פורסם 2006 ביולי 2719 שנים שלום לכולם. אז קודם כל, אני יודע שהנושא הזה נטחן מכל כיוון אבל אני מקווה שהשאלה שלי מתאימה פה. (חיפשתי ולא מצאתי). התעדכנתי פה בפורום שאנשים פה קונים מדיות DVD-R מOffice Depot , של Verbatim (נדמה לי שככה כותבים) במבצעים שלהם. מחר אני מתכונן ללכת ולקנות כאלה מאופיס דיפו בתל אביב (מקווה שיהיו בחנות). השאלות שלי הן- 1. תוצרת איזו מדינה הכי מומלץ לקנות את המדיות הנ"ל? 2. אם הם לא יהיו על אילו מדיות אחרות אתם ממליצים מאותה חנות ותוצרת איזו ארץ ? (אשמח אם תסבירו איך לבדוק את המדיה קוד בחנות לפני הקנייה). 3. אילו מדיות CD-R אתם ממליצים? חשוב של חברה איכותית כי הקודמים היו של סתם חברה והצורב שלי (Nec3540) לא היה מסוגל לצרוב במהירות של יותר מ8X . 4. מה המחירים של המדיות (DVDR וה CDR)..? בתודה, אודי.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים ממה שאני יודע ורבאטים תוצרת טיוואן עדיף על תוצרת הודו.(DVD) אם אתה יכול להשקיע קצת יותר אז תקנה דיסקים של TY לדיסקים CD-R יש לך את VERBATIM תוצרת יפן באופיס דיפו. אלה הCD-R תוצרת יפן:
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר עריכה-אוקיי, חזרתי מאופיס דיפו, הממצאים-1. 50 מדיות Dvd-R Verbatim במהירות 16X, תוצרת טייוואן.2. 50 מדיות Cd-R Verbatim במהירות 52X , תוצרת יפן.3. 5 מדיות CD-RW Verbatim במהירות 4X, תוצרת טייואן.נותרה לי שאלה אחת, כיצד אני צורב על המדיות CDRW? צריבה רגילה? ואז איך אני צורב שוב?בתודה, אודי.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר עריכה-בדקתי על המהירויות של המדיות, ומשום מה המהירות המקסימלית שאני יכול לצרוב על מדיות הCDR היא 32X (לכאורה אני אמור לצרוב על 48X), למה זה ככה ? \=
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים כי ככה הצורב נותן לך, גם ככה זה הבדל של כמה שניות (בערך חצי דקה), אתה לא מפסיד כלום.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים עריכה-אוקיי, חזרתי מאופיס דיפו, הממצאים-1. 50 מדיות Dvd-R Verbatim במהירות 16X, תוצרת טייוואן.2. 50 מדיות Cd-R Verbatim במהירות 52X , תוצרת יפן.3. 5 מדיות CD-RW Verbatim במהירות 4X, תוצרת טייואן.נותרה לי שאלה אחת, כיצד אני צורב על המדיות CDRW? צריבה רגילה? ואז איך אני צורב שוב?בתודה, אודי.כמה עלו לך הDVD-R?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים http://www.officedepot.co.il/(1v24dzrspnhv5naqgvf1cd55)/catalogSku.aspx?id=700518&famid=5419&PR=QJ5
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר כמה עלו לך הDVD-R? יש הנחה באופיס דיפו על מדיות הDVD, שהמחיר הוא ללא מע"מ. עלו לי 50 מדיות DVDR כ 109 ש"ח, 42 ש"ח הנחה.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אחיאם אתה יכול להכניס מדיה ריקה של DVD-R של ורבטים לכונןולהפעיל תוכנה של הנרו שנקראת INFOTOOL (תיקיית TOOLS בנרו בSTART MENU)ולהגיד לי מה רשום תחת כותרת DISC בMANUFACTURER ID ?אם בעייתי אפשר גם PRINT SCREEN, תודה מראשמישהו יודע אם הורבטים הטאיווני זה תוצרת TY ? עם זה מדיה קוד ?
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים צודקהחברה האחרונה שעדיין מייצרת ביפן היא TYאני גם יודע שפוג'י מייצרים את המדיות הדו שכבתיות שלהם ביפןחוץ משני אלה כל החברות העבירו את הייצור שלהן לטיוואן/סין/הודו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.