עבור לתוכן

איך לעזאזל שולטים במשגר טילים שב HALF LIFE 2?!

Featured Replies

פורסם

חחח אתה לא היחיד... אחי שיחק בHL2 אחרי שסיימתי (הוא בן 24) ואחרי חצי שעה של משחק נגד ההליקופטרים הכחולים המעפנים האלה הוא נכנע ושאל אותי איך עברתי...

פורסם

סאגת HL

גאונות

הדבר הכי טוב שקרא לתעשיית המשחקים אי פעם

סיימתי הכל

אני שרוף

פורסם

אף אחד פה לא מקשיב למה שיש לדמויות לומר o_O? מסבירים לכם יפה מאד איך להשתמש במשגר הטילים כשאתם מקבלים אותו לראשונה.

משעמם?!!?!OH MY...מי העקום שאמר לך את זה?!?!

HALF LIFE2 הוא עלוב לעומת HALF LIFE1.

באמת?

ו-Half Life 2: Episode Two ייצא בסוף השנה.

פורסם

אף אחד פה לא מקשיב למה שיש לדמויות לומר o_O? מסבירים לכם יפה מאד איך להשתמש במשגר הטילים כשאתם מקבלים אותו לראשונה.

לא תמיד מבינים, ולא תמיד שמים לב שמדברים אילייך...

אני עוד שיחקתי עם כתוביות... :kopfpatsch:

פורסם

איך לא שמת לב כשדיברו אליך אם שיחקת עם כתוביות? :s07:

חוצמזה,אנגלית בסיסית של כיתה ו' ולא יותר,תספיק למשחק הזה, במיוחד שמדובר בכתוביות (חוצמזה שהדיבוב הוא אחלה).באמת,אפשר לחשוב שמדובר בMorrowind,שיש כמיות טקסטים אין סופיות :screwy:

באמת? כן באמת,HL2 רק העתיק את הנוסחה של המקורי.אין להשוות את מידת ההצלחה של 1 ל2.

פורסם

עניין של טעם לפי דעתי.

פורסם

הבעיה היחידה שהE וC קטנים היו מאוד דומים בפונט המפגר שם שהפריע לי להבין דברים לפעמים

פורסם
  • מחבר

כשאני קיבלתי את המשגר טילים הייתי כל כך שמח שלא הקשבתי לדמויות בכלל וישר התחלתי להשתמש בו... כי בהתחלה של השני עד שמקבלים נשק חדש הנשמה יוצאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים