עבור לתוכן

הביקורת שלי(הגולם) על PREY

Featured Replies

פורסם

טוב ביגלל שעבר זמן מהדיון הרשמי ורק כרגע סימתי תמישחק אז אני פתחתי דיון חדש

אז ככה אני ציפיתי שהמישחק של הכבידה יהיה רוב הזמן במישחק ומה שהיה זה שיש מקומות שיש תכבידה אבל רוב המישחק

סטנדרטי לגמרי וחבל

מישחקים עם כבידה היו בעבר בחלקים קטנים של מישחקים מסוימים כבר הרבה שנים

ואני ציפיתי לחידוש הרבה יותר גדול וזה לא קרה

חוץ מיזה יש תבעיה הנפוצה של חוסר גיוון במישחקים מהסוג הזה ומהר מאוד האויבים חוזרים על עצמם וככה גם הנשקים

והטקסטורות שזה מעצבן

הרכב היחיד שהיה במישחק היה די אידיוטי וחבל שלא עשו יותר רכבים ושיהיו יותר כיפים

טוב לדברים הטובים סך הכל המישחק מהנה ואני אוהב את זה שלא צריך לישמור כי אחרי שניפסלים יש תעינין הדי דפוק של הרוחות

אבל לפחות מחזירים תדמות לאותו מקום בערך באותו מצב חוץ מיזה יש גם שמירות אוטומטיות מידי פעם

הגרפיקה מאוד יפה ורצה חלק על המיפרט שלי בהגדרות סבירות

ובסך הכל זה המישחק הטוב ביותר ששיחקתי שעושה שימוש במנוע של דום 3

דום 3 היה משעמם קויק 4 היה קצת יותר טוב והמישחק הזה מהנה

בקיצור 75 מיתוך 100 בסולם הגולם כי זה מישחק נחמד אבל לא פורץ גבולות

פורסם

משחק נחמד.. באמת עושה שימוש יחסית טוב במנוע של DOOM3..

לפני שבוע חרשתי עליו, אני כבר די קרוב לסוף אבל משום מה אין לי כוח לשחק בו..

פורסם

חרא של משחק

60 / 100 , רק בגלל גרפיקה נחמדה (אבל חרושה..), בהתחלה הפורטלים נחמדים , והגרוויטציה הדפוקה שנמאסת אחרי 5 שלבים.

(בוסים - אם אפשר לקרוא להם ככה - קלים רצחחחחחחחחחחחחחחחח !!! כל המשחק העלוב הזה קל , וכדי לפתוח רמה קשה

אתה צריך לסיים אותו ולהתחיל מחדש ... מי המשועמם שישחק במשחק הזה פעם שנייה? תודה אבל לא תודה , הורדתי את הציון ל 50/100)

פורסם

מסכים שזה משחק לשחק פעם אחת ולזרוק לבוידם, גם כאן ההייפ הגדול לא הצדיק את עצמו, הגיע הזמן שהמפתחים ישקיעו יותר בפרויקט הפיתוח של המשחק עצמו מאשר בחרושת השמועות והפרסום סביבו, זה לא יזיק.

ובאשר לגרפיקה, אני מחכה כבר לראות את המנוע הזה בסביבה פתוחה (ET:Quake Wars), לפי התמונות נראה מדהים, אבל אני לא שופט לפי תמונות אלא לפי גיימפליי.

פורסם

משחק תותח גרפיקה מדהימה ומחשב עגלה כמו שלי (r9500 pro 512 ddr intel 2.4b) סוחב אותו דיי מהר...מאוד מהנה

מה שכן בזמן האחרון אין לי כוח לשחק במשחקים כמה שהם כיפים אני כאילו "מכריח" את עצמיל הכנס אליהם ואז כשאני משחק בהם הם כיפים אבל אף פעם כמעט אין לי חשק להתחיל לשחק אולי חוץ מmultiplayer מוזר אולי כי אין לי כוח להתרכז בעלילה של המשחק חח....

פורסם
  • מחבר

משחק תותח גרפיקה מדהימה ומחשב עגלה כמו שלי (r9500 pro 512 ddr intel 2.4b) סוחב אותו דיי מהר...מאוד מהנה

מה שכן בזמן האחרון אין לי כוח לשחק במשחקים כמה שהם כיפים אני כאילו "מכריח" את עצמיל הכנס אליהם ואז כשאני משחק בהם הם כיפים אבל אף פעם כמעט אין לי חשק להתחיל לשחק אולי חוץ מmultiplayer מוזר אולי כי אין לי כוח להתרכז בעלילה של המשחק חח....

העלילה בPREY מטומטמת כמו רוב המישחקים בסיגנון

יש את 2 המטרוידים לקוביה שאולי להם יש עלילה טובה (לא שיחקתי בהם אבל מקווה לשחק בהם שיהיה לי בתיקווה WII פרוץ יום אחד)

גם לHL2 יש עלילה נחמדה ולפי מה שהבנתי לDeus Ex יש עלילה מצוינת

אבל רוב המישחקים בסיגנון כולל PREY מציגים עלילה מטומטמת שאף בן אדם נורמלי לא מיתיחס לעלילה הזות

פורסם

אני חושב שיש פסקול מצוייין למשחק הזה.

פורסם

מהה ... :screwy:

יש לך מזל שלא התרכזת בעלילה , בין המטומטמות שראיתי

פורסם

זה מה שקרה לי עם פריי גמכן, גם בקוויק 4 ומדי פעם בסיריוס סאם 2 | :P

פורסם

סיימתי אותו (PREY) בקלות מקודם.. ממש משחק קל. אי אפשר לא לסיים אותו בגלל שאין לו פסילות או משהו בסגנון - אם מתים פשוט צוברים כח עם ירי מטומטם על רוחות מטומטמות וזהו , חוזרים לאותה נקודה. אבל למרות כל החסרונות שלו (לינארי, חסר עלילה מעניינת, צפוי וידוע מראש וכו'..) אהבתי אותו. גרפיקה מעולה וסאונד טוב, בנוסף רץ לי חלק לגמרי על ההגדרות הכי גבוהות שניתן לשים שם. די נהנתי ממנו - משחק קליל ומשעשע. זמן משחק - כ 8 שעות משחק.

פורסם

משחק מטומטם,חרא טהור...

למה?

א)עיצוב שלבים שחוזר על עצמו,תוך חרישה חוזרת ואינסופית על אלמנטים...

ב)"קווסטים" [יעני-קטעי חשיבה] מטומטמים ולא קשים

ג)לאויבים יש חרא של AI,הנשקים לא מאוזנים ולא מקוריים בשיט...חוץ מהעיצוב שלהם אין בהם שום דבר שמייחד אותם ממשחקי פעולה אחרים

ד)המנוע הגראפי נראה טוב,אבל אם תיקח תמונה מPREY,תיקח תמונה מDOOM3 ותיקח תמונה מQUAKE4 כולם ייראו לך כמו אותו משחק...נמאס כבר מהסגנון העיצובי הזה,ואחרי ששיחקת ב-3 המשחקים האלה זה מהרגיש כמו משחק אחד ארוך ומשעמם להפליא.

ה)אתה משחק כל הזמן לבד וזה מעפן

ו)הדיבוב-גם בתחום הסאונד יש נפילה חזקה...חוץ ממוזיקת הפתיחה אין במשחק כלום ששווה להאזין לו...הדיבוב הוא חרא בטירוף,לקחו שחקני קול אידיוטים ומונוטוניים,אבל כל אלה לא משווים לשחקן הקול של הדמות הראשית-אתה,זה פשוט נורא,לקחו שחקן קול שנשמע כמו ארנולד שוורצנגר עם צהבת וטחורים בתחת,ותקעו לו דיאלוגים מטומטמים שחייבים לכלול כמה שיותר קללות בכל טקסט...ואם זה לא מספיק-הדמות הראשית היא גם דמות של שמוק אידיוט וילדותי שבא לך להכניס לו אגרוף על ההתנהות המטומטמת שלו. ["כן סבא,זה ממש לא מעניין אותי שהרגע מתתי והתגלית אלי בצורת רוח ונתת לי כוחות על כולל יכולת לצאת מהגוף שלי,כאילו,למי איכפת?אני מגניב מדי והקללות שלי עסיסיות מדי כדי שאני אתלהב מזה,עכשיו תן לי לחזור חזרה כדי שאני אוכל לזיין את חברה שלי"]

ז)המשחק באופן כללי מרגיש מטומטמם.

פורסם

משחק מטומטם,חרא טהור...

למה?

ג)לאויבים יש חרא של AI,הנשקים לא מאוזנים ולא מקוריים בשיט...חוץ מהעיצוב שלהם אין בהם שום דבר שמייחד אותם ממשחקי פעולה אחרים

ד)המנוע הגראפי נראה טוב,אבל אם תיקח תמונה מPREY,תיקח תמונה מDOOM3 ותיקח תמונה מQUAKE4 כולם ייראו לך כמו אותו משחק...נמאס כבר מהסגנון העיצובי הזה,ואחרי ששיחקת ב-3 המשחקים האלה זה מהרגיש כמו משחק אחד ארוך ומשעמם להפליא.

ו)הדיבוב-גם בתחום הסאונד יש נפילה חזקה...חוץ ממוזיקת הפתיחה אין במשחק כלום ששווה להאזין לו...הדיבוב הוא חרא בטירוף,לקחו שחקני קול אידיוטים ומונוטוניים,אבל כל אלה לא משווים לשחקן הקול של הדמות הראשית-אתה,זה פשוט נורא,לקחו שחקן קול שנשמע כמו ארנולד שוורצנגר עם צהבת וטחורים בתחת,ותקעו לו דיאלוגים מטומטמים שחייבים לכלול כמה שיותר קללות בכל טקסט...ואם זה לא מספיק-הדמות הראשית היא גם דמות של שמוק אידיוט וילדותי שבא לך להכניס לו אגרוף על ההתנהות המטומטמת שלו. ["כן סבא,זה ממש לא מעניין אותי שהרגע מתתי והתגלית אלי בצורת רוח ונתת לי כוחות על כולל יכולת לצאת מהגוף שלי,כאילו,למי איכפת?אני מגניב מדי והקללות שלי עסיסיות מדי כדי שאני אתלהב מזה,עכשיו תן לי לחזור חזרה כדי שאני אוכל לזיין את חברה שלי"]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את הקטילה הזאת

בכל אופן זה מוזר לי שאין לי כוח להכנס למשחקים כי תכלס כיף לי לשחק בהם אבל אין כוח להכנס אליהם חח מוזר

פורסם

שחקו פיר במקום

[או מי שבאמת גבר ולא חושב שסיאס זה סקילים,שישחק אנריל 04]

פורסם

משחק מטומטם,חרא טהור...

למה?

צודק 100% , חרא של משחק - טינופת .. כמה הייפ היה לחרא הזה ותראו מה יצא

שכחת להגיד שהמשחק הזה קל בצורה מטורפת, ובשביל לשחק ברמה קשה אתה צריך לסיים אותו ואז לשחק עוד הפעם ברמה הקשה כאילו

... כן כאילו יהיה עוד מישהו שישחק בו שוב

פורסם
  • מחבר

משחק מטומטם,חרא טהור...

למה?

א)עיצוב שלבים שחוזר על עצמו,תוך חרישה חוזרת ואינסופית על אלמנטים...---רוב המישחקים בסיגנון הם כהה לצערי

ב)"קווסטים" [יעני-קטעי חשיבה] מטומטמים ולא קשים---צודק

ג)לאויבים יש חרא של AI,הנשקים לא מאוזנים ולא מקוריים בשיט...חוץ מהעיצוב שלהם אין בהם שום דבר שמייחד אותם ממשחקי פעולה אחרים---צודק

ד)המנוע הגראפי נראה טוב,אבל אם תיקח תמונה מPREY,תיקח תמונה מDOOM3 ותיקח תמונה מQUAKE4 כולם ייראו לך כמו אותו משחק...נמאס כבר מהסגנון העיצובי הזה,ואחרי ששיחקת ב-3 המשחקים האלה זה מהרגיש כמו משחק אחד ארוך ומשעמם להפליא.---צודק

ה)אתה משחק כל הזמן לבד וזה מעפן---לא מפריע לי ביכלל

---לא מפריע לי הדיבוב

ז)המשחק באופן כללי מרגיש מטומטמם.---המישחק חביב לא טוב אבל לא גרוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים