עבור לתוכן

תמליצו לי על כרטיס מסך טוב עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

תמליצו לי על כרטיס מסך טוב עד 500 ש"ח, אין לי יותר מזה, כי אני מתכנן לקנות גם את הקונרו.

אה, ואני רוצה שCRYSIS יעבוד לי כמובן , הנה הדרישות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193043.0

יש משהו כזה?

פורסם

כמו שהמלצתי לך בתראד הקודם, ה 7600GS הכי מתאים לך:

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688

אמנם זה בחריגה של קצת יותר מ 100שח, אבל אין כרטיס אחר ב 500שח שמתקרב לביצועיו של ה 7600GS.

פורסם
  • מחבר

אבל אני ממש לחוץ בכסף, כמו שאמרתי אני גם קונה את הקונרו, והמעבד זה עוד כלום, מה שדופק לי את כל התקציב זה לוח אם.

חוץ מזה אני מובטל, ככה שאפילו שקל מיותר אין לי, אפילו שהכרטיס הזה מצוין וראיתי מלא ביקורות טובות עליו.

פורסם
  • מחבר

בשביל זה אני צריך עבודה, דבר שקשה מאוד בשבילי להשיג.

ד"א אם יש למישהו עבודה באיזור ירושלים.....

פורסם

אם אתה לחוץ כל כך בכסף, וכמו שהבנתי אתה משדרג בעיקר בגלל ה CTYSIS, אז אני מציע לך לקנות את הכרטיס בזמן שה CRYSIS יצא.

כי המחירים של החומרה רק יורדים, וכל הזמן יש משהו חדש וטוב יותר.

איזה כרטיס יש לך עכשיו?

פורסם
  • מחבר

אני לא משדרג בגלל הCRYSIS אני משדרג בגלל שיש לי מחשב מעפן,

p4 1.7 GHZ

256MB

60GB

ati radeon 9250 128MB

אני רוצה לשדרג לקונרו בגלל שאני צריך מחשב חזק בשביל תוכנות גראפיקה, סרטים, ומשחקים.

פורסם

כפול ליבה של amd יספק אותך......חוץ מזה שהלוחות בשבילו זולים מאוד.

פורסם
  • מחבר

לא נוגע בAMD , רק אינטל, ובמיוחד קונרו.

פורסם
  • מחבר

יש מצב אני קונה פנטיום D 950 ועושה לו OC ? אני מתכוון לעשות אותו ממש רצחני איזה 4.2 GHZ , אפשר לעשות לו?

אם כן, אז יהיה לי תקציב לGF 7600

פורסם

לא נוגע בAMD , רק אינטל, ובמיוחד קונרו.

איזה קונרו אתה מתכוון לקנות? כי אם ת'הולך על ה6300 זה פשוט לא שווה את זה.....יש באותו מחיר את ה4200 שקצת יותר חלש ממנו, באמת שבקצת, אבל הלוח בשבילו הרבה יותר זול, ולמה לא נוגע בamd? מה הם זבל?

פורסם
  • מחבר

הם מתחממים מהר, ואני לא משתמש במערכות קירור.

פורסם

הם מתחממים מהר, ואני לא משתמש במערכות קירור.

מי אמר לך את השטויות האלה?

ההיפך הוא הנכון.

פורסם

איזה קונרו אתה מתכוון לקנות? כי אם ת'הולך על ה6300 זה פשוט לא שווה את זה.....יש באותו מחיר את ה4200 שקצת יותר חלש ממנו, באמת שבקצת, אבל הלוח בשבילו הרבה יותר זול, ולמה לא נוגע בamd? מה הם זבל?

ישך ביקורת?

דווקא לדעתי ה4200 חזק יותר.

פורסם
  • מחבר

אז תמליצו לי על מעבד כפול ליבה AND + לוח עד 1300 ש"ח. שיהיה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים