עבור לתוכן

מי יכול להסביר בבקשה מה ההבדל בין כרטיסי המסך של Quadro לכרטיסים של ATI ו NVIDIA

Featured Replies

פורסם

השאלה שלי היא למה עדיף לקנות כרטיס מסך רגיל של ATI או NVIDIA על QUARDO באותו מחיר פחות או יותר.

פורסם

נראה לי שאתה קצת מבולבל ...

QUADRO זאת סדרת כרטיסים מקצועית של NVIDIA לעיצוב תלת מימד ולגרפיקה, אלה לא כרטיסים למשתמשים ביתיים והם לא מתאימים למשחקים.

הסדרה המקבילה של ATI נקראת FireGL

פורסם

בהנחה שאתה קונה את הכרטיס במטרת גיימינג, כרטיסים רגילים עדיפים מכיוון שמבצעים את עבודת הרנדוק במשחקים בצורה טובה הרבה יותר.

כרטיסי העריכה התלת מימדית (QUADRO וה FIRE GL) מיועדים לתוכנות עריכה תלת מימדית ומציגים ביצועים גרועים במשחקים.

פורסם
  • מחבר

את זה שהם כרטיסים מקצועים של NVIDIA הבנתי.

תודה על המידה לגבי הכרטיסים המגבילים של ATI.

אבל אם אני הולך להשתמש בעיקר בגרפיקה מה עדיף לקנות?

תודה

פורסם

איזה גראפיקה? תלת מימד (maya , 3DMax וכדומה) או דו מימד? (פוטושופ , פלאש וכו').

אם דו מימד, אז לא ממש חשוב איזה כרטיס לקחת.

פורסם
  • מחבר

הכן כן תלת