עבור לתוכן

amd 4200 או pentium d 950?

Featured Replies

פורסם

למעבד 4200X2 יש פחות או יותר אותו יחס מחיר ביצועים כמו לקונרו... לא הבדל משמעותי... והלוח בשבילו זול משמעותית... אז דווקא יש מקום ללבטים ;)

(אני מדבר על E6300)

• תגובות 63
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מסכים שהלוח הוא בעיה קצת...אבל אני חושב שליאור אמר שהלוחות המפוקפקים של ASROCK הם בעצם לא טובים רק בOC..אם אתה לא מתכנן OC אז אפשר לקחת אותם..אם כן אז אתה צודק..

ובכל מקרה..על מה את מדבר? 4200 ו-6300 עולים אותו דבר בערך...והקונרו הרבה יותר חזק..

פורסם

טוב , או קיי , חסכת לי לחפש , תודה ! בכל מקרה , אכן 3.5 אחוז בממוצע, אבל עדיין , במשחקים של היום זה משנה מאוד

פורסם

מישהו יכול להגיד לי איפה עומד הקונרו E6300 בסטוק מול מעבדים אחרים בסטוק?

אני שואל כי אני הולך ככל הנראה על האסרוק "המפוקפק" וצריך ליהיות מוכן לביצועי אוברקלוק ירודים :s07:

פורסם

מישהו יכול להגיד לי איפה עומד הקונרו E6300 בסטוק מול מעבדים אחרים בסטוק?

אני שואל כי אני הולך ככל הנראה על האסרוק "המפוקפק" וצריך ליהיות מוכן לביצועי אוברקלוק ירודים :s07:

איפשהו בין 4200 ל-4600 עם קירבה ל-4200 - מדובר על ביצועים נטו.

פורסם

במשחקים של היום זה משנה מאוד

דווקא במשחקים של היום זה הרבה פחות משנה

3.5% תוספת ל-60FPS זה 62.1FPS

פורסם

זו נבלה וזו טרפה. להשוות בין פנטיום D לX2 בעידן הקונרו? השאלה לא רלוונטית. המשל הוא בבון ואורנג אוטן (פנטיום D וX2 בהתאמה) מתווכחים מי יותר זקוף, כשבן אדם (קונרו) עומד מהצד ומסתכל.

הויכוח הראשוני על מה עדיף - ארכיטקטורת K8 או P4 - הוא פשוט מיותר. ברור שK8, אבל זה לא משנה.

מה גם שלוחות AM2 כל כך יקרים שאני לא רואה טעם בכלל לשקול קניה של מעבד כזה בנוכחות E6300, גם במחיר הלוחות הנוכחי.

סטינגר לא אשם שהוא לא ענה לשאלה המקורית, השאלה אידיוטית. רק E6300.

פורסם

איפשהו בין 4200 ל-4600 עם קירבה ל-4200 - מדובר על ביצועים נטו.

לא נכון

ה 6300 מתחרה ראש בראש עם ביצועים דיי דומים מול ה 5000X2 של AMD

פורסם

לא נכון

ה 6300 מתחרה ראש בראש עם ביצועים דיי דומים מול ה 5000X2 של AMD

אתה הוזה :screwy:

פורסם

אני יודע שזה לא ענייני במיוחד , אבל למה שלא תלכו מכות וזהו? ככה תקבעו מי צודק... בצחוק , בואו פשוט נחכה ל3 באוגוסט שהאוניה/מטוס שנושא בבטנו את המעבדים האלה יגיע לארץ ואז נחליט מי צודק...

פורסם

מה גם שלוחות AM2 כל כך יקרים שאני לא רואה טעם בכלל לשקול קניה של מעבד כזה בנוכחות E6300, גם במחיר הלוחות הנוכחי.

למה אתה ממשיך לחזור על הטיעון הזה?

לא חסר לוחות AM2 זולים

פורסם

למה אתה ממשיך לחזור על הטיעון הזה?

לא חסר לוחות AM2 זולים

זה פשע לקנות מעבד של AMD (גם אם הוא לא נושא מדבקת FX ) בלי לעשות לו אוברקלוק !!! ולוחות לאוברקלוק בדרך כלל יקרים , אני מקווה שלזה NOOB היקר התכוון...

פורסם

לקונרו המשפט הזה אפילו יותר נכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים