עבור לתוכן

קונור במחיר רגיל

Featured Replies

פורסם

:yelclap:תודה חברים אבל אני הקנה את ה E6600 אפילו עם אני הצטרך להסתפק בGFORCE6600 ו256MB זכרון פשות זה מעבד טוב טוב ואני קונה את המחשב לפחות ל 3 שנים הבאות אז E6600 אמור להספיק ל 3 שנים ואז בהמשך אני השדרג את ה זיכרון וכולי.....

אם המחשב מיועד למשחקים, אני ממליץ לך להשקיע יותר בכרטיס-המסך ופחות במעבד בגלל בעיית-התקציב שלך.

ולקנות לוח-אם תומך קונרו כדי שתוכל לשדרג כשהמחיר יירד

פורסם

המערכת ש-stinger הציעה פשוט מעולה אבל אני הייתי משפר את הכרטיס מסך ומוסיף עוד 250ש"ח ולוקח את ה-x1800gto שחזק ממנו(לא בקצת).

פורסם

:yelclap:תודה חברים אבל אני הקנה את ה E6600 אפילו עם אני הצטרך להסתפק בGFORCE6600 ו256MB זכרון פשות זה מעבד טוב טוב ואני קונה את המחשב לפחות ל 3 שנים הבאות אז E6600 אמור להספיק ל 3 שנים ואז בהמשך אני השדרג את ה זיכרון וכולי.....

E6300 יחזיק בדיוק כמו E6600

כש-E6300 יתיישן גם E6600 יתיישן

אתה לא מרוויח תוספת זמן מזה

פורסם

עם אני קונה את E6400 יש מצב שהוא יחזיק 3 שנים

אני מתקוון שהוא יהיה טוב גם בעוד 3 שנים (למשחקים)

??

פורסם

בתקציב שלך לא הייתי מצפה לכ"כ הרבה, בעיקר אם המחשב למשחקים. תסתפק בE6300.

פורסם

אז מה שאתם אומרים בעצם זה שאני נידפקתי ואין סיכוי ש בתקציב שלי שזה 3500שח

אני הרכוש את E6600 לוח אם תואם טוב 1GRAM X1600 PRO בחודש הבה נידפקתי???אני פשוט מת לשחק עוד החופש ב-

HITMAN4

OBELIVION

PATH OF NEO

ועוד הרבה ....

ביאסתם לי תחופש :-\ :-\ :-\ אבל לא השמתכם

מערכת שלי חראאאא

Intel 1.60

לוח אם SIS ואין לי מושג

512RAM

GEFORCE5200 128MB במה אפשר לשחק במערכת כזאות ב GTA2 אווווו ועוד כמה עבדדתי בישביל הכסף הזה :bash:

כולכך קיוויתי למחשב חדש !!!

אני לא הייתי קונה קונרו בתקציב הזה... תקנה 805D ותשקיע בכרטיס מסך סביר. המעבד לא מגביל היום במשחקים, ולא נראה לי שיגביל בתקופה הנראית לעין...

פורסם

אל תשקיע בלוח אם בכלל ולא במעבד

תשדרג ככה שיהיה לך לפחות איזה גיגה זיכרון מעל זה כבר לא כל כך משפיע על ביצועי משחקים

שים כרטיס מסך נורמלי (לפחות 1200) שקל וזהו עזוב אותך שטויות המעבד שלך לא יגביל את המשחקים בכלל

מה שכן אתה יכול לשדרג את ההרד דיסק ייתן לך עוד שיפור בטעינה של משחקים (קטן אבל מורגש)

פורסם

Pentium 1.6 לא יגביל במשחקים? :-\

פורסם

עשה טוב תחסוך לפחות עד איזה 4.5k בשיבל מחשב למשחקים מבוסס קונרו

פורסם
link=topic=193655.msg1693606#msg1693606 date=1154085578]

עשה טוב תחסוך לפחות עד איזה 4.5k בשיבל מחשב למשחקים מבוסס קונרו

גם למפרט בתקציב 4.5K יהיה קשה להכניס קונרו... :-\

אבל באמת מה שהציעו יכול להיות טוב: לקחת D805, לוח אם זול, זיכרון 512*2, הארדיסק בנפח 160GB, כרטיס 7600GT ו-שכחתי פריט נוסף ???

ואפשר אולי להוסיף קירור ל805 ולדפוק OC סולידי

פורסם

עזוב שטויות המחשב שלך בסדר כל מה שאתה צריך זה רק זיכרון וכרטיס מסך אחרת אתה סתם שורף כסף עדיף לך להוציא את זה על כרטיס מסך זיכרון והרד דיסק

וזהו

פורסם

רגע, אני רוצה להבין רק דבר אחד.

כבר סיכמו שמעבד4200 am2 x2 athlon ומעבד 6300E עולים פחות או יותר אותו הדבר, אך הביצועים של הקונרו יותר טובים.

אבל נגיד שאני מעוניין במחשבים למשחקים בלבד. זה באמת ישנה לי עוד שנתיים-שלוש איזה מבין מעבדים אלה אני קניתי, כל עוד אני משקיע בכרטיס מסך טוב (7900GT או שווה ערך) ובזיכרון ברמה ובכמות טובה?. אז מה הטעם לחכות עד שלוחות האם לקונרו יהיה במחיר נורמאלי, אם ירידת המחירים של AMD כבר התרחשה? מבחינה GAMER כלומר?

אז כן, המעבד יהיה קצת פחות חזק, אבל האם זה באמת ישנה לי בטווח הארוך?

פורסם

אולי קצת

לא הפרש רציני

היתרון האמיתי של ה-X2 זה שלוח יכול לעלות גם 500 שקל

פורסם

אז מה שאתה אומר, שעבורי לפחות, בתור GAMER ממוצע-גבוה, אין טעם לחכות עד שלוחות האם של הקונרו יימכרו במכירים רציונאליים (500-600 ש"ח). שכן לפי כל הפורומים, אף אחד לא יכול באמת לומר כמה זמן זה ייקח - עד עכשיו שמעתי דעות שנעות משבוע אחד לחודשיים+. ולפי התגובה האחרונה שלך, זה סכך הכל גם לא כל כך ישנה לי.

ושאלה אחרונה נוספת, שלמרות החשיבות שלה, איכשהו לא מצאתי עבורה מענה בפורומים. אם ההבדל הוא לא כזה משמעותי בתחום המשחקים, שלפי מה שאני יודע הוא אחד הקריטריונים התובעניים יותר, במה ההבדל כן מתבטא (רק בבקשה בהסבר להשתמש במושגים פחות טכניים שגם הדיוט שכמוני יוכל להבין).

פורסם

משחקים תובעניים אך ורק כלפי כרטיס המסך

קידוד למשל (וידאו או אודיו) נופל במערכות לא מקצועיות על המעבד (בהיעדר כרטיס ייעודי), זאת למשל משימה תובענית כלפי המעבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים