עבור לתוכן

מחשב עד 5000 ש"ח, ללא מסך

Featured Replies

פורסם

X1800GTO2 כרטיס גרוע ברמות במחיר הנוכחי, 7900GT עולה 30 שקל יותר מהמחיר שצוטט בSKYPC והוא חזק יותר היישר מהקופסא ועם פוטנציאל OC אדיר.

וזה בלי לדבר על שקט, הספק, וכן הלאה.

• תגובות 46
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאיפה המידע הזה?

פורסם

אני לא הייתי קונה כרטיס שדורש פלאש במחיר של כרטיסים שלא צריכים פלאש. פוטנציאל האוברקלוק שלו עומד על X1800XT 512 - שזה לא הרבה יותר מ7900GT פשוט. לא חבל?

פורסם

X1800XT 512 חזק מה7900GT בלא מעט.

פורסם

"לא מעט"?

הם כרטיסים כמעט שווים. הפרשי הביצועים ממש זניחים. חפש ביקורת בLEGION HARDWARE שכבר נמאס לי לצטט שמראה את זה מפורשות.

ושלא לדבר על זה שהכרטיס הזה כמו אחיו הגדול חם אש, צורך כפול כח, ועושה פי 2 רעש מה7900GT - ואני ראיתי עדויות שאומרות שהטמפ' מגבילה את האוברקלוק שלו, כשפוטנציאל הOC של 7900GT הוא עצום.

חאלאס כבר, תפסיקו להציע למשתמשים מתחילים כרטיסים שדורשים התעסקות. תן לו או X1800XT עם האקסלרו מנעה, או 7900GT מכל מקום - בעד 1600 שקלים.

פורסם

"לא מעט"?

הם כרטיסים כמעט שווים. הפרשי הביצועים ממש זניחים. חפש ביקורת בLEGION HARDWARE שכבר נמאס לי לצטט שמראה את זה מפורשות.

ושלא לדבר על זה שהכרטיס הזה כמו אחיו הגדול חם אש, צורך כפול כח, ועושה פי 2 רעש מה7900GT - ואני ראיתי עדויות שאומרות שהטמפ' מגבילה את האוברקלוק שלו, כשפוטנציאל הOC של 7900GT הוא עצום.

חאלאס כבר, תפסיקו להציע למשתמשים מתחילים כרטיסים שדורשים התעסקות. תן לו או X1800XT עם האקסלרו מנעה, או 7900GT מכל מקום - בעד 1600 שקלים.

פאק, בדיוק!!!

ובקשר ללוח מגביל עם קונרו... הוא לא מתכוון לעשות OC ואם כן, במחיר הזה, 300MHZ זה מכובד מאוד.

הלוח הזה מצויין ותואם בדיוק לציפיות הקונה.

אם הוא רוצה שישקיע עוד ושיקח ג'יגהבייט DS3.

עדין לא הבנתי איפה ההתלבטות -

קונרו + 7900GT עולה על כל ההצעות הקודמות - אז יאללה טוס לקנות כבר.

פורסם
  • מחבר

אוקייי, לא היה לי חיבור מספר ימים בשל בעיות טכניות.

בכל מקרה, אני לא מתכוון לעשות OC למחשב הזה.

אבל תודה על כל הכיוונים השונים שרצים פה.

לאחר בדיקה קטנה בזאפ, ראיתי שה-7900GT רק מתחיל מ1700 ויותר.

אז לכן הוחלט, ATI X1800XT, אז כרטיס מסך סגרנו, עכשיו מה עם כל השאר?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז מה בקשר ללוח?? איזה כדאי? אני מחפש אחד שייתן לי כמה שיותר פורטים של SATA II וכמה שיותר סלוטים של PCI.

הצעות?

פורסם

אוקיי, אז מה בקשר ללוח?? איזה כדאי? אני מחפש אחד שייתן לי כמה שיותר פורטים של SATA II וכמה שיותר סלוטים של PCI.

הצעות?

לוח שיתאים לאיזה מפרט?

פורסם
  • מחבר

אוקיי צודק, אני אגיד לך מה.

אני יודע מה אני רוצה שיהיה לי בלוח, אתה תוכל לכוון אותי לאינטל או AMD.

אז כפי שאמרתי את הכרטיס מסך אני לוקח Sapphire Radeon X1800 GTO2 512MB DDR3 - VIVO / DVI - שעולה 1547 ש"ח, אז מן המצופה אני אקח גם לוח שיתמוך לי בCROSSFIRE בגלל שיש מצב שאני אשקיע בזה.

עכשיו אני צריך שיהיה לי כמה שיותר סלוטים של PCI מאחר ויש לי מספר תוספות שאני מוסיף שלא קשורות למפרט הזה, יש מצב שאתה יכול לתת לי כיוון או הצעות כלשהן ואני אגיד לך מה נראה לי יותר?

פורסם

א. ד"א, יש 7900GT ב1700 שקל, אני מציין את זה כי הוא טוב מהX1800GTO2 ולא רחוק ממנו במחיר.

ואני מבין שאתה לא מתכוון לעשות OC.

ב. בקשר ללוח, מהנתונים שנתת לי זה לא משנה אינטל או AMD.

אבל לי לפחות זה ברור שאתה צריך לבחור בקונרו, כלומר אינטל.

בכל מקרה, כמה סלוטי PCI אתה צריך בדיוק? או לפחות?

פורסם
  • מחבר

אני זקוק ללפחות 4-5 סלוטים של PCI

פורסם

לא כולל PCI-E כמובן כן? רק מוודא.

בכל מקרה, אם אתה צריך 4-5 אז אתה בבעיה, אין מספיק מבחר לוחות לקונרו בתקציב שלך.

הכי הרבה שאני זוכר זה 3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים