עבור לתוכן

איך לעזאזל שולטים במשגר טילים שב HALF LIFE 2?!

Featured Replies

פורסם

אני משחק כרגע ב Half Life 2 Eposode One ואני נלחם פעם ראשונה בסטריידר ענק, אני עולה אל גובה העיניים שלו וכל הזמן הטיל חוזר אלי ומתפוצץ ואז אני נפסל!! :pissed:

יש את המנורה האדומה הזאת, היא אמורה להתמקד עליו ואז אני יורה? כי הוא קצת מתחבא מאחורי עמודי חשמל ענקיים כאלה... או שיש איזה כפתור שאני לא יודע עליו חוץ מכפתור הFIRE?

אם אני יורה וזז עוד לפני שהטיל פוגע אז הטיל חוזר, יכול להיות שהטיל חוזר בגלל שאני זז? ???

פורסם

אני משחק כרגע ב Half Life 2 Eposode One ואני נלחם פעם ראשונה בסטריידר ענק, אני עולה אל גובה העיניים שלו וכל הזמן הטיל חוזר אלי ומתפוצץ ואז אני נפסל!! :pissed:

יש את המנורה האדומה הזאת, היא אמורה להתמקד עליו ואז אני יורה? כי הוא קצת מתחבא מאחורי עמודי חשמל ענקיים כאלה... או שיש איזה כפתור שאני לא יודע עליו חוץ מכפתור הFIRE?

הטיל לא עוקב אחר האויב שלך, אתה עוקב אחרי האויב של עם הכוונת.

אחרי שאתה יורה את הטיל, לאן שתזיז את הכוונת אז הטיל יזוז לשם, פשוט ונחמד :)

פורסם
  • מחבר

אההה! וואלה צודק! :xyxthumbs:

רגע ובזה סיימתי את המשחק? איזה קצר הוא... אבל משחק ממש ממש טוב!!! אני מצפה לשני... יש תאריך ל Episode 2?

פורסם

אתה מדבר כאילו לא שיחקת בHALF LIFE2 המקורי,כי אם לא שיחקת,אז מאוד אבל מאוד מומלץ לך...

EPISODE1 הוא אולי מעולה,אבל שום דבר לא משתווה לחוויה המלאה של HALF LIFE2.

פורסם

אני רוצה לציין שיש שיפור מהמשגר שבמשחק הראשון לבין המשגר שבמשחק השני

במשחק הראשון אם הייתם יורים טיל הוא היה ממשיך כל הזמן קדימה ואם הייתם מסתובבים לצד השני היה מאוד קשה לסובב אותו והוא גם לא היה חוזר למקרה שאתם פתאום מסמנים אוייב

במשחק השני הטיל יכול לעשות לופים ולחזור להתקיף אוייב גם אם הוא עף רחוק

פורסם

איך בדיוק ניצחת את המסוק בלי לדעת את זה...?

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר כאילו לא שיחקת בHALF LIFE2 המקורי,כי אם לא שיחקת,אז מאוד אבל מאוד מומלץ לך...

EPISODE1 הוא אולי מעולה,אבל שום דבר לא משתווה לחוויה המלאה של HALF LIFE2.

שיחקתי בHL2 המקורי וסיימתי אותו והוא באמת יפה, רק שפה אני שם לב שעשו שינוי עם המשגר טילים... וחוץ מזה אני ממש ובקושי משתמש במשגר הזה

אני חושב ששת'הם מעולים באותה מידה

פורסם

אוקה עכשיו זה עוד יותר מוזר

איך ניצחת את הGunship בלי לדעת להשתמש במשגר טילים? ועוד שיחקת גם ב2 ולא רק בהרחבה!

@_@

פורסם
  • מחבר

אוי סליחה דיברת אלי לא שמתי לב... אתה מדבר על Half Life 2 Episode One בקטע הזה שאני בתוך איזה בית מתפרק כזה?

אם כן אז אין לי מושג :lol: פשוט ישבתי עם עצבים על הקטע איזה חצי שעה אבל לבסוף הצלחתי להרוג אותו

ז"א ידעתי שהטיל מתכוונן למטרה בצורה מסוימת אבל רק עכשיו הבנתי איך ;D

היו קטעים שפוצצתי את הגג של הבית הזה בעצמי ומלא פעמים שפגעתי בעצמי והייתי בטוח שהמסוק עושה לי את זה... ושמתי לב שהוא יודע ליירט את הטיל בעצמו (או שהוא לא?)

פורסם

חחח פשוט הצלחת עם מזל? כמה משעשע. בדיוק בגלל זה שאלתי, כי המסוק מיירט את הטילים שבאים אליו, ולכן צריך להטעות אותו כזה

פורסם

חחח לא שיחקת את הראשון נכון? גם בראשון היה את הנשק הזה ושמה אם לא הייתה יודע להשתמש בו לא הייתה עובר את המשחק הזה בחיים

פורסם
  • מחבר

ראשון אתה מתכוון לHALF LIFE הראשון הראשון? לא שיחקתי בו... אבל זה כי אמרו לי שהוא משעמם לא יודע למה :nixweiss:

ועכשיו אני גם לא ישחק בו כי הוא ענתיקה ויראה על הפנים

פורסם

ראשון אתה מתכוון לHALF LIFE הראשון הראשון? לא שיחקתי בו... אבל זה כי אמרו לי שהוא משעמם לא יודע למה :nixweiss:

ועכשיו אני גם לא ישחק בו כי הוא ענתיקה ויראה על הפנים

משעמם?!!?!OH MY...מי העקום שאמר לך את זה?!?!

HALF LIFE2 הוא עלוב לעומת HALF LIFE1.

פורסם

אני זוכר שבהאלף לייף 2 לא ידעתי גם מה הקטע של המשגר הזה אז פשוט ניסיתי לכוון כאילו זה טיל כתף רגיל והיה לי קשה אש ולא הבנתי למה... :lol:

פורסם

וואי, עכשיו שאני חושב על זה, גם אני ששיחקתי ב-HL2 לא הבנתי בהתחלה שהטיל זז לפי הכוונת, וכשהייתי על גשר ענק או משהו כזה והייתי צריך לפוצץ את המטוס הזה ( שדרך אגב נראה כאילו הוא חצי מכונה חצי יצור חי ) עם המשגר טילים השתגעתי ולא הבנתי למה הטיל כל הזמן זז לי, כאילו אני כיוונתי בדיוק למטרה ואז זזתי לתוס מכסה ואיכשהוא הטיל לא היה פוגע, השתגעתי עד שהבנתי את הקטע של הטילים הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים