פורסם 2006 ביולי 2819 שנים אני שוקל לבנות מערכת קירור מים, אז אני בודק עלויות. אני צריך את הכי זול שאפשר, בגלל שהתקציב ממש לא מנופח.אגב, אם זה משנה, המערכת עומדת ככל הנראה לעבוד על E6300.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מצטער להגיד לך...אבל עם אתה מתכנן קירור טוב בתקציב כזה...אני ממליץ לך על קירור אויר טוב...קירור מים במחיר הזה יהיה ממש עלוב..
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מצטער להגיד לך...אבל עם אתה מתכנן קירור טוב בתקציב כזה...אני ממליץ לך על קירור אויר טוב...קירור מים במחיר הזה יהיה ממש עלוב..משאבה טבולה, 1200 ליטר -> 70 שקל,קופסת חמוצים מאמא -> חינםמטר צנרת - 6 שקל -> ACE קנה ובנהבלוק -> DD TDX -> פנדה(אלא אם יש לך כוח להזמין מחול) - 350 שקלרדיאטור -> Swiftech MCR-220 - מאתיים ושמונים שקלים חדשים דנדשים -> אלא אם יש לך כוח להזמין מחולמים ירוקים -> תחנת דלק/ACE -> עוד איזה 15 שקלוטוש זוהר בשביל לצבוע א המים עוד איזה 10 שקל...סך הכל יצאנו בנזק של 730 שקלקצת גבוהה יותר מהתקציב, אבל למי שעבד החופש ויש לו קצת כסף בצד, רעיון חמוד...
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מה עם מאוררים לרדיאטור? פיות לחיבור? ומי שלא רוצה משאבה טבולה? (כי להחזיק קופסת מים ליד המחשב זה ממש מפגר)
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים המשאבות של הגננים, בשביל השקייה, הם מתאימות לקירור מים? ונחשבות לטבולות או לא?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים משאבה טבולה, 1200 ליטר -> 70 שקל, קופסת חמוצים מאמא -> חינם מטר צנרת - 6 שקל -> ACE קנה ובנה בלוק -> DD TDX -> פנדה(אלא אם יש לך כוח להזמין מחול) - 350 שקל רדיאטור -> Swiftech MCR-220 - מאתיים ושמונים שקלים חדשים דנדשים -> אלא אם יש לך כוח להזמין מחול מים ירוקים -> תחנת דלק/ACE -> עוד איזה 15 שקל וטוש זוהר בשביל לצבוע א המים עוד איזה 10 שקל... סך הכל יצאנו בנזק של 730 שקל קצת גבוהה יותר מהתקציב, אבל למי שעבד החופש ויש לו קצת כסף בצד, רעיון חמוד... SWIMMER, איך אתה תמיד מצליח לגרום לפרוייקטים להישמע קלים ;D איך גררת אותי לבנות קירור גז אני עוד לא מבין אני שוקל לבנות מערכת קירור מים, אז אני בודק עלויות. אני צריך את הכי זול שאפשר, בגלל שהתקציב ממש לא מנופח. אגב, אם זה משנה, המערכת עומדת ככל הנראה לעבוד על E6300. אם SWIMMER הציע לך מפרט ב-750~, אני אומר לך שווה לך לחסוך לסביבות 1200~. בתקציב כזה אתה יכול להרכיב מערכת מפוארת עם משאבה לא טבולה, בלוקים איכותיים וכו'. בכל אופן, אם אין לך תקציב כזה, באמת תצטרך להשתמש במשאבה טבולה, ובקופסת מים ליד המחשב... אתה יכול להשתמש בכלי פלסטי ישן, רק חשוב לסגור אותו חזק ולאטום, כדי שאם הוא ייפול, אז שלפתחות לא ירטיב את המחשב
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים SWIMMER, איך אתה תמיד מצליח לגרום לפרוייקטים להישמע קלים ;D איך גררת אותי לבנות קירור גז אני עוד לא מבין אם SWIMMER הציע לך מפרט ב-750~, אני אומר לך שווה לך לחסוך לסביבות 1200~. בתקציב כזה אתה יכול להרכיב מערכת מפוארת עם משאבה לא טבולה, בלוקים איכותיים וכו'. בכל אופן, אם אין לך תקציב כזה, באמת תצטרך להשתמש במשאבה טבולה, ובקופסת מים ליד המחשב... אתה יכול להשתמש בכלי פלסטי ישן, רק חשוב לסגור אותו חזק ולאטום, כדי שאם הוא ייפול, אז שלפתחות לא ירטיב את המחשב הדבר היחידי שאפשר לפאר במערכת, זה הרדיאטור ולהוסיף עוד בלוקים.... ההבדל היחידי בין משאבה טבולה למשאבה רגולר, היא שטבולה צריכה מיכל, נטו, עכשיו ההיגיון הבריא אומר, שאם אתה יכול להכניס את המיכל לתוך המערכת/לבנות מיכל מותאם מפרספקס, אז למה הוא צריך להישאר מחוץ למערכת? אין לי בעיה להחליף במפרט הזה למשאבה רגילה ואז המחיר יטוס ל-1000 שקל... אגב, FEEDME, המשכורת מגיעה ב-10, והרעיון לקנות IBOOK ירד, אז אני כנראה מביא אותה בגז עם 3800X2 חדש =)
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים ^^ את כל השיקולים האלה, נשאיר שנינו לפותח הת'רד. מערכת שלו- בחירה שלו. ומז"ט על הCPU הדנדש. (או אם זה יהיה בעתיד). ואצלי הגז נכנס להילוך גבוה 8) כמה מרכיבים אחרונים (אתה יודע איפה אפשר למצוא גריז דיאלקטרי??) וה-OC בדרך
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים כל משאבת מים מתאימה למערכת קירור מיםפקטורים כמו נפח, צריכת חשמל, פליטת חום ורעש זה כבר סיפור אחר
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים http://www.hydroshop.co.il/product_max.asp?id=142 זאת מתאימה? 1400 ליטר לשעה
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים כמו שאמרתיכל משאבת מים מתאימה למערכת קירור מיםאם אתה שואל לגבי המפרט שלך, צריך עוד נתונים כדי לדעת אם היא תספיק (לחץ ראש וצריכת חשמל)
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים חשמל יש לי כמה שאני רוצה ומזה לחץ ראש? בקיצור, במה צריכה לעמוד משאבה לקירור מים (כלומר איזה מאפיינים צריכים להיות לה)
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים צריכת החשמל חשובה בגלל שמשאבה בעלת צריכה גבוהה פולטת המון חום למים, ואז היא חסרת תועלתלחץ ראש הוא הגובה המקסימלי שמשאבה יכולה למלא בצינור אנכי בקוטר 1 אינץ', זה בד"כ מדד יותר רלוונטי לעוצמת המשאבה מאשר ליטרים בשעהבכל מקרה אתה צריך להבין שהשאלה שלך כוללנית מדימשאבה עושה את העבודה בהתאם לרכיבים שהיא צריכה לקרר (מעבד, כרטיס מסך, צ'יפסט) וברכיבים שעוזרים לה לקרר (רדיאטור, בלוק, צנרת)אם אתה הולך על משאבה חזקה תצטרך צנרת עבה, מאווררים חזקים ורדיאטור בעל התנגדות גבוהה כדי שיספיק לקרר את המים שחולפים דרכו, בנוסף לבלוק בעל התנגדות גבוהה שיסחוט את המיטב מהזרימה. במקרה של משאבה שקטה תצטרך בדיוק את ההיפך. כמו שאתה רואה יש כאן הרבה פקטורים וכולם צריכים להתחשב אחד בשני כדי להרכיב מערכת קירור מים אופטימלית. בדיוק כמו במחשב, רכיב אחד עלול להוות צוואר בקבוק שמגביל את הרכיבים האחרים.לכן, אני מציע שתפרט בדיוק לאן הקירור מים הולך להתחבר וכמה כסף אתה מוכן להקציב בשבילו
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים ומה קורה אם המשאבה חלשה מידי (גובה מקסימלי של 0.65 מטר על heater core)?המים פשוט לא יעברו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.