עבור לתוכן

שאלה בקשר ל ghost!

Featured Replies

פורסם

חברה יצרתי image של הארדיסק שלי האם אני יכול להשים אותו על כל מחשב ?

למי שמבין תעזרו לי..!

תפרטו לי יותר

פורסם

אם יצרת אימג' של כל הכונן כולל מערכת ההפעלה, לא תוכל לשים אותו על כל מחשב - אתה צריך שהחומרה תהיה זהה למחשב בו נוצר האימג' כדי להעלות את האימג' הזה כמו שצריך.

קח בחשבון שישנו סיכוי קטן שזה כן יעבוד, אבל תהיה לך בעיה עם הדרייברים.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

והעתקה מהארדיסק שלי להארדיסק של חבר שלי זה אפשרי?

כי אני שמעתי שבמעבדות ישנו דבר כזה..!

הם אל מתקינים על כל מחשב אקספי אלה הם מעבריים מהארדיסק להארדיסק!

תפרט לי אחי

פורסם

אתה יכול לעתיק לשכפל הרדיסק אחד לאחד בעזרת גוסט.

כל מה שצריך זה להעלות את הגוסט מדיסקט (כאשר שני ההרדיסקים מחוברים למחשב) ולעבוד עם התפריטים.

זה יעתיק לך כל מה שיש על ההרדיסק הראשון לשני - כאילו היו אותו דיסק.

שא ברכה.

פורסם
  • מחבר

אז תגיד איך זה שהמהנדס שמלמד אותי בקורס שם image מהדיסק והעלה אותו על מחשב אחר!?!

פורסם

הוא קוסם בעל כוחות על טבעיים!!!!

מה אתה לא מבין?? אין שום בעיה לעשות אימג' ממחשב אחד ולהעלות אותו על מחשב אחר. הבעיות היחידות שעלולות לצוץ יגרמו מכך שחומרת המחשבים שונה.

אני לא אומר שזה לא אפשרי, וגם אין לי מושג מה כולל האימג' שהמדריך שלך עשה, או החומרה שהוא השתמש בה.

תפנים.

הרבה הצלחה בקורס ויום נעים.

פורסם
  • מחבר

ואיך זה שהוא העביר הארדיסק עם ממערכת הפעלה להארדיסק שאין לו מערכת הפעלה ועלה חלק אחי..!?

פורסם

נמאס לי לחזור על עצמי: הגוסט מאפשר להעתיק את כל תכולת הדיסק ולשכפל אותה לדיסק אחר. למשתמש זה נראה כאילו תכולת שני הדיסקים זהה.

אני מקווה שיש לכם שיעורי עזר בקורס - תיקח אותם.

פורסם

ולוריאן לפי התשובות שלך אין לך חצי מושג בעניין הגוסט נכון? אז במקום לתקוף את הבן אדם בוא תלמד משהוא

איך עושים גוסט של מערכת הפעלה ממחשב אחד למחשב אחר כולל מ"ע הפעלה?

לא יודע?!, אז בוא אני יגלה לך, פעם כשלא היינו יודעים את הטריק החדש שאני מצטער אבל אני לא יגלה לכם בפורום

היינו עושים 3 גוסטים שונים לכל סוג של גוסט שרצינו, לדוגמא גוסט נקי(רק WIN) היה לו שלוש גרסאות

VIA SIS INTEL וזה היה עובד ברוב הזמן בלי בעיות(רק האינטל היה עושה בעיות), היום יש לנו טריק שבזכותו אנחנו

יכולים לעשות גוסט לכל צ'יפסט שלא יהיה וזה עובד פיקס, היוצא מהכלל הוא גוסט מיוחד שנעשה לחלק מהפנטיום 3-2 סלוט 1

שלפעמים לא תופס(כנראה בגלל חוסר תמיכה של הלוח בACPI)

בכל מקרה חוץ מהציפסט אין שום בעייה בשום חלק אחר של החומרה, ז"א תקח שני מחשבים שונים,

אפילו פנטיום 2 צ'יפסט VIA ופנטיום 4 צ'יפסט VIA תעשה גוסט ממחשב אחד תעביר לשני וזה יעבוד בדוק(אנחנו עושים את זה בשידרוגים)

אז לסיכום גוסט ניתן לעשות כולל מ"ע הפעלה בתנאי שהצ'יפסט זהה

תפנים

פורסם

g-MAN קודם כל ברוך הבא לפורום.

