עבור לתוכן

CORE DUO VS CORE 2 DOO

Featured Replies

פורסם

לא מצאתי הסבר.

אפשר מספר מילים על ההבדלים אם יש בכלל.

תודה.

פורסם

CORE 2 DOO = זה קונרו עם שגיאת כתיב, CORE DUO זה קונרו שמישהו שכח לכתוב לו את ה'2' באמצע.

או, במילים אחרות, אין הבדלים.

פורסם

core duo זה היונה

core 2 duo זה הקונרו

פורסם

Core Duo - הדור הראשון של מעבדים כפולי הליבה של אינטל - בעיקר מעבדי היונה לניידים, אם אני לא טועה. אני לא בטוח אם סדרות 8xx ו 9xx נכללות בהגדרה הזו.

Core 2 Duo - הדור השני של מעבדים כפולי ליבה של אינטל - סדרת ה E6XXX, הידועה בעיקר כקונרו.

כמובן שהדור השני עדיף...

פורסם

לתגובה מעלי, אתה טועה ומטעה.

Pentium D הייתה הסדרה הראשונה של כפולי הליבה של אינטל - 8XX ו-9XX

Dore Duo (בלי ה-2) היה רק לניידים. אלו ליבות היונה, והיו גם Core SOLO - חד ליבה עם ליבת יונה.

Core 2 Duo כבר מגיעים גם לנייחים - יש מעבדים כאלו למחשבים נייחים - קונרו, כמו ה-E6600 - ויש גם לניידים, אלו ליבות המרום.

פורסם
  • מחבר

Core Duo - הדור הראשון של מעבדים כפולי הליבה של אינטל - בעיקר מעבדי היונה לניידים, אם אני לא טועה. אני לא בטוח אם סדרות 8xx ו 9xx נכללות בהגדרה הזו.

Core 2 Duo - הדור השני של מעבדים כפולי ליבה של אינטל - סדרת ה E6XXX, הידועה בעיקר כקונרו.

כמובן שהדור השני עדיף...

ממה שאני ראיתי אז ה-CORE 2 DOU הם הקונרו מסדרת ה-E6XXX,וגם ה-E4300,וגם מעבדי מרום(MEROM).

CORE DOU הם מעבדי יונה בלבד,וההבדל הוא הסוקט?בין 775 ל-479?

זה נכון?

פורסם

לעז***. חשבתי שהוא שואל אם יש שתי גרסאות שונות של קונרו.

פורסם

Core Duo - מעבדים כפולי ליבה לניידים דור קודם, סדרת T2xxx, ליבת Yonah ותושבת mPGA 479

Core 2 Duo - מעבדים כפולי ליבה לניידים ונייחים דור חדש, סדרות E6xxx וT7xxx, ליבות Allendale , Conroe , Merom ותושבת LGA 775

פורסם

כולכם שכחתם לציין גם את Woodcrest

פורסם

כולכם שכחתם לציין גם את Woodcrest

מבנה תשתית דומה אך לא מדובר במעבד Intel Core 2 Duo, מדובר בכלל בIntel Xeon (סדרת 5100).

פורסם

Xeon זה מותג

5100 זה סדרה

המעבד עצמו הוא בנוי בארכיטקטורת Core 2

פורסם

Xeon זה מותג

5100 זה סדרה

המעבד עצמו הוא בנוי בארכיטקטורת Core 2

בקשר לחלק הראשון, אולי תשקיע מעכשיו קצת בקריאת ההודעה? אתה חוזר על דברי.

וCore 2 הוא שם המעבדים לשוק הביתי, לא שם הארכיטקטורה.

פורסם

בקשר לחלק הראשון, אולי תשקיע מעכשיו קצת בקריאת ההודעה? אתה חוזר על דברי.

וCore 2 הוא שם המעבדים לשוק הביתי, לא שם הארכיטקטורה.

ויקום הגזר ויכה את הגנן

פורסם

לתגובה מעלי, אתה טועה ומטעה.

Pentium D הייתה הסדרה הראשונה של כפולי הליבה של אינטל - 8XX ו-9XX

Dore Duo (בלי ה-2) היה רק לניידים. אלו ליבות היונה, והיו גם Core SOLO - חד ליבה עם ליבת יונה.

Core 2 Duo כבר מגיעים גם לנייחים - יש מעבדים כאלו למחשבים נייחים - קונרו, כמו ה-E6600 - ויש גם לניידים, אלו ליבות המרום.

1. צודק, סידרות ה 8xx וה 9xx הן אכן כפולי ליבה, אך לא נכללים בהגדרת ה Core Duo. רשמתי שאני לא בטוח.

2. איך בדיוק נקראת הליבה של ה Core Duo ואיך נקראת הליבה של ה Core Solo? אני יודע שמעבדי ה T2xxx הם מעבדים כפולי ליבה והם מוגדרים כ Core Duo. אני דיי בטוח שכפולי הליבה הם היונה.

3. איך בדיוק ממותגים/מסומנים מעבדי המרום לניידים? אינטל עושה יותר מדיי בלגאן עם השמות שהיא נותנת למעבדים שלה מאז שהיא זנחה את מותג הפנטיום...

פורסם

1. צודק, סידרות ה 8xx וה 9xx הן אכן כפולי ליבה, אך לא נכללים בהגדרת ה Core Duo. רשמתי שאני לא בטוח.

2. איך בדיוק נקראת הליבה של ה Core Duo ואיך נקראת הליבה של ה Core Solo? אני יודע שמעבדי ה T2xxx הם מעבדים כפולי ליבה והם מוגדרים כ Core Duo. אני דיי בטוח שכפולי הליבה הם היונה.

3. איך בדיוק ממותגים/מסומנים מעבדי המרום לניידים? אינטל עושה יותר מדיי בלגאן עם השמות שהיא נותנת למעבדים שלה מאז שהיא זנחה את מותג הפנטיום...

היית צריך לקרוא את התגובה שלי.

מעבדי הCore Duo מבוססים על ליבת Yonah.

מעבדי הIntel Core 2 Duo לניידים (ליבת Merom) מסומנים כסדרת T7xxx.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים