עבור לתוכן

גוסט רקון צריך עזרה!

Featured Replies

פורסם

הדעתי למשימה 7 בשלב השני מול הטנק. נשארתי עם 2 חיילים בלי רימונים. הורדתי את כל החיילים שלהם חוץ מאת הטנק איזה דרך יש לי בשביל להוריד את הטנק?

פורסם

אתה עולה לגג,מגיעה מסוק בכדי לספק לך בזוקה.הטנק נדמה לי צריך שתי פגיעות,אתה פוגע פעם ראשונה,מתרוקנת לך התחמושת,אתה חוזר למלאות אותה מהמסוק(יש שם תחמושת ללא סוף)אתה פוגע פעם שנייה ועובר שלב.ד"א כל מה שאמרתי-תבצע אותו מהגג,יש לך יתרון גובה חשוב.

פורסם
  • מחבר

אחרי שפוצצתי תתחנק דלק הזאת הורדתי תחיילים ואז יש לי מארבים מכל מקום ואני ממש לא יכול להגיע לגג איך בדיוק אני מגיע לגג?

פורסם

יש לך מין בניין ענק מצד ימין,יש שם מדרגות מברזל,תעלה.

פורסם
  • מחבר

סבבה הגעתי ולקחתי תבזוקה עכשיו איך יורים ממנה?? אני מכוון על הטנק והבזוקה לא יורת בשום כפתור..

פורסם

תנסה בעמידת ראש :xyxthumbs:

פורסם

אתה צריך לפתוח כוונת ואז להינעל על הטנק ולירות הכוונה עכבר ימני

פורסם
  • מחבר

אה אוקיי....הבעיה היא שהחיילים שלי כל כך טיפשים שהם לא מסוגלים לתקוף את החיילים של ליד הטנק ככה שאני עושה את כל העבודה לבד...

אז אתה אומר להינעל ואז..אוקיי מחר אני ינסה.

פורסם

תנסה להשתמש ברובה תפוחי אדמה, תמיד עוזר ;)

פורסם
  • מחבר

הצלחתי מקודם פשוט עשיתי טעות שבאתי מול הטנק חזיתית ולא הורדתי את כל הצלפים....באתי לטנק מהפינה הורדתי אותו בקלילות...עכשיו אני במשימה 3 בשלב הבא...אין לי כבר כוח אליה..

אני חייב לציין שהגרפיקה עולמית פשוט אני מריץ על 1200-1000 עם כל הפילטרים פשוט פצצה..רק אם היה לחיילים טיפה יותר אינטליגנציה היה משחק מושלם.

פורסם

פאץ תמיד עוזר חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים