פורסם 2006 ביולי 2719 שנים דווקא זה רעיון לא רע - נגיד באים לעבודה, יש במשרד מחשב עם כרטיס מסך מובנה ואתם מביאים את שלכם מהבית.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים אני כבר שנים טוען שצריך לעשות כזה דברתחשבו כשזה חיצוני אז אין הגבלה על גודל הקירור ולכן אפשרי לעשות כרטיסים הרבה יותר מהירים
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים אמממ בראסמי זה נשמע מגניבכול אחד יוכל לקנות מחשב נייד נורמלי ב7-8 אלף עם 2 גיגה זכרון ואיזה קונרו בפניםיחבר תהרד דיסק היצוני 250 גיגה ואת הכרטיס מסך חיצוני וואלה קיבלנו אחלה מערכת קטנה שלא תופסת מקום
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים אמממ בראסמי זה נשמע מגניבכול אחד יוכל לקנות מחשב נייד נורמלי ב7-8 אלף עם 2 גיגה זכרון ואיזה קונרו בפניםיחבר תהרד דיסק היצוני 250 גיגה ואת הכרטיס מסך חיצוני וואלה קיבלנו אחלה מערכת קטנה שלא תופסת מקום לא יותר זול לקנות מחשב שולחני נורמלי ???
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים ה 6800GT שלי בקושי נכנס למארז לא סטנדרטי של TT וגם ככה כל דור הכרטיסים האלה נהים יותר ויותר גדולים אז יכול להיות שזה שימושי לכרטיסי High-End מפלציים
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים ולמה אתם חושבים שכל אחד יוכל לקנות דבר כזה שזה יצא(עם בכלל)נראה לי שזה יעלה יקרררר.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים ה 6800GT שלי בקושי נכנס למארז לא סטנדרטי של TT וגם ככה כל דור הכרטיסים האלה נהים יותר ויותר גדולים אז יכול להיות שזה שימושי לכרטיסי High-End מפלצייםאני מבין שאף פעם לא היה לך Ti 4600...
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים ולך לא היה את הוודוו המפלצתי שהיה פעםעדיין התכוונתי שהכיוון הכללי הוא בהגדלת הכרטיסים כמובן שכל דור יש לו את הפריקים שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.