עבור לתוכן

צה"ל מפשל שוב פגיעת פגז בבסיס או"ם יש נפגעים

Featured Replies

פורסם

טוב בואו אני באמת אגלה לכם מה קורה שם:

יש שם במוצב מחשב קטן שכול 108 דקות חייבים להכניס קוד כדאי שהעולם לא יושמד, ועכשיו הכול עבוד אז תתחילו לרוץ כול עוד נשמתכם בכם!!!!

• תגובות 60
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי שהאו"ם התחיל כבר באמת לעלות על העצבים של צה"ל אז הוא החליט לשחרר עלהם קצת אגרסיות

ועכשיו ברצינות קשה לי להאמין שהפגיעה היתה בשוגג , זה פשוט לא מתקבל על הדעת .

הועלתה ההשערה שהיו שם משקיפים עויינים כגון הסיני שלא היה אמור להיות שם ויכול להיות שמדובר במקרה כמו שהיה עם האמריקאים שהפציצו שגרירות סינית אחרי שהם אספו מודיעין עלהם

בכל מקרה אחת הפשלות הגדולות במערכה הזאת

פורסם

אומרים בכלל שצה"ל עשה את זה רק כדי להראות שלא צריך את הכח הזה שם כרגע ושיוציאו אותה.

פורסם

מישהו אמר שלא? :nixweiss: בגלל זה קוראים לו כוח משקיף כי זה תפקידו.זאת אפשרות שהם מדווחים למישהו ו/או כותים דוחחות על המתרחש אבל זה תפקידם לא להתערב.

אה. פשוט לשבת על המרפסת ולהסתכל, מה?

והאו"ם פשוט משלם משכורות לאנשים בשביל שיישבו שם ויסתכלו כי אין להם עבודה בפינלנד? ויש לו אינטרס שישבו ולא יעשו כלום, אפילו לא ירימו טלפון לענאן לשאול מה קורה?

פורסם

זה פשוט מאוד

בפינלנד לא יודעים מה זה מלחמה, אז הם שולחים אנשים כדי שישקיפו ואחר כך יבואו לספר לחבר'ה מה זה

בדיוק כמו שבנשיונל-גאוגרפיק שולחים איזה אוסטרלי עם מבטא כבד ליערות הגשם כדי שישקיף על הרגלי הרבייה של הגורילות

פורסם

עריכה:מי שקרא קרא מי שלא בעיה שלו

פורסם

אני בטוח שזה לא היה בשוגג אבל המטרה לא הייתה האו"מניקים אלא בטח חיזבאלניקים שהתבצרו במוצב הזה כמו שהם עשו בפעם הקודמת שחדרנו ללבנון. החיזבאללה פשוט תפסו את המוצבים של האו"ם וירו על כוחותינו מהמוצבים.

פורסם

אכן צה"ל פישל, ובגדול.

כי בכל אופציה יצאנו דפוקים:

- אם זה היה בכוונה, זה מפגר, ישראל צריכה לשים זיין על האו"ם, זה נכון אבל להפציץ ולהרוג פעילים שלו זה לא נכון...מה אנחנו טרוריסטים מחורבנים? אולי נשלח גם מטוס 747 לבניין האו"ם במנהטן.

- אם זה לא היה בכוונה, זאת פאשלה.

-אם זה היה כנגד פעילות של החיזבאללה, צה"ל פישל (שוב!...) בהסברה הנכה שלו שלא אמר מילה על זה אחרי ההפצצות ונתן לכל התקשורת העולמית לעשות עלינו לינץ.

בכל מצב, זאת פאשלה.

פורסם

זאת לא הייתה טעות, הירי היה מכוון על המוצב, כדי להשמיד את המוצב ולפגוע באוייב, החיזבאלה במקרה הזה לא היה האוייב המדובר אבל בנושא הזה the less the said the better.

פורסם
-אם זה היה כנגד פעילות של החיזבאללה, צה"ל פישל (שוב!...) בהסברה הנכה שלו שלא אמר מילה על זה אחרי ההפצצות ונתן לכל התקשורת העולמית לעשות עלינו לינץ.

גם מקרה הזה זאת פשלה.

פורסם

שמתם לב שכאשר צה"ל עושה פעולה טובה כולם אומרים "הרגנו" , "חיסלנו" וכו'... אבל כשצה"ל מפשל אף אחד לא קם וצועק "פישלנו" רק "צה"ל פישל"....

צה"ל הוא שלנו לטוב ולרע. גם ברגעים הטובים וגם בפאשלות. ומלחמה עם כל כך הרבה פעילות יש פאשלות והרבה...

פורסם

גם מקרה הזה זאת פשלה.

ו?...

פורסם

ו?...

כי במקרה כזה שזה ליד בסיס אום ובוודאות הפגזים/פצצות יפגעו צריך לשלוח חי"ר+חיל השריון ולא להפציץ.

פורסם

"חיזבללה ירה עלינו מתוך מוצב של האו"ם". בין אם נכון ואם לאו, זה הגיוני כמו שלסבתא שלי יהיו גלגלים והיא תירה קרני לייזר מהעיניים ותלך לתפוס את נסרללה בעצמה. את אף אחד לא מעניין מי היה שם או מה עשה שם ואם טעינו ואם בררה. עכשיו אנחנו הופכים לטרוריסטים בעיניי העולם והאו"ם עכשיו לא צרייך יותר מדיי ביורוקרטיה כדי לתקוף אותנו.

או"ם זה גוף מטומטם, זה נכון. הם לא עושים כלום וכשהם עושים משהו אז זה לאנוס ילדות קטנות באפריקה בטענה שזה התשלום עבור השירותים ההומניטריים, אבל זה עדיין ארגון בעל עוצמה שמחליט החלטות גורליות. באמת בא לכם שיקטלגו אותנו כמדינת טרור? כל העולם ישים עלינו סנקציות ואף אחד לא יקח את הייצוא שלנו ואיש לא ייבא לנו ובטח ובטח שאף אחד לא יגן עלינו מפני מדינות "ציר הרשע" (בשפת בוש) כמו איראן או במקרה האחר, יציבו כוח בינלאומי שיראה בצה"ל ארגון טרור ולא יהסס לפתוח באש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים