פורסם 2006 ביולי 2619 שנים מה שלמוכםלאחרונה הורדתי את התוכנה SPEED FAN, וראיתי שהמאורר של הציפ על הלוח אם שלי(MSI K8N NEO4)מסתובב 8888RPM, שזה המון, ולכן הוא עשה המון רעש!!!!!לכן החלפתי את המאורר לקירור פסיבי של ZALMANלפי דעתכם, מה צריכה להיות הטמפ' של הציפ' שלי כך שהוא לא יפגע????תודה רבה על העזרה
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים הסתמכת על SF כדי להחליף קירור... :lol: אם יש תוכנה שהקשר בין מהירות וחום הוא מקרי בהחלט..אז זאת התוכנה.רק לכייל אותה לקח לי יום שלם,עם קשר ישיר עם מפתח התוכנה במיילים כל הזמן. 8888 זה אומר שהתוכנה לא מצליחה לזהות את חיישן המהירות שלך.נראה לך שמאורר בגודל של 2" מסתובב במהירות של 8888סל"ד :s05: וה-NF4 בטפ' של 70 מעלות זה נורמלי לחלוטין,אלא הטפ' שלו.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר אם SPEED FAN היא תוכנה כזאת גרועה, איזה תוכנה כדי לי להשתמש בה בשביל לדעת את הטמפ' הנכונותשל הלוח אם שלי MSI K8Nחשוב לי בעיקר הטמפ' של הציפ, בגלל שעכשיו כאשר אני משחק במשחקים היא עולה ל 45 מעלותשזה מעלה אחת יותר מאשר לפני שהשתמשתי בקירור הפסיבי!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.