פורסם 2006 ביולי 2719 שנים יש לי סרט שמחולק ל-7 קבצים בעלי סיומת:zip.001zip.002וככה עד 007עכשיו ווינראר לא מזהה את הקבצים גם ווינזיפ לאמצאתי שהיה קובץ אחד פגום - עכשיו כשאני מנסה לפתוח זה פותח אותו בנפרד כאילו הוא קובץ לבד לא מחולק כלומר זה לא פותח את כל ה-7 קבצים ואז זה לא מצליח.ווולמן אי אפשר כי אז לכולם יש אותו שםאני צריך איכשהו לגרום לווינראר לזהות שהקבצים האלה הם חלק מקובץ גדולאבל איך?!מה אני יכול לעשות?יש לי ווינראר גירסה 3.51 תודה
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים שלחו לי כבר סרט באותו צורהדבר ראשון תבדוק שכול החלקים אותה תיק לאחר מכאן תלחץ על הקובץ zip.001לאחר מכאן התוכנה צריכה להראות לך את קובץ הסרט בשלמותו אז תלחץ על extract to בשביל שהמחשב יחבר את כול החלקים ואז צריך להופיעה לך באותו תקייה תקייה עם קובץ הסרט
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר ניסיתי הוא פותח רק את 001 בלי השאר ואז לא לא יוצא טוב זה נותן שגיאה:! D:\C-O\תיקיה חדשה\WTBA16.zip.001: CRC failed in v864.mov. The file is corrupt
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים רגע עם יש לך קובץ פגום הוא לא יפתח לך אף פעם אתה צריך לדבר עם מי ששלח לך או איפה שקבלת את הסרט שקובץ אחד פגום אין פלא שזה לא נפתח כי יש לך קובץ פגום
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר Nurit2005קבל תמונה של איך שהקבצים נראים: (בלי שהסיומת מוסתרת) http://img381.imageshack.us/img381/145/imvb8.jpg (כשהסיומת מוסתרת) http://img381.imageshack.us/img381/1254/bliqj9.jpgוהיה קובץ פגום אבל הווינראר הצליח לתקן אותו!!עובדה שהוא מצליח לפתוח אותו הוא רק לא מזהה שהוא חלק מכמה קבצים ולכן הוא לא מצליח לפתוח סופיתSHAY951לא הבנתי איך התוכנה הזאת אמורה לעזור לי
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים לפי מה שהבנתי מההודעה שהתוכנה השאירה לך יש לך בעיה בקובץ הראשון משהו לא תקין בולא נדמה לי שהתוכנה תקנה את זה היא יכולה לתקן עם יש כמה קבצים אבל פו מדובר בקובץ אחד ולקובץ הזה הוא צריך את כול קבצי ה- ZIP תקנים אז שוב אני אומרת לך אתה לא יכול לעשות כלום חוץ מי או להוריד שוב את הקטעים או לבדוק עם מי ששלח לך את הקבצים בדק אותם עם הם טובים כי ךפעמים שמקבצים קבצים לפעמים נעשים טעיות ומופיעה ההודעה שאתה קבלת
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים התיקון של WINRAR לא שווה כלום, במקרה הטוב אחרי תיקון אפשר להתשמש רק בחלק מהקבצים וברוב המקרים התיקון לא עוזר.אם הקובץ מחולק על מס' קבצים תהיה חייב לקבל את הקובץ הדפוק מחדש.ד.אלדעתי הכיווץ הוא ב RAR אז אין לך מה לנסות לפתוח עם ZIP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.