דבר שני, בשנה האחרונה עשיתי יותר גוסטים למחשבים חדשים וישנים ממה שעשית ותעשה כל החיים שלך כנראה, אבל לא זאת הנקודה.

שים לב שבתשובות שלי מדובר על הבדלי חומרה (כן חמוד, גם צ'יפסט נכנס לקטגוריה) שיכולים לעורר בעיות - ואתה רק מחזק את זה.

בקיצור - מומלץ שתעבוד על הבנת הנקרא. ספר לא יזיק, אם אתה יודע לקרוא.

יום נעים.

פורסם

חחחחחחח גם אם תעבוד עוד 40 שנה לא תגיע לכמות גוסטים שאני עושה(בלי לזלזל כמובן)

אני טכנאי בחנות כבר 4 שנים, זה כל מה שאני עושה כל היום כל יום, הגעתי לרמה שאני יצרתי דיסק בוט שעושה

גוסט מהארד דיסק אחד לשני בלי מגע , רק להכניס את הדיסק והוא משכפל הארד דיסק נבחר להארד דיסק אחר

אז בוא נעבור על הבנת הנקרא שלי, ההוא שאל איך אפשר לעשות גוסט כולל מ"ע הפעלה שתעבוד על מחשב אחר,

איפה התשובה שלך בדיוק?, רק התעצבנת עליו ולא הסברת לו כלום,

אני לא חדש בפורומים ובמיוחד לא פה תראה מתי נרשמתי, זה שעניתי לך זה רק בגלל שהיהירות שלך עיצבנה אותי

אז בקיצור קח הכל בקלות, לא התכוונתי לפגוע ויש דרך לענות לאנשים ובמיוחד לכאלה שפונים בשאלה אליך

פורסם

אם יצרת אימג' של כל הכונן כולל מערכת ההפעלה, לא תוכל לשים אותו על כל מחשב - אתה צריך שהחומרה תהיה זהה למחשב בו נוצר האימג' כדי להעלות את האימג' הזה כמו שצריך.

קח בחשבון שישנו סיכוי קטן שזה כן יעבוד, אבל תהיה לך בעיה עם הדרייברים.

בהצלחה.

זאת הייתה התשובה שלי במקור - וזאת גם הטענה שלך כאשר אתה אומר שיכולות לצוץ בעיות הנובעות מהבדלי צ'יפסטים! אתה בטוח שאתה רוצה להתווכח על הבנת הנקרא שלך? התשובה שלי הייתה מול העיניים שלך.

שים לב ששתי התשובות שנתתי היו לעניין, ואכן הסברתי ועניתי לשאלות שנשאלו.

אני שב וממליץ לך לקרוא לפני שאתה מגיב.

בכל מקרה שיהיה לך יום נעים.

פורסם

אז בוא נחכה ונראה אם הכותב של השאלה הבין את התשובה שלי או שלך

כי כל מה שאתה עשית זה לרדת עליו בלי לתת שום תשובה, איפה הזכרת צ'יפסטים?

ואני יחזור על התשובה שלי שוב כי אתה כנראה לא יודע לקרוא, אין צורך בשום חלק של חומרה זהה, שום חלק חוץ מהצ'יפסט

שום חלק אחר(כמו שאמרתי מלבד חלק מהפנטיום 2 - 3 סלוט 1)

וזה לא סיכוי קטן שזה יעבוד זה 98 אחוזים אם זה אותו חברה של צ'יפסט, ואין שום בעייה עם הדרייברים אחרי זה

אולי תנסה אתה לקרוא את מה שכתבת, כי כנראה לא הבנת בכלל

פורסם

אוי איזה קשקשן.

איפה למדת קרוא וכתוב? אני כתבתי חומרה. למיטב ידיעתי צ'יפסט גם נכנס תחת הקטגוריה הזאת.

היכולת הסמנטית המופלאה שלך בטח עוד לא תפסה את זה.

יום נעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים