פורסם 2006 ביולי 2719 שנים שלום אני חושד בכך שה HDR וה SM3 לא מופעלים אצלי ב FAR CRY. אני מצרף תמונה: ההגדרות הם על המקסימום. פשוט שמעתי שלמי שה HDR לא מופעל צריך לכתוב איזה משהו איפשהו אזז, מה צריך לכתוב ואיפה? תודה!
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר אממ לא מופעל לך רואים לפי האפקט של המים יש לך מושג איך להפעיל?אם אני לא טועה אתה צריך להתקין את פאצ' 1.3 ואז תוכל להפעילאבל לא בטוח 8)ואיפה אני מוריד את הפאטצ הזה?תודה!!
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים http://www.mofunzone.com/game_patch_downloads/far_cry_1_3.shtml עריכה:מצאתי בחיפוש משהו שיעזור לך"גם כשהאפקטי HDR מופעלים כמעט ואין ירידה בביצועים.[אם אתה רוצה להפעיל אותם,תוריד את פאצ' גירסא 1.3,תבטל פילטר AA,ותכתוב בקונסולה את הפקודה הבאה:r_hdrrendering 7\וכדי לכבות,תכתוב במקום הספרה "7" את הספרה "0" [המספרים נועדו לקבוע את מידת העוצמה של הבוהק]."לקוח מדבריו של LOGIC
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים 3DGOD תוכל לעדכן אותי עם אבד או לא? כי גם אני התקנתי את כל הפאטצים 1.1/1.3/1.31/1.32/1.33(ממזמן) אבל הHDR לא עובד לי (ואלי גם הSM3)הנה תמונה בלי HDR:http://www.answers.com/topic/farcrynohdr-jpgהנה תמונה עם HDR:http://www.answers.com/topic/farcryhdr-jpg
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים איזה כרטיס מסך יש לך?אם יש לך כרטיס של נבידיאה אז אתה חייב שיהיה לך לפחות כרטיס מסדרת 6XXX כדי להפעיל SM3 וHDRאם יש לך כרטיס של ATI אז אתה חייב שיהיה לך לפחות כרטיס מסדרת X1XXX כדי להפעיל SM3 וHDRכל השאר לא תומכים בשניים...ובהתייחס לתמונה-אין לך אפילו אפקט גראפי על המים...אז אני מאמין שאין לך כרטיס חדש במיוחד.עריכה:אבל בהתייחס למפרט שלך,יש לך GF6600 אז זה אמור לעבודהקיצר-תוריד פאצ' 1.3 ותעשה מה שכתוב למעלה.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר הכרטיס שלי מתאים, אני מספיק זמן בנושא כדי לדעת 8) GF6600. ושוב אני מציין, ההגדרות הגראפיות על המקסימום שאפשר. עכשיו אני אנסה את הפאטצ'. מה זה קונסול? ואיפה זה? עריכה: הפאטצ' שוקל 74M, זה זה??
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים אל תשכח בלי FSAA הקונסול זה מין עורך גראפי כזה אבל מה אני צריך לרשום שם אני לא יודע?
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים לא ראית מה כתבתי?"עריכה:מצאתי בחיפוש משהו שיעזור לך"גם כשהאפקטי HDR מופעלים כמעט ואין ירידה בביצועים.[אם אתה רוצה להפעיל אותם,תוריד את פאצ' גירסא 1.3,תבטל פילטר AA,ותכתוב בקונסולה את הפקודה הבאה:r_hdrrendering 7\וכדי לכבות,תכתוב במקום הספרה "7" את הספרה "0" [המספרים נועדו לקבוע את מידת העוצמה של הבוהק]."לקוח מדבריו של LOGIC"
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מה השם המדויק של הקונסולה? ד"א HDR+AA לATIhttp://www.techpowerup.com/downloads/176
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.