עבור לתוכן

שאלה בקשר למשחק nfs most wanted

Featured Replies

פורסם

כשאני משחק ב my career אז יש כל מיני סמלים המשפה שכשאני מגיע אליהם בנסיעה אז יש מעגל כזה בצבעים שונים ...איך אני למשל קונה כל מיני חלקים לאוטו בחנות לחלקים..??

שאלה נוספת אם התחלתי את הקריירה שלי אם רכב זבלה ואני רוצה לשפר אותו או להחליף אותו איך אני עושה את זה???????

תודה

פורסם

אתה צריך לדעת אנגלית בסיסית כדי לשחק ..כאילו להחליף אוטו מסבירים איך ואיפה וגם ה SAFEHOUSE מסבירים באנגלית.. כל השאר זה פשוט להתחרות ולהשיג כסף מהמירוצים.

פורסם
  • מחבר

יש לי את האנגלית הבסיסית ....

כשאני מגיע לחנות של חלקים לא קורה כלום ( אני נמצא בתוך המעגל ושום אופציה לא נפתחת בפני...)למה??

פורסם

אתה צריך ללחוץ אנטר ואז אתה תכנס לחנות ושם אתה קונה

פורסם
  • מחבר

אם אני נמצא בתוך המעדל הצהוב ואני לוחץ על אנטר ולא קורה כלום מה זה אומר???????

פורסם

תבדוק הגדרות של הלחצנים

פורסם

תוודא שאתה נכנס לתוך התחום של של הצבע של המעגל ואז תנסה ללחוץ enter , דרך אגב אני הגעתי למקום שלישי ברשימה השחורה ואז התייאשתי ומחקתי את המשחק :smile1:

פורסם

אני עכשיו נגד ה4 אבל זה כבר משעמם כול פעם חוזר על עצמו

פורסם
  • מחבר

הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה לכם.. אכן היו בעיות בהגדרות :);):D

פורסם

הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה לכם.. אכן היו בעיות בהגדרות :);):D

בכיף, תגיד איזה מקום אתה נמצא עכשיו?

פורסם

אני הגעתי למקום 6 ככה וזה היה כל כך משעמם :s07: הנהיגה קלה (שיחקתי גם נגד מקום ראשון אצל חבר, זה היה יותר קשה אבל ממש לא היה לי סבלנות לחכות :kopfpatsch:).

אני מדי פעם משחק בו בלילה סתם נוסע על הכביש במכוניות שאני מרכיב בלי קשר לcareer mode. יש למישהו אולי צ'יט בשביל לפתוח את כל החלקים וכל המכוניות? :silly:

פורסם

סיימתי את המשחק ה-CAREER מוד ממש קל, אבל הצ'אלנג'ים ממש קשים הגעתי ל-40 ואז זה מתחיל ליהיות ממש קשה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים