פורסם 2006 ביולי 2619 שנים השאלה היא האמת לא אם אפשר , כי אני יודע שאפשר השאלה היא אם זה ישפיע על ביצועים של המעבד , להשים על כל הארבע סלוטים של הלוח זכרונות
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים מחבר p4 2.8ghz presscotP4P800 SE סליחה על התגובה המאוחרת , פשוט לקח לי זמן למצוא את השם של הלוח אם
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים השאלה היא האמת לא אם אפשר , כי אני יודע שאפשר השאלה היא אם זה ישפיע על ביצועים של המעבד , להשים על כל הארבע סלוטים של הלוח זכרונותפעם - פה הופיע משהו שאמרתי שהוא מאוד לא נכון.הרכלנים מוזמנים לעבור לציטוט שלי שמופיע בתגובה להודעה זו.נערך לבקשתו של ליאור.
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים מחבר לא, זה לא ישפיע על ביצועי המעבד, זה ישפיע על ביצועי המחשב.חח, 2 סלוטים תמיד עדיפים בביצועים על כל סט טפ אחר!כש3 זה הכי גרוע.באופן כללי, במע' אינטל, אין ממש בעיה ב4 סטיקים על הלוח.אז מה אתה אומר זה ישפיע על הביצועים או לא? אולי תעזרו לי בכלל אם שווה לי להשים עוד סטיקיםבעקרון יש לי את המחשב הישן שליp4 2.8ghz presscotasus p4p800sesamsung 256x2 ddr 400mhzx800gto agpx8אני נותן את המחשב לאח שלי הקטן ממני בשנתייםוהוא רוצה גם לשחק בעקרון באותם משחקים שאני משחק (במחשב החדש ראה מפרט מעל החתימה)ואני רוצה שגם לו יעבוד חלק משחקים ובגלל זה רציתי להעלות את הזכרוןלג'יגה .. ולהוסיף 2 סטיקים של 256 , כי לא שווה (כספית) לקנות שתי סטיקים של 512,זה יהיה ממש קריטי ה 512 זכרון הזה (256x2) בביצועים במשחקים ששווה לשים אותו ?(ואם זה כרוך בירידת ביצועי המחשב אז בכלל ..)
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים מחבר אוקיי אני חושב שאני באמת אקנה 512x2 וזהו ואמכור את שלי ...תודה על התגובה
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים אין הבדל בין 4x 256MB ל-2x 512MB למעט אפשרויות השדרוגפה אני עולה על הטעות שלי בעקבות התגובה של ליאור שמעלי.נערך לבקשתו של ליאור.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים רציני ??? רציני לגמרי.אני יכול להעיד לך בעצמי שההבדלים בבנצ'ים הסינטתים לזיכרון מ2*256 ל4*256 לא היו קיימים.כמובן שאנחנו מדברים רק על מערכות אינטל....
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים השאלה היא האמת לא אם אפשר , כי אני יודע שאפשר השאלה היא אם זה ישפיע על ביצועים של המעבד , להשים על כל הארבע סלוטים של הלוח זכרונותלמלאות אי אפשר, למלא אפשר. עכשיו שטיפלנו בעברית הגרועה שלך (החופש לא עשה לך טוב כנראה) נמשיך הלאה, כמו שאמרו לך, אין הבדל במערכות אינטל חוץ מהאפשרות לשדרוג. אולי אתה חושב שלא תשדרג, אבל בטח תשנה את דעתך. עדיף שלא תמלא את הכל.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר למלאות אי אפשר' date=' למלא אפשר. עכשיו שטיפלנו בעברית הגרועה שלך (החופש לא עשה לך טוב כנראה) נמשיך הלאה, כמו שאמרו לך, אין הבדל במערכות אינטל חוץ מהאפשרות לשדרוג. אולי אתה חושב שלא תשדרג, אבל בטח תשנה את דעתך. עדיף שלא תמלא את הכל.[/quote']אני לא אשדרג ותודה על תיקון העברית "הגרועה" שלי , אישית שכחתי לשון ודקדוק אחרי שקיבלתי 97 ציון סופי בתעודת הבגרותוזו מערכת אינטל אין בעיות ,תודה על כל התגובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.