עבור לתוכן

CivCity Rome

Featured Replies

פורסם

התחלתי לשחק במשחק הזה(ביקורת:http://pc.ign.com/articles/720/720932p1.html)ובינתיים הוא מאוד מיהנה ומאתגר, מי שמכיר את CIV4 יוכל להתחיל לשחק בלי שום בעיה.

בגדול אם בCIV היינו צריכים לבנות ציביליזציה באופן גדול ומופשט, מאין מאקרו, אז כאן אנו נתמקד בכל ישוב\עיר ספציפית במובן של מיקרו, הדגש כאן הוא על משחק של אסטרטגיה יותר מדיני\אזרחי ופחות במובן הצבאי(מזכיר קצת את Ceaser לדורותיו)צריך לבנות את העיר מאפס, לפתח אותה, לדאוג לתושבים ברמה מאוד נקודתית וגבוהה(כלומר לא רק לבנות בתים ולספק אוכל והופה אנחנו אמפריה),ובכלל לדאוג לכל דבר קטן על מנת להצליח, אני לא יכול להרחיב יותר מדי מכיוון שאני רק בתחילת המשחק אבל הוא נראה מבטיח מאוד ומאתגר, סאונד סביר, גרפיקה גם כן לא רעה, משחק אסטרטגיה טוב להעביר איתו את הזמן(ביחוד אחרי שסיימתי את אלכסנדר RTW)

פורסם

גם אני משחק בו, למען האמת לפי הביקורות ציפיתי להרבה יותר.

פורסם

כמעריץ גדול של התרבות הרומית אני מחכה הרבה זמן לשחק במשחק הזה (במיוחד עם המחשב החדש).שתפו בבקשה.

אגב,איך הכתבה לא מופיעה בGamerankings?חחח מוזר מאוד במיוחד שמדובר בIGN.

פורסם

יש במשחק באג עצבני כשאני משחק על הגדרות גבוהות אז כשאני עושה ZOOM OUT המשחק מאט רצח ואפשר לפתור את זה רק עלידי ZOOM IN וזה ממש מעצבן.

פורסם

זכרון\כרטיס?אולי שניהם.

פורסם
  • מחבר

דווקא אני לא סובל מהבאג הזה אבל מאחד אחר שלא פחות מעצבן, אני לא יכול לסמן מבנים, זה כאילו הסמן של העכבר תקוע על סימון של רזולוציה נמוכה יותר ממה שאני משחק ככה שהוא בעצם מסמן לי מבנה אחר ממה שאני רוצה, נסבל? בקושי,מעצבן? לאללה.

האמת אני לא כל כך מתרגש מהבאג הזה, ובטח בהמשך המשחק אני אגלה הרבה אחרים , זה די נפוץ במשחקים של פירקסיס, מקווה לפאץ בקרוב.

פורסם

גם מה שיש לך גם לי, פשוט צריך להוזיז את הסמן קצת מהצד של המבנה.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע אבל זה מעצבן אותי נורא,ואני משחק מהר, רוצה לבנות מהר, לעשות הכל מהר וזה לא מאפשר לי, בקיצור פוגע לי בהנאה מהמשחק.

פורסם

לא חרושים כבר משחקים על רומא ?

ספרתי בערך השנה שיצאו בין 10 ל 15

פורסם

כן באמת חרשו על זה, כבר יצא מהאוזניים.

שיוציאו איזה משחק על ישראל, יש פה אין סוף נושאים ;D

פורסם

כן באמת חרשו על זה, כבר יצא מהאוזניים.

שיוציאו איזה משחק על ישראל, יש פה אין סוף נושאים ;D

חחח כה אה...

פורסם

התיישבתי לשחק בערך בשתיים בלילה אתמול

עכשיו יצאתי מהמשחק. הוא לא טוב במיוחד, אבל יש בו את התכונה הממכרת שמאפשרת לשחק שעות על גבי שעות על גבי שעות

פורסם

^ כמו כל (כמעט) משחק בניית ערים... הם פשוט ממכרים.

פורסם
  • מחבר

יותר נכון כמו כל משחק שאיכשהו סיד מאייר קשור אליו.

נקודה שדי מעניינת אותי היא למה משחקי אסטרטגיה בממוצע הרבה יותר ממכרים מFPS למיניהם.

פורסם

יותר נכון כמו כל משחק שאיכשהו סיד מאייר קשור אליו.

נקודה שדי מעניינת אותי היא למה משחקי אסטרטגיה בממוצע הרבה יותר ממכרים מFPS למיניהם.

אמרה די כללית , הרבה אנשים לא יסכימו איתך.

למרות שאני כן , ואני חושב שזה בגלל שבמשחקי אסטרטגיה אתה בעקרון עושה את אותו דבר - יורה , הורג מבצע את המשימה.

באסטרטגיה זה הרבה יותר עמוק (לפי דעתי...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים