פורסם 2006 ביולי 2619 שנים הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI והתקנתי אותם אבל זה מזהה את הישנים ולא את החדשים ניסיתי להסיר ותהתקין ולא מזהה למה??
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר אחרי שאני מתקין את החדשים זה מראה באוורסט 6.14 משהו כזה שזה בדרייברים הישנים שקיבלתי עם הכרטיס מסך אז יכול להיות שאני מוחק את הישנים לא הכל נמחר ונשארים עדיין קבצים ובכלל זה זה לא מזהה?
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר אני לא מבין למה לא עונים פה זה פורום שקשור לכרטיסי מסך או שהתבלבלתי?!מה אני אמור לעשות עם הדרייברים האלה
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר תודה אתה יכול להסביר לי קצת על התוכנה איזה להוריד את ה פרו או את הפלטיניום ואיך משתמשים בה?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים תודה אתה יכול להסביר לי קצת על התוכנה איזה להוריד את ה פרו או את הפלטיניום ואיך משתמשים בה?צריך את הפרו.ככל הזכור לי יש לתוכנה הסבר מפורט לשימוש. כדאי לשתפעל על פיו.אני כבר לא זוכר בע"פ מה צריך לעשות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.