עבור לתוכן

מה לדעתכם יותר שווה ? שניי 7800GTאו 7900GTX שעולה 800 שקל יותר ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא 78GTX ולא 78GT ובטח שלא 7900GTX עולים תמחירים האלה...

זו בסה"כ טעות בזאפ כמה צריך לחזור על זה ?

בקשר לכרטיס כבר אמרתי לך את הדעה שלי..

או X1900XT היום או X1900PRO עוד חודשיים .

שוב, כרטיס יחיד...

צודק, מישהו בזאפ כנראה שתה טיפה יותר מדיי ובלבל בין 8 ל6 , אבל עקרונית אתם אומרים ש1900XT חזק יותר מSLI של שניי 7800GT , ובררתי מחירים אמיתיים שלהם , חצי תקציב יילך על זה וזה עוד בלי להחשיב ספק חזק בטירוף ולוח שתומך בזה , עדיף לזנוח את הרעיון , במילים אחרות... נראה שגם הx1900XT יקר נורא , אבל דווקא המחיר של XTX הפתיע אותי לטובה, שוב , במערכת כמו שלי הוא יקח חצי תקציב בלי לכלול בכלל עדיין ספק סוס , במילים אחרות , עם למישהו יש רעיון לקוקטייל יותר משתלם במחיר לכרטייסי מסך , שיגיד , לא איכפת לי לבנות מערך CROSS FIRE משניי x1600 לאחד מסוגיו (עם כרטיסי המאסטר לא יקרים מדיי ) או לבנות מX1800 לסוגיו (בברירה בין x1800gto לבין 7600gt , אני אקח את ה-7600gt ) אבל שוב תלוי במחירים של גרסאת המאסטר שכוללת בלנדר לשילוב האותות של שניי הכרטיסים (ייתרון : לא צריך שהמשחק ייתמוך בכל העסק כמו בSLI ,חסרון : צריך לחבר את שני הכרטיסים פיזית שלא כמו בSLI , וצריך גרסאת מאסטר שעולה באיזה 50% יותר... )

פורסם

:lol:

שני X1600 בקושי מגיעים לביצועים של X1800GTO....

שני X1800GTO לרוב פחות טובים מ X1800XT .

ספק כוח רציני אתה חייב בכל מיקרה. גם לX1900XT וגם למערך עלוב של שני X1600.

ד"א כל הכרטיסים חוץ מ X1800XT ו X1900XT/XTX לא צריכים מסטר יותר .

עוד מעט אני יביא לך כמה השוואות שתיראה..

למה אתה לא רוצה כרטיס אחד טוב ?

כל פעם מסבירים לך משהו ואתה חוזר על אותה שאלה :nixweiss:

X1800GTO CF VS X1800XL - ה GTO X2 לוקחים.. אבל צריך להזכיר שהXL חלש משמעותי מ XT .

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/powercolorx1800gtocf/

: X1600XT CF VS X1900XT

http://www.overclockers.ru/lab/21933.shtml

פורסם

צודק, מישהו בזאפ כנראה שתה טיפה יותר מדיי ובלבל בין 8 ל6 , אבל עקרונית אתם אומרים ש1900XT חזק יותר מSLI של שניי 7800GT ,

אם הייתה מסתכל בקישור ומדפדף היתה רואה ששני7800GT דווקא כן יותר חזקים מX1900XT אחד

בכל מקרה אם אם אתה לא יכול להשיג שני 7800 בפחות ממחיר של 1900XT אחד אז לא משנה

פורסם

לא יודע מה איתך.. אבל ה 7800GT הזול ביותר שראיתי בזאפ עולה 1900 שקל :screwy:

כבר 7900GT יותר זול...

בכל מיקרה הדעה שלי היא להפסיק לרוץ אחרי כמה FPS בודדים כי :

א. הוא עוד אמר בתארד קודם שהוא לא יפעיל ברזולוציות גבוהות כי המסך שלו לא תומך.

ב. ברוב המיקרים X1900XT יספק את הסחורה מבחינת FPS ויתן דבר שSLI כל שהוא לא יתן ... HDR+AA .

ה-בשוואה בישבילך...

X1600XT CF VS X1800GTX VS X1800XT VS X1900XT VS 7600GT SLI VS 7900GT VS 7900GTX

http://www.hardware.info/reviews/Nieuwe_3D-chips:_ATI_Radeon_X1800_GTO,_nVidia_GeForce_7600_GS_en_ATI_Radeon_X1600_XT_Crossfire/640/5

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שכדאי לי לזנוח לחלוטין את הרעיון של שניי כרטיסי מסך? (מכרטיס המסך הנוכחי שלי ASUS GEFORCE 5700 אני מאוד מרוצה, אבל במחשב החדש אני חושב ל"ערוק" לATI בגלל הeye candies ) או קיי , בסדר , זנחתי, עכשיו , הכי משתלם במחירים האלה זה לפי מה שהבנתי מכם ATI RADEON X1900XT? או שאולי משהו אחר?

פורסם

כרגע מבין האיכותיים והיקרים הוא הכי מישתלם .

עוד חודשיים ככה ניראה מה היחס ביצועים/מחיר של ה X1950PRO

פורסם
  • מחבר

כרגע מבין האיכותיים והיקרים הוא הכי מישתלם .

עוד חודשיים ככה ניראה מה היחס ביצועים/מחיר של ה X1950PRO

ברגע שהוא יוצא , כולם יוזלו , ואזד אני אוכל אפילו לקנות XTX במחיר של XT עכשיו ... אבל אני לא צריך את זה כל כך כי אני קונה את המחשב בסוף החופש הגדול , ברגע שיהייה תקציב ממה שאני עובד

פורסם

אין לך מה לחקות ל XTX במחיר מוזל.. גירסאות בחירות מוזלות בצורה קלה מאוד אם בכלל...

קח לך X1900XT ותעשה לו OC למהירויות של XTX, חבל על הכסף .

אם בסוף החופש... מתי זה יוצא ? חודש 9 נכון ? אז עדיף כבר לחקות ל X1950פרו כי הוא הולך להיות זול יותר וחלש רק במעט...

פורסם
  • מחבר

לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אני לא מתעק כי זה מסובך ומצריך קרור ייעודי (אלא אם כן אני אקנה אחד כזה לא כי אני רוצה אוברקלוק , אלה כי הקרור STOCK של ATI רועש ,והמחשב שלי נמצא בחדר שבוא אני גם ישן , ככה שכשאני מוריד דברים בלילה ומשאיר את המחשב עובד...) שיוריד לי את התקציב, אולי אני אקח XTX וקונרו זול ואעשה לו אוברקלוק שלא יהייה צוואר בקבוק עם הXTX , בכל מקרה, אוברקלוק לכרטיס מסך זה באמת עלול לשרוף אותו, ואין לי כסף לעוד אחד, וברגע שעשית אוברקלוק כבר אין אחריות אז בכלל כל העסק מסוכן , רק למעבדים זו דעתי , ועוד כמה חודשים בטח נראה מה הx1950PRO שווה, ועם הוא אופציה בכלל , כי עד שדברים יוצאים פה בארץ לוקח זמן...

פורסם

יש לך דיי הרבה טעויות בכל משכתבתה בתגובה האחרונה ...

לעשות OC לכרטיס מסך זה עיניין של דקות.

OC למהירויות של XTX לא מצריכה שום שינוי בקירור, חוץ מישה קך את הכרטיס מנוע.. הוא בא עם אחלה קירור שטוב גם ל OC וגם שקט ביותר .

שריפה של כרטיס היא באמת דבר שמצריך כישרון.. כי מופיעים לך כל כך הרבה הזהרות כל כך ברורות ליפני יבאמת יקרה לו משהו ...

אחריות זה נושא אחר, אם הצלחתה להחזיר את הכרטיס למהירויות הרגילות שלו אולי לא תהיה בעיה אם אתה לא מצליח...

--- בכל מיקרה, גם אם אתה לא עושה OC למהירויות של XTX לא שווה לקחת אותו על פני XT רגיל...

ההפרש מחירים פשוט דבילי לחלוטין וההפשר ביצועים אפסי ולא מורגש .

פורסם
  • מחבר

כפי שאמרתי בט'רד הקודם (שאתה כל כך אוהב לצטט :xyxthumbs:) , נראה עוד חודש כשיהייה לי תקציב מוגדר ומחירים , אז נדבר, לסיכום , זרקתי לפח את הרעיון של מערך של שניי כרטיסים , זנחתי גם את הרעיון לקנות כרטיס של Nvidia כי הקטע שלי זה eye candies ולא רזולוציות (כי המסך שלי לא תומך בהן , וכי אין לי תקציב למסך חדש כי אז זה יוריד את הרמה של כל שאר החומרה...) מטורפות , אז סגרנו על SAPPHIRE RADEON 1900XT/X ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים