פורסם 2006 ביולי 2719 שנים א. PFC אקטיבי או פאסיבי זה רכיב קטן וזול, אתה יכול לשלב אותו בספק הכי ג'נרי בעולםב. מאוורר 120 מ"מ כנ"ל ואפילו פחות בעייתי, רוב החברות קונות את הקופסה (Housing) מוכנה, ובזמן האחרון קונים יותר ויותר בצורה של מאוורר 120 מ"מ למטה פונה אל הלוח אם, וכוורת מאחורהג. RAIDMAX קונים ספקי OEM, והם ג'נרייםתראה לי ספק ג'נרי אחד בארץ עם PFC. אני ממש לא ראיתי כאלה.RAIDMAX שאני קניתי לפני חודשיים בא עם ספק ממש לא ג'נרי ו-2 מאוררי 120מ"מ במארז.גם כשפירקתי אותו הוא מרגיש רציני (ולא משקולת נייר כמו ג'נרי אמיתי). אפילו הגימור שלו שחור ומבריק ולא מתכת מגעילה כמו ג'נרי.ג'נרי גם לא מגיע עם חיבורים ל-SATA ו-PCI-E.בהגדרה של ג'נרי לא כלול - PFC, גימור שחור, חיבורים נורמליים.......אתה כנראה לא מכיר את המארז ידידי.....גם אנטק קונים ספק OEM - זה אומר הספקים שלהם לא טובים ? אולי ג'נריים ?OEM זה מוצר בהזמנה אישית ובלעדית...ככה מיוצרים רוב המותגים כמו גם OCZ המעולים....גם הם ג'נריים ?היצרן שמייצר ל-OCZ הוא TOP-POWER שגם מייצר ל-TAGAN. זה OEM. זה לא ג'נרי.תתנתק מהמילה אם אתה לא מבין את המשמעות שלה !!!ג'נרי זה הבסיסי ביותר...ללא מותג וללא כל תוספת אפשרית.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים הרבה דברים ממה שאמרת נכונים אבל שים לב לתמונה הבאה(צולם בפלאפון ) ספק שקיבלתי עם מארז מKSP: מה תגיד? לדעתי הוא דיי גנרי\:
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים תראה לי ספק ג'נרי אחד בארץ עם PFC. אני ממש לא ראיתי כאלה. RAIDMAX שאני קניתי לפני חודשיים בא עם ספק ממש לא ג'נרי ו-2 מאוררי 120מ"מ במארז. גם כשפירקתי אותו הוא מרגיש רציני (ולא משקולת נייר כמו ג'נרי אמיתי). אפילו הגימור שלו שחור ומבריק ולא מתכת מגעילה כמו ג'נרי. ג'נרי גם לא מגיע עם חיבורים ל-SATA ו-PCI-E. בהגדרה של ג'נרי לא כלול - PFC, גימור שחור, חיבורים נורמליים.......אתה כנראה לא מכיר את המארז ידידי..... גם אנטק קונים ספק OEM - זה אומר הספקים שלהם לא טובים ? אולי ג'נריים ? OEM זה מוצר בהזמנה אישית ובלעדית...ככה מיוצרים רוב המותגים כמו גם OCZ המעולים....גם הם ג'נריים ? היצרן שמייצר ל-OCZ הוא TOP-POWER שגם מייצר ל-TAGAN. זה OEM. זה לא ג'נרי. תתנתק מהמילה אם אתה לא מבין את המשמעות שלה !!! ג'נרי זה הבסיסי ביותר...ללא מותג וללא כל תוספת אפשרית. כל ספק ג'נרי חדש מגיע עם Passive PFC לפחות RAIDMAX הוא רק דוגמה אחת וזה לא לא משנה המשקל הגימור או החיבורים (בחייך, כמה קשה זה לעשות חיבור עם 3 חוטי 12V ושלושה אדמה, או חיבור עם 12V 5V 3.3V ושני אדמה?) משקל הוא סה"כ אינדיקציה כללית, לא בא במקום העמסה ולא בא במקום בדיקה רצינית הגימור? Zippy/Emacs נחשבים לספקים הכי יציבים שיש בעולם, איך הם נראים? גימור מתכת הכי פשוט שבעולם החיבורים? תסתכל על כל ספק ג'נרי חדש, הוא עמוס בחיבורים, כמה חבל שהוא לא יחזיק את כל מה שאפשר לחבר אליו ספקי OEM הם לפי הזמנה אישית כמו שאמרת הם יכולים להיות איכותיים (Tagan, OCZ, PCP&C וכו' וכו') או לא איכותיים (כל ספק ג'נרי) הרבה דברים ממה שאמרת נכונים אבל שים לב לתמונה הבאה(צולם בפלאפון ) ספק שקיבלתי עם מארז מKSP: מה תגיד? לדעתי הוא דיי גנרי\: אם הוא מוציא 18A אני קיפוד לא הבנתי .. מה הסיפור של PFC ו זרם של 18 A למשהו שלא בין ספקית .. ברמה עקרונית PFC זה רכיב שמיועד לצמצם הפרשי פוטנציאלים שנוצרים בספק כוח (וע"י כך להקטין צריכת חשמל אמיתית (מה שבאמת נצרך) ומדומה (VA שמיועד לאל-פסקים)) זרם של 18A נחשב לזרם גבוה יחסית לספק שלפי הדגם צריך לתת 300W מהסיבה הפשוטה ש-18A כפול 12V (לפי נוסחה לחישוב הספק) זה 216W מה עם המסילה של 5V ו-3.3V? ביחד לשתיהן יש 84W... לא הגיוני בעליל
