עבור לתוכן

שאלה לגבי מעבדי AMD ובניית מחשב מבוסס AMD (עד 4.5K)

Featured Replies

פורסם

שלום.

שמעתי שיש הורדה רצינית מאוד במחירי המעבדים של AMD

השאלה היא האם כדאי לקחת מעבד של AMD גם עבור משחקים...

אם כן אז איזה מעבד כדאי?

אני אשמח אם תרכיבו לי גם מפרט

תודה

פורסם

כבר שאלתי את זה....וחד משמעית לא.!

המעבד הכי חלש של אינטל הE6300 כימעט ולוקח את הFX64 שזה המעבד הכי חזק של AMD כיום..!...

והמעבד של אינט הרבה יותר זול גם!

אם תירצה ליראות מיבחנים של המעבד של אינטל לאומת האי.אמ די תעשה חיפוש בפורום יש מלא!

בקשר לבקשה השנייה יש לך פורום: מיפרטים!

:xyxthumbs:

פורסם

כולל הרכבה? כולל ציוד היקפי?

פורסם

כבר שאלתי את זה....וחד משמעית לא.!

המעבד הכי חלש של אינטל הE6300 כימעט ולוקח את הFX64 שזה המעבד הכי חזק של AMD כיום..!...

BULLSHIT - במילה אחת. על תגובה כזאת לא מגיע לך בכלל "לעזור" לאנשים. אתה צריך משהו שיעזור לך...

כשתלמד את ההבדל בין עזרה להסתה אני יסתום את הפה ולא יתערב לך בדברים. ובכלל טוב שאתה לא שולח אותו לאזעזאל לחפש עזרה ?!

מצטער Dan 2.0 שאני בעצמי לא נותן את דעתי בנושא, אני לא מעוניין שיקפצו עלי חבורה של ילדים "שאבא שלהם הוא הכי טוב בעולם", אם אתה מבין למה אני מתכוון... אשמח לעזור בפרטי, גם אני חוקר את הנושא לפני קנייה (מזה מס' חודשים)

פורסם
  • מחבר

ממממממ..... אז אולי בכל זאת מישהו שמבין שנושא יוכל לענות לי?

ואני לא מדבר כמובן על מעבדים בעולים 1500 שקלים ומעלה..... אני מדבר על מעבדים במחיר סביר ככה שאני אוכל לבנות מחשב

בתקציב של עד 4500-5000 שקלים... תודה

פורסם

BULLSHIT - במילה אחת. על תגובה כזאת לא מגיע לך בכלל "לעזור" לאנשים. אתה צריך משהו שיעזור לך...

כשתלמד את ההבדל בין עזרה להסתה אני יסתום את הפה ולא יתערב לך בדברים. ובכלל טוב שאתה לא שולח אותו לאזעזאל לחפש עזרה ?!

מצטער Dan 2.0 שאני בעצמי לא נותן את דעתי בנושא, אני לא מעוניין שיקפצו עלי חבורה של ילדים "שאבא שלהם הוא הכי טוב בעולם", אם אתה מבין למה אני מתכוון... אשמח לעזור בפרטי, גם אני חוקר את הנושא לפני קנייה (מזה מס' חודשים)

למה מה זה לא נכון? אני שאתי אותה שאלה אז עניתי לו....

למה יש פה מלא אנשים שנחושבים שהם הכיי חכמים!!...יש לך משהוא אחר להציע תגיב...אל תעיר...אתה עדיין לא מנהל פה!

פורסם

לא צריך להיות מנהל בכדי להעיר הערות על כל ה-hype הזה סביב הקונרו. מעבד מצויין, אכן, אבל זה לא אומר שבכל המצבים צריך דווקא אותו.

ה-e6300 מתחרה ב-x2 4200 - עם נטייה לטובת ה-e6300, למרות שלא תמיד הוא מנצח... אז איך בדיוק הוא כמעט לוקח את המעבד הכי חזק של AMD ??

להזכירך, אחרי x2 4200 יש 4400 , 4600, 4800, 5000, FX ...

אני לא "חושב שאני הכי חכם", אני כן חושב שאתה ממש לא יעיל בתגובתך, וזו זכותי להעיר על כך, מהסיבה הפשוטה שאתה מטעה בנאדם שמבקש עזרה.

אם הבחור ירצה ממני מפרט הוא יפנה אלי בפרטי, או יגיד פה מה הוא צריך שיהיה במפרט הזה. אחרת זה עלול להיות בזבוז זמן עבורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים