פורסם 2006 ביולי 2719 שנים איפה אפשר למצוא את המשחק ב-25 שקל?http://www.bug.co.il/serres.asp?ser=FAR+CRY
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים קונסול זה = "~" .... פשוט תלחצו על המקש ~ ואז תכתבו מה שאתם צריכים. זה המקש לפני המקש "1" (מעל האותיות)
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר אז ככה, התקנתי את הפאטצ', העפתי את הAA דרך הדרייבר, ועכשיו יש לי SM3. אבל לפי התמונה הזאת אין לי HDR: לא ראית מה כתבתי? ראיתי, אבל שאלתי איזה נמצא הקונסול הזה... קונסול זה = "~" .... פשוט תלחצו על המקש ~ ואז תכתבו מה שאתם צריכים. זה המקש לפני המקש "1" (מעל האותיות) תודה, אני אנסה לכתוב עכשיו... אחזור עוד מעט.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מה קורה אם תפעיל את HDR ו AA ביחד ועל ההגדרות הכי גבוהות? המשחק לא ירוץ חלק?
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר או שהמשחק לא יפעל בכלל או שיעבוד רק או AA או HDR.ניסיתי ויצא לי ה HDR... מאוד יפה! מדהים!אבל, FPS KILLER !!!!לוקח חצי מה FPS.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים אתה רציני?עם HDR זה הורג לך את הביצועים??טוב...יש לי GEFORCE 6800NU ועם HDR הביצועים זהים כמו בלי HDR...בכל מקרה,אם אתה מפעיל HDR+AA המשחק כן יפעל,אבל אתה לא תצליח להבין כלום-כל הקירות יהפכו לשקופים,והכל ירחף באוויר ויראה מעוות.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים איזה חזק עובד לי הHDR ועוד עם AA!!!חכמולוג! יש לך אחד מהכרטיסים החדשים שלATI שמסוגלים להציג AAּHDR בניגוד ל NVIDIA
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים משחק אחד החזקים אף לא נשכח ... גם אחרי CRYSIS ..משחק חבל על הזמן .. בזמנו שהוא יצא לא היו מחשבים שהיו מפעילים אותו על הכי גבוהה זה מה שהרג אותי ..היה צריך מחשב הכו שרמוטה בשביל להפעיל אותו .. נראה מה יהיה אם CRYSIS
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר אתה רציני?עם HDR זה הורג לך את הביצועים?? טוב...יש לי GEFORCE 6800NU ועם HDR הביצועים זהים כמו בלי HDR... בכל מקרה,אם אתה מפעיל HDR+AA המשחק כן יפעל,אבל אתה לא תצליח להבין כלום-כל הקירות יהפכו לשקופים,והכל ירחף באוויר ויראה מעוות. כן, ממש הורג FPS. בלי ה HDR הממוצע הוא בערך 30FPS (על 1024*1280 והכל על HIGH) ועם ה HDR הממוצע הוא 15-20FPS. לפני ה SM3 ואחרי אין שום ירידה בביצועים. תודה לכולם, עכשיו המשחק נראה הרבה יותר טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.