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים גם זה נראה מאוד מקצועיהוא שחור, הוא עם מאוורר 120 מ"מ וכוורת מאחורהאפילו חיבורי SATA יש לוומה עם זה?גם נראה מאוד מקצועי אמנם לא שחור, אבל לא צבע מתכתיש לו אפילו 2 חיבורי PCI-Eשניהם ג'נריים שלא מומלצים
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים ספקים של TT נחשבים גנריים?לפי מה שהבנתי הם אחלה ספקים ועושים עבודה טובה ואני רואה שפה בפורום לא מדברים עליהם בכלל....
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים הם לא ג'נריים, אבל אפשר לקנות ספקים הרבה יותר טובים מהם באותו מחיר או תוספת קטנה
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים הם לא ג'נריים, אבל אפשר לקנות ספקים הרבה יותר טובים מהם באותו מחיר או תוספת קטנהה-TT לפי מה שהבנתי לא הכי טובים באמת, אבל הם די זולים
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים כנראה זה תלוי באיזה דגם מדובר. בכל מקרה, הם עדיפים על ג'נריים, אבל יש ספקים טובים מהם שעולים אותו דבר.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים ביחס של ביצועים / מחיר (שזה מה שמשנה לרובנו) הם מוצבים במקום יותר גרוע מאשר ג'נרייםביחס של ביצועים אבסולוטית הם פשוט מבישים
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים ביחס של ביצועים / מחיר (שזה מה שמשנה לרובנו) הם מוצבים במקום יותר גרוע מאשר ג'נרייםביחס של ביצועים אבסולוטית הם פשוט מבישיםנראה לי תמוהה יש לך איזשהו רפרנס לזה ?כי שקלתי לקנות בגלל שיש מספר דגמים מאוד שקטים ...
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים HardForum.comתחפש על הספקים של TTהיחידים הטובים שלהם זה TWV 500W וה-ToughPowerשניהם במחירים אסטרונומיים
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים ספקים שחייבים לברוח מהם ...Some of these PSU's are dangerous to your system, some are just sub-standard,however NONE can be recommended, for high performance or over-clocked systems.AchieveAerocoolAlliedApexArrow,Aspire > Dangerous! They don't even pretend to meet the ATX/AMD/Intel specs!AustinCodegenCoolmaxDemonDeerDuroDynapowerEagleEagleTechFoxconnFoxlinkHerculesInWin (except FSP models)JustPCKey MouseKingwinL&CLogicLinkworldMacron PowerMGEMustangOkiaPower-Man (except FSP models)PowmaxPower-UpPowerstarQMaxQtecq-tecRaidmax (except Topower/Tagan models, not sold with cases)Real PC PowerRhyconRobantonRosewillSkyhawkThermaltake (except the Thermaltake W0057 PurePower 500W)TMP-ANSTsunamiTurboTurbolinkUltra (except X2 & X-Finity)US-CanViomaxSome of these PSU's are dangerous to your system, some are just sub-standard,however NONE can be recommended, for high performance or over-clocked systems.\מקור (http://www.hardforum.com/showthread.php?t=974240)
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אני הייתי אפילו יותר נחמד מהם ואמרתי שגם ה-ToughPower בסדראבל כולם עדיין יקרים מעל ומעבר לאיכות שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.