עבור לתוכן

ב Oblivion , אתם משחקים על 3rd person או 1st person ?

Featured Replies

פורסם

סתם רציתי לשאול , האמת שלפעמים אני מוצא שה 1st person מעצבן אותי

אז אני משלב בין השתיים (רק עכשיו קיבלתי את המשחק - ואני די חדש ל RPG 1st person אז אולי צריך להתרגל)

מה איתכם?

:xyxthumbs:

פורסם

0% שחקנים משחקים ב3RD PERSON

ה3RD PERSON במשחק לא מאפשר משחקיות חלקה,לא מאפשר לכוון ולשלוט בדמות בצורה נורמאלית,ומלכתחילה הוא תוכנן רק בשביל להציג את הדמות שלך ולקחת תמונות.

ה1ST PERSON הוא הדרך שבה אמורים לשחק במשחק...

פורסם
  • מחבר

0% שחקנים משחקים ב3RD PERSON

ה3RD PERSON במשחק לא מאפשר משחקיות חלקה,לא מאפשר לכוון ולשלוט בדמות בצורה נורמאלית,ומלכתחילה הוא תוכנן רק בשביל להציג את הדמות שלך ולקחת תמונות.

ה1ST PERSON הוא הדרך שבה אמורים לשחק במשחק...

איך החלטת כזה דבר ? אני שיחקתי ב 3rd person וזה היה (לי) יותר נוח מ 1st person

איך שאמורים לשחק אני יודע אבל זה לא קשור.

פורסם

רק 1st, ה3rd בכלל לא נוח וסתם מעצבן.

פורסם

1ST בקצת ששיחקתי בו, עד שהוא שיעמם אותי.

פורסם

האמת שאני רוב הזמן שיחקתי בגוף שלישי, זה הכי נוח לי, במיוחד בקרבות,

כי ככה אני רואה את כל מה שמסביב לדמות , אם יש יותר מאויב אחד זה עוזר :2gunsfiring:

פורסם
  • מחבר

האמת שאני רוב הזמן שיחקתי בגוף שלישי, זה הכי נוח לי, במיוחד בקרבות,

כי ככה אני רואה את כל מה שמסביב לדמות , אם יש יותר מאויב אחד זה עוזר :2gunsfiring:

כה גם ככה אני

פורסם

דווקא כשאני הייתי מסתובב ומדבר עם אנשים ( בקטע של קווסטים ) ולא עושה דברים של פעולה הייתי כל הזמן בגוף שלישי, חוץ מכאשר הייתי צריך את הכוונת הזאת שיש באמצע המסך כדי לסמן דברים וכאלה.

אבל ברבות לפעמים ככה ולפעמים ככה. אני מניח שכאשר הייתי נלחם אחד עם אחד אז עם גוף ראשון, וכאשר עם כמה אז עם גוף שלישי.

אבל רוב הזמן אני על גוף שלישי.

פורסם

גוף ראשון שולט וככה הכי יפה רואים!

פורסם

איך אפשר לשחק על גוף שלישי, כשאם אתה מסתכל על איזה חפץ אתה לא יכול לדעת אם הוא גנוב (אין את היד האדומה) וגם אין לך כוונת (תקנו אותי אם אני טועה).

פורסם

איך אפשר לשחק על גוף שלישי, כשאם אתה מסתכל על איזה חפץ אתה לא יכול לדעת אם הוא גנוב (אין את היד האדומה) וגם אין לך כוונת (תקנו אותי אם אני טועה).

זה נכון, ובמקרים כאלה גםלי זה יותר נוח.

אבל כשי קווסטים שאתה צריך ללכת לדבר עם אנשים לדוגמא, או שהם שולחים אותך למצוא מקומות שאין לך על המפה ואתה צריך ללכת הרבה, לא עדיף לשחק עם גוף שלישי?

להנות מהנוף, ויש לך זוית ראיה גדולה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים