זה לא הסקר התאים.אני מהמר על NVIDIA PCIE.שולט מבחינת נתח שוק
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים 7800GT X 2 אבל באמת שאני לא מבין איך הסקר הזה פה יתן לך תוצאות של נתח שוק... בטוח שיש מקור טוב יותר לא? וחוץ מזה מה זה שולט לפי נתח שוק.... לדעתי הרוב קונים לפי ביצועים\משתלם באותו זמן נתון...
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר 7800GT X 2 אבל באמת שאני לא מבין איך הסקר הזה פה יתן לך תוצאות של נתח שוק... בטוח שיש מקור טוב יותר לא? וחוץ מזה מה זה שולט לפי נתח שוק.... לדעתי הרוב קונים לפי ביצועים\משתלם באותו זמן נתון... הרעיון שהקר מראה תוצאות באחוזים שזה איכשהו נותן לי אינדיקציה . נכון שזה לא מספיק אנשים מקווה שיצביעו עוד אנשים.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מה מטרת הדיון?לבדוק את נתח השוק של הכרטיסים של האנשים שמסתובבים באתר כאן שטרחו לענות על הסקר שלך?ישנם סקרים מקצועיים ומסודרים שכוללים מכירות בכל העולם... לא יותר פשוט?כאמור, יש PCI-E/PCIe. תקן הPCI-X לא קשור לכרטיסי מסך.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר פותח הדיון תתקן לPCIE כי PCIX זה לשרתים ביכלל קיבלתימה מטרת הדיון?לבדוק את נתח השוק של הכרטיסים של האנשים שמסתובבים באתר כאן שטרחו לענות על הסקר שלך?ישנם סקרים מקצועיים ומסודרים שכוללים מכירות בכל העולם... לא יותר פשוט?כאמור, יש PCI-E/PCIe. תקן הPCI-X לא קשור לכרטיסי מסך.אני לא רואה בזה כזאת טירחה כמו שאתה מציין. וחוץ מזה אני חושב שיש פה באתר הרבה רשומים שיכולים להצביע ומעניין לראות בקרב האנשים פה באתר מה יש להם ואני לא מתכוין להטריח אף אחד בזה.ואם יש לך סקר מיקצועי להראות לי אני אשמח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.