עבור לתוכן

קירור מים למעבד, המלצה!

Featured Replies

פורסם

לך תדע

אם פתאום לבוחן בזמן שהוא בודק את הקרור המתחרה קר לו מידי והוא סוגר תמזגן

• תגובות 39
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב בסדר...

פורסם

Purepro בבקשה לך לעבור בדיקה שאתה לא מעורער בנפשך. משהו אומר לי שכן.

בורקס פיצה- אי אפשר להשתמש בוולקנו של ת'רמלטייק גם כרדיאטור, הוא לא מספיק יעיל :\ הוא יכול להוות תוספת בנוסף לרדיאטור, אבל לא כתחליף. כבר ניסינו את העניין אצל חבר, שיש מאוורר Arctic fan 12 על הוולקנו.

פורסם

Purepro בבקשה לך לעבור בדיקה שאתה לא מעורער בנפשך. משהו אומר לי שכן.

בורקס פיצה- אי אפשר להשתמש בוולקנו של ת'רמלטייק גם כרדיאטור, הוא לא מספיק יעיל :\ הוא יכול להוות תוספת בנוסף לרדיאטור, אבל לא כתחליף. כבר ניסינו את העניין אצל חבר, שיש מאוורר Arctic fan 12 על הוולקנו.

כן שחכתי להוסיף לו תקטע בנוגע לוולקנו שהוא מעין בלוק צעצוע

בכול מקרה אחי למה אני מעורער בנפשי ?

פורסם

אוקיי

זה מוכיח סופית שאי-אפשר להרכיב קירור מים נורמלי למעבד+כרטיס מסך בפחות מ800 שקל

כנראה שיש גבול לתקציביות

פורסם

Purepro

ספקולציות מזגנים במקרה? |: או שאתה מעורער, או שאתה יצירתי מאוד היום.

אם המסקנה של בורקס פיצה הייתה לקוחה מאתר אחד בלבד, הייתי מבין למה אתה מעל השערות כאלו (למרות שהן הזויות להפליא)

אבל לנוכח העובדה שהמסקנה הזו נובעת ממספר ביקורות, לא נראה לי שלכולם פתאום היה קר באותה נקודה בבחינה והם כיבו את המזגן. וחוץ מזה, בכל סקירה טובה גם מציינים טמפ' סביבה.

בורקס פיצה-

נכון בהחלט. מצד שני, ב 1000 כן אפשר. וב 1200 כבר אפשר להרכיב אחלה דבר (מה שהרכבנו לי P: )

פותח הדיון- או שתעשה השקעה קטנה נוספת, או שתסתפק בקירורי אוויר טובים, לא חסרים כאלו בשוק.

פורסם

חחח קצת הגזמתי אני מודה, אבל עדיין בכזה תקציב בשביל מעלה-שתיים פחות לא שווה 500 שקל על מערכת "מים" עלק

עדיף קירור אויר איכותי למעבד וקירור איכותי לכרטיס מסך ואף ישאר לך הרבה מאוד כסף לשידרוגים אחרים

פורסם

ה Bigwater 735 מציגה במאמץ הפחתה של כ 5-10 מעלות מתחת לביצועים של ביג טייפון, לא מעלה-2.

מערכות קירור מים רציניות יותר מציגות הפחתה אפילו ניכרת יותר. אני יכול להגיד את הדבר הבא- קירור מים זה למי שרוצה לעשות אוברקלוקינג. נקודה.

בעוד שבקירור אוויר ככל שתתקדם באוברקלוק הטמפרטורה תעלה, בקירור מים הטמפרטורה תעלה בקצב הרבה פחות מהיר.

פורסם
  • מחבר

אני אחשוב על לעלות את התקציב אבל אם אני לא אוכל אז אני אקנה את הBIG WATER וקירור של ARTIC X2 לכרטיס מסך וכן אני הולך לעשות OC כבר כתבתי על ההתחלה ואני רוצה לקנות E6600 ולהעלות איתו על הביצועים של E6700

פורסם

רק ש... אין E6700. יש 6600 ו 6800.

למה שלא תיקח 6400 ומערכת קירור מים טובה, ואז תוכל לעשות את כל האוברקלוק שבעולם? |: אבל איך שבא לך..... זו רק הצעה.

פורסם
  • מחבר

בטח שיש 6700 יש אותו בZIGZAG ושנית רציתי בהתחלה לקנות 6700 וכולם בפורום אמרו לי ללכת על 6600 והם אמרו שעם OC טוב אפשר להגיע לאותם ביצועים כמו של ה6700 וגם אני רוצה מערכת קירור מים פנימית כי אני לא רוצה להישאר עם דלת חשופה זה יפגע בכל העקרון של להיות בעלים של המארז CM 830

דרך אגב בדקתי את התקציב שלי ויש לי עד 1500 שקל לבזבז עוד אז למה לא לבזבז על קירור רק אני צריך קירור פנימי או כמו שראיתי כזה שמחברים צינורות דרך הכרטיס הPCI בקיצור העיקר שלא אצטרך להשאיר את הדלת פתוחה וגם אם כבר יש לי את התקציב אז עם זה גם קירור לשני כוננים קשיחים וקירור ל2 זיכרונות

מה בקשר למערכת הזו? Titan Liquid Cooling System - NIKITA

פורסם

זוועה של מערכת, תריץ חיפוש כי היה עליה דיון לפני כמה ימים. ועוד משהו, דיסקים קשיחים וזכרונות לא זקוקים ליותר מקירור אוויר, הם לא רכיבים שמתחממים במיוחד או מרוויחים ביצועים בעקבות טמפ' נמוכה

בכל מקרה אני רואה שהתקציב שלך רק מתנפח ;D רק כדי שנהיה סגורים על עצמנו - 1500 שקל לקירור מים למעבד+כרטיס מסך?

פורסם

למה שתצטרך דלת פתוחה? X_X

אין מערכת קירור מים בעולם שדורשת דבר כזה. הכל יוצא החוצה דרך החריצי PCI, מקסימום מורידים איזה ברזל או 2.

1500 שקל לקירור מים? אם אתה קונה את זה בחלקים ולא מוכן, אתה יוצא עם מערכת אדירה.

די להתביית על חרא של דברים כמו המערכות העלובות של Titan

חפש שמות כמו Swiftech

P:

או שהכי טוב, תרכיב בעצמך.

פורסם
  • מחבר

טוב בסדר אבל אני עדיין מעדיף שהכל יהיה בפנים אז רק אם תוכל להיד לי איזה חלקים לקנות אני ארכיב כי כפי שכבר נראה לי שהבנת אני לא מבין גדול בקירורים אבל אני רוצה לקרר כמה שיותר את המערכת וגם ב1500 שקל אני רוצה לקנות גם מערכת קירור מים למעבד E6600 וכרטיס מסך X1900 XT וגם לשני זיכרונות וגם לשני כוננים קשיחים, אם רק תוכל לעזור לי לבחור את החלקים הנכונים אני אודה לך מאוד, אין לי בעיה להזמין מחוץ לארץ,

פורסם
  • מחבר

דיסקים קשיחים וזכרונות לא זקוקים ליותר מקירור אוויר' date=' הם לא רכיבים שמתחממים במיוחד או מרוויחים ביצועים בעקבות טמפ' נמוכה

בכל מקרה אני רואה שהתקציב שלך רק מתנפח ;D רק כדי שנהיה סגורים על עצמנו - 1500 שקל לקירור מים למעבד+כרטיס מסך?

[/quote']

אני יודע את זה אבל פשוט אני רוצה שכל המארז שלי יהיה קריר מבפנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים