עבור לתוכן

amd 4200 או pentium d 950?

Featured Replies

פורסם

האינטל עולה 1130 והאייאמדי 1190 שתיהם מקייאיספי

מה יותר עדיף לקנות?

• תגובות 63
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל תשובה ממישהו? ???

פורסם

AMD.

פורסם

AMD :xyxthumbs:

פורסם

לא זה ולא זה.. Intel Core 2 Duo E6300 ב 1230שקל. תחכה עוד שבוע ותוכל לקנות אותו - יותר טוב משניהם בהפרש לא קטן.

פורסם

לא זה ולא זה.. Intel Core 2 Duo E6300 ב 1230שקל. תחכה עוד שבוע ותוכל לקנות אותו - יותר טוב משניהם בהפרש לא קטן.

ממש נהדר,גם נותן עצה שאולי היא לא רלוונטית וגם לא עונה על השאלה :kopfpatsch:

הקונרו מצריך לוחות M שבזמן היחסית קרוב עולים 1000+....דבר שמקפיץ את כל המחיר של המפטר בערך ב-500-600 ש"ח שאתה לא יודע אם יש לבחור..

דבר שני הוא ביקש לדעת מי מבין שני המעבדים שהוא הציג יותר טובים..לא איזה מעבד הכי טוב אפשר לקנות בתקציב הזה :bash:

פורסם
  • מחבר

AMD :xyxthumbs:

אתה יכול להסביר בבקשה למה? כי אני רציתי לקחת תאינטל בגלל ה4 מגה קאש וגם כי הוא טוב יותר ל-OC

פורסם

למה? כי הוא יותר מהיר..בנצ'ים הוכיחו זאת (אני מניח)

ומי אמר שהאינטל יותר טוב ל-OC? לפי מה שידוע לי זה גם תלוי בסטפינג..ובכל מקרה..אני יודע שהמעבדים האלו של AMD דווקא לא רעים בכלל בOC...

פורסם

אם הוא מתכנן OC אז בכלללל..

XTRACT. בוא נשאל את הבחור ונסביר לו את המצב.

בינגו - הקונרו עולה 1230 - אך לוח אם מתאים בשבילו עולה מינימום 1050שקלים.

אם אתה מוכן להשקיע בזה אתה גם תקבל מעבד מהדור הבא שיותר טוב מה4200\950 בסביבות ה20-30אחוז בלי אוברקלוק וגם מעבד שאם תעשה לו אוברקלוק הוא יעקוף את המעבד הכי חזק שיש היום לAMD(הFX62) בקלות רבה.

בקיצור - אם אתה מוכן להשקיע עוד קצת בלוח האם(סביבות ה200-300שקל תוכל לקבל מערכת הרבה הרבה יותר חזקה.

פורסם

אם הוא מתכנן OC אז בכלללל..

XTRACT. בוא נשאל את הבחור ונסביר לו את המצב.

בינגו - הקונרו עולה 1230 - אך לוח אם מתאים בשבילו עולה מינימום 1050שקלים.

אם אתה מוכן להשקיע בזה אתה גם תקבל מעבד מהדור הבא שיותר טוב מה4200\950 בסביבות ה20-30אחוז בלי אוברקלוק וגם מעבד שאם תעשה לו אוברקלוק הוא יעקוף את המעבד הכי חזק שיש היום לAMD(הFX62) בקלות רבה.

בקיצור - אם אתה מוכן להשקיע עוד קצת בלוח האם(סביבות ה200-300שקל תוכל לקבל מערכת הרבה הרבה יותר חזקה.

אני חייב להסכים-אם אכן יש לך את התקציב לתוספת הכסף הדי משמעותית..אתה תקבל (בהתאם לתוספת משמעותית במחיר) גם תוספת מאוד משמעותית בביצועים..

במיוחד אם אתה מתכנן לעשות OC ,שהרי קונרו ידוע כמצטיין בתחום...

פורסם

משמעותית? לוח ברמה בשביל AM2\775 רגיל עולה סביבות ה500-600שקלים. ואני בטוח שאם הוא רוצה OC אז הוא גם מתכנן על לוח אם קצת יותר יקר.. ככה שיוצא לו הבדל של מקסימום 400שקל לטובת הקונרו ולדעתי זו היא אינה תוספת משמעותית במחיר שאנחנו מדברים על תוספת ביצועים כלכך משמעותית ונראית לעין.

פורסם

שמע..מבחינת מחיר/ביצועים זו לא תוספת משמעותית..

אבל מה לעשות שיש אנשים שלא יכולים להוציא עוד 400-500 שח (או יותר אם אתה רוצה את הלוח של DFI שהוא הכי טוב) גם תמורת תוספת ביצועים ניכרת..

אתה מסכים בטח שזה לא ככ זניח ה-500 שקל האלה..זה לא כמה עשרות שקלים..

שורה תחתונה:

יש לך את הכסף? תקנה קונרו

פורסם
  • מחבר

לא אנלא אקח תקונרו אני מעדיף להשקיע תכסף הזה בכרטיס מסך\זכרונות....

יש לי עוד שאלה קטנה...עד כמה משפיע זיכרון הקאש על הביצועים של המעבד?

פורסם

אין לי מושג..אבל היו פה כמה דיונים על זה,אני בטוח..תעשה חיפוש..אם לא-חיפוש קטן בגוגל יתן לך תשובה בטוח..

אם החלטת לא ללכת על הקונרו לך על הAMD 4200

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים