עבור לתוכן

מה יותר משתלם? לוח SLI עם כרטיסי MID RANGE או לוח עממי עם כרטיס היי אנד.

Featured Replies

פורסם

אז ככה , עוד חודש ככה אני קונה מחשב ללא מסך וציוד נלווה (חוץ מסטיק למטוסים , נדבר עוד חודש ... ) ויש לי פה התלבטות מעניינת, כמובן שהפתרון הזמני הכי טוב יהייה פשוט לשמוע אותכם , מה עדיף , לקנות לוח אם שתומך בSLI , שבמחירים שלהם אני מקבל גם המון פיצ'רים שאני צריך (יותר יכולת אוברקלוק למשל) , ולקחת גם שניי כרטיסיי מסך MID שביחד יהיו חזקים טיפה יותר מכרטיס HIGH-END (ככה שבתכלס אני גם יכול להשוויץ שיש לי SLI וגם מקבל לוח טוב , עם שידרוגיות , שפשוט מתוכנן לעוצמה גבוהה ) או לקחת כרטיס HIGH END ולוח "עממי" יותר ? (ככה שיש לי כרטיס מסך חזק אבל שלא שווה כל שקל שאני משלם עליו , כמו לקנות 7900GTX במקום שניי 7600GT שמשתווים אליו וקצת יותר במחיר יותר זול , שאת ההפרש אני משקיע בלוח אם מקצועי שגם תומך בSLI , אבל במחיר שלו אני מקבל עוד פיצ'רים , ששם הרווח)

פורסם

אני אומר תקנה לוח sli מגניב מלא פיצרים כמו של dfi + שתי 7600gt ככה וואלה ואתה מסודר

פורסם

אני חושב שעדיף כרטיס מסך טוב עם לוח סביר. בכל מקרה הדיון הזה יותר ממיותר. פתח אחד עוד חודש, כי רק אז זה יהיה רלוונטי מכל הבחינות.

פורסם

אז ככה , עוד חודש ככה אני קונה מחשב ללא מסך וציוד נלווה (חוץ מסטיק למטוסים , נדבר עוד חודש ... ) ויש לי פה התלבטות מעניינת, כמובן שהפתרון הזמני הכי טוב יהייה פשוט לשמוע אותכם , מה עדיף , לקנות לוח אם שתומך בSLI , שבמחירים שלהם אני מקבל גם המון פיצ'רים שאני צריך (יותר יכולת אוברקלוק למשל) , ולקחת גם שניי כרטיסיי מסך MID שביחד יהיו חזקים טיפה יותר מכרטיס HIGH-END (ככה שבתכלס אני גם יכול להשוויץ שיש לי SLI וגם מקבל לוח טוב , עם שידרוגיות , שפשוט מתוכנן לעוצמה גבוהה ) או לקחת כרטיס HIGH END ולוח "עממי" יותר ? (ככה שיש לי כרטיס מסך חזק אבל שלא שווה כל שקל שאני משלם עליו , כמו לקנות 7900GTX במקום שניי 7600GT שמשתווים אליו וקצת יותר במחיר יותר זול , שאת ההפרש אני משקיע בלוח אם מקצועי שגם תומך בSLI , אבל במחיר שלו אני מקבל עוד פיצ'רים , ששם הרווח)

א. לוח SLI או CF לא יהיו תמיד טובים יותר ל OC מלוח רגיל או לחילופין יבואו עם יותר פיצרים...

ב. שני 7600GT לא שווים לביצועים של 7900GTX או X1900XT ... אולי רק בבינצים סינטטיים או בהגדרות נמוכות יחסית, בזמן הפעלה של פילטרים ורזולוציות גבוהות יותר הזיכרון הרב של ה X19XT או 79GTX נותן להם ביצועים טובים יותר .

עיין פה למשל :

http://www.hardwareluxx.de/cms/artikel.php?action=show&id=342&seite=8

פורסם
  • מחבר

או קיי , אני אפתח ת'רד חדש עוד חודש , שאז אני כבר אתן תקציב (מטרה כבר אמרתי, גיימינג כבד בעיקר ועם אפשר גם OC ) , אבל בלי קשר, זה מעניין לראות מה אנשים חושבים , עם עדיף להוציא את הכסף על שניי כרטיסי מיד ריינג ועל לוח אם מקצועי מאוד עם תמיכה בהם (שם הייתרון הוא הלוח אם שמגיע עם כל מה שגיימר ואוברקלוקר , קבוע הקהילות האלו התאחדו , חולם עליו) או על דווקא כרטיס מאוד חזק אבל עם לוח אם רגיל (אותו מחיר , מכייוון שאני קונה במחירי ספק )

א. לוח SLI או CF לא יהיו תמיד טובים יותר ל OC מלוח רגיל או לחילופין יבואו עם יותר פיצרים...

ב. שני 7600GT לא שווים לביצועים של 7900GTX או X1900XT ... אולי רק בבינצים סינטטיים או בהגדרות נמוכות יחסית, בזמן הפעלה של פילטרים ורזולוציות גבוהות יותר הזיכרון הרב של ה X19XT או 79GTX נותן להם ביצועים טובים יותר .

עיין פה למשל :

http://www.hardwareluxx.de/cms/artikel.php?action=show&id=342&seite=8

אני לא משתמש ברזולוציות גבוהות , מכייוון שהמסך שלי כבר בן שנתיים ואני לא אוכל להפעיל אותן עליו , כאן הייתרון יהייה שאר ה i - candies , כי אני לא רוצה להכניס לתקציב מסך (עוד חודש אני אדע מה התקציב שלי בדיוק ואז נדבר יותר בפרוט) , כרגע אני יותר בקטע של הMID RANGE SLI כי אין דבר כזה לוח אם עם SLI ( שרק אנשים עם תקציב ללא גבולות קונים) בלי פיצ'רים ייחודיים (שיקול כלכלי של יצרניות לוחות האם , עם אמרתי עכשיו משהו לא נכון תקנו חופשי)

פורסם

אם המסך שלך לא תומך ברזולוציות גבוהות מה הטעם בSLI או כרטיס HIGH END ?

תגיד איזה פיצרים אתה צריך מלוח ... לא חבל ליזרוק כסף סתם ?

בקשר לMID RANGE SLI ... זה סתם יקר יותר..

שני 7600GT שווים בביצועים (אולי טיפה יותר) כל אחד עולה איזה 1175 (BFG OC מנועה) לעומת ל7900G שעולה 1700 (BFG OC מנועה)

פורסם
  • מחבר

אם המסך שלך לא תומך ברזולוציות גבוהות מה הטעם בSLI או כרטיס HIGH END ?

תגיד איזה פיצרים אתה צריך מלוח ... לא חבל ליזרוק כסף סתם ?

בקשר לMID RANGE SLI ... זה סתם יקר יותר..

שני 7600GT שווים בביצועים (אולי טיפה יותר) כל אחד עולה איזה 1175 (BFG OC מנועה) לעומת ל7900G שעולה 1700 (BFG OC מנועה)

מכייון שאני לא אשתמש ברזולוציות גבוהות , רק בממתקים כבדים לעיינים (שלמסך לא איכפת אם הם פועלים או לא, כי הוא מקבל אות קבוע מהכרטיסי המסך ) , ואמרתי כבר , אני קונה את שניי ה7600GT (עם דגש רציני על הT , יכול להיות שיופיע אפילו אקסטרים אחר כך) במחיר שיכול להיות נמוך מ1000 (כל אחד כמובן )

תוספת : בדקתי הרגע ב www.zap.co.il , שם משווים מחירים, ומסתבר שיש שם כמה שמוכרים את הכרטיס הזה בבערך 1000 (פלוס 70 שקל בערך , ע"ע leadtek ) , ככה ששניים כאלה יהיו יותר משתלמים (לא אמרתי חזקים ) מ7900GTX אחד שעולה ב800 שקל יותר (שאותם אפשר גם להשקיע בלוח יותר טוב וגם כבר בספק שיחזיק את שנייהם ביחד ! ) , ועוד אני קונה אותם בפחות מזה (לכל הרכיבים , לא רק לכרטיסי המסך) אז בכלל מסיבה

פורסם

ברזולוציה נורמלית כרטיס כמו X1900XT או אולי אפילו 7900GT יספיקו לכל הגדרה.. בידיוק כמו שני 7600GT ...

אם אתה יכול להשיג שני 76GT במחיר זול .. תנסה להשיג באותה הדרך X1900XT או 7900GT/X .

פורסם
  • מחבר

ברזולוציה נורמלית כרטיס כמו X1900XT או אולי אפילו 7900GT יספיקו לכל הגדרה.. בידיוק כמו שני 7600GT ...

אם אתה יכול להשיג שני 76GT במחיר זול .. תנסה להשיג באותה הדרך X1900XT או 7900GT/X .

צודק לדעתי, אבל עם אני משקיע את המחיר הזה בלוח "רגיל" אני מפסיד שידרוגיות , לעומת לוח SLI READY שמתוכנן לאנשים עם תקציב מטורף , שבו מקבלים גם ... נו , מה שמקבלים בכזה תקציב (יותר תאימות לקונרו או בכלל כפולי ליבה, או כל דבר דומה , אויל אפילו DDR2 בערוץ כפול שחייבים בשביל לא ליצור צוואר בקבוק בכזו מערכת ) , עוד דבר, אני קונה במחיר רק טיפה יותר נמוך מבחנויות , בכזו מערכת ובתקציב שאני משאר שיהייה לה ( 6000 שקל בערך,תלוי כמה אני אספיק לעבוד עד סוף החופש, אולי אפילו יותר) אין מה לדבר על GTX , אבל על XT או GT או מה שחשבתי בהתחלה (7600GT אבל שניים) אפשר לדבר, כמובן שאני רוצה מערכת שלא יהיו בה צווארי בקבוק (כי אז הרכיב שסותמים אותו מתבזבז קצת) וששווה את המחיר שלה, (7600GT שווים אפילו יותר מהמחיר שלהם , לפי הביקורת פה באתר , ושניים כאלה בכזה מחיר זה חגיגה ) אבל נדבר על כל המערכת בסוף החופש , בינתיים נדבר על מה יותר כדאי

עריכה : אחריי ההנחה של מחירי הספק יוצא שניים ב2000 שקל , לעומת 7900GT יחיד שעולה 2400 מחברה טובה , ה400 שקל לא שווה את ההבדל בביצועים , ואני מעדיף להשקיע את ה400 שקל האלה בלוח יותר מקצועי , שכמובן תומך בSLI

פורסם

2400 עולה X1900XT...

1700 שקל עולה 7900GT של אחת החברות הטובות ביותר - BFG .

ו2700 עולה 7900GTX של BFG .

מחירים מנועה..

או שקצת טעיתה או שמישהו מנסה לעשות עליך קופה..

ד"א שלושתם חזקים משני 7600GT במישחקים תחת פילטרים .

כמו כן X1900XT נותן לך גם מה ש10 כרטיסי 76GT לא יתנו, AA+HDR... (אמרתה שאתה אוהב ממתקים לעיניים.. שני אלו בהחלט בין החשובים ובולטים שיש)

אם יש לך 2000 שקל ואתה לא יכול לחקות לחודש 10 ככה, לך על X1800XT 512 .

אם אתה יכול... כניראה שיהיה כדאי ללכת על X1900PRO .

פורסם
  • מחבר

או קיי , שכנעת אותי סופית, זנחתי את הרעיון של שניי 76GT , את שאר הוויכוח ננהל בעוד חודש ככה שיהייה לי תקציב ואז גם כמובן אני אשמח לשמוע עוד משתמשים (Zzzz , dan 2.0 , amilo , yoav , וכמובן אתה RTR , מה שכן , אפשר לשים 10 כרטיסי 76GT ולכוון שלושה לHDR , שלושה לאיזה AA 16X ואת ה4 אחרים לפיזיקה :xyxthumbs: )

תוספת : אה , ונכון , שווה יותר במקרה הזה כרטיס HIGH END של ATI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים