פורסם 2006 ביולי 2719 שנים למי שמכיר תמשחק ולמי שלא הנה לינק לשרת ישראלי בחינםhttp://l2-il.no-ip.info/index.php
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר הדירוג של השרת כרגע הוא x1010/10/10/10 -sp/exp/drop/spoilניתן גם לעבור את שלבי הפיתוח הראשונים דרך NPC לאחר חודש הדירוג יהיה X1 והשמחק יעבור לצורת השרת הרשמי של NCsoft השרת עובד על גרסת המשחק C4 עם כל האפשרויות שהמשחק יכול לתת
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים אבל בטח הוא די ריק ואין את כל ה CASLTE RAID וכל השאר החרטה.אני שיחקתי בזה לפני איזה 3 שנים ככה נראה לי, אבל באמת שילמתי וזה היה בשרת אמיתי, זה נמאס די מהר.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים הדירוג של השרת כרגע הוא x1010/10/10/10 -sp/exp/drop/spoilניתן גם לעבור את שלבי הפיתוח הראשונים דרך NPC לאחר חודש הדירוג יהיה X1 והשמחק יעבור לצורת השרת הרשמי של NCsoft השרת עובד על גרסת המשחק C4 עם כל האפשרויות שהמשחק יכול לתתקצת ... מבאס , אחרי שאתה מתרגל לשרתים עם x50 / x75 בהכל קשה לחזור ל x10 :-\
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר כן אני מבין קח לך דוגמאהשרת יושב על X5000 ואתה מגיע לטופ לפני שהמחוג הקטן בשעון עשה עיגול שלם לא חבלכל הרעיון של המשחק זה הזמן והקושי.עכשיו השרת די חדש המשתמשים לא רבים אבל לא כך קהילה נבנת?..קח לך עוד שנה אתה התחלת לשחק עכשיו עוד שנה תיהיה מה שלב 60-70 לא כייף? שיש מתחת עולם שלם של אנשים בעיקר ישראלים משלב 1 עד אלייך ואתה HIGH LVL לבוש בטופ מתארגן עם הקלאן שלך הולך על בוסים נוצרת תחושה של אמיתיות במשחק בגלל זה הרייט הנמוך זה ה-רייט לשחק ברייט גבוה נמאס בדיוק תוך כמה דקותולתגובה הקודמת יש הכל ואני אומר הכל... תכנסו תראו מה יש להפסיד אם לא תכנסו לא תראו למה ליהות סקפטי?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מסכים לגמרי. רייטים ענקיים זה רעעעע... אני שיחקתי עוד כשהיה רק C1, על שרת שבו הרייטים היו 5עד7, ושיחקתי המון זמן, וזה היה כיף, אחר כך על שרת של X20 פשוט לא כיף, זה לא שווה. אם המחשב שלי היה סוחב את C4, חופשי הייתי מצטרף עכשיו :\
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר כן יצא והוא חם מתמיד!!אנשים תכנסו תשקיעו מזמנכם היקר באו נבנה את הקהילה הזולמעונינים בעזרה מלבד המשחק יש לפנות למייל או לפרטיsaoron@gmail.com
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים עצובאתה מוזמן בכל עת.נראה אני אצטרף , מתגעגע קצת ל lineage ומזמן לא שיחקתי האמתמאיפה אני יכול להוריד את זה?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר את המשחק ניתן להוריד באתר הרשמי ישנו לינק באתר שמופנה פה בהודעה הראשונה איסי שלי : 1127635
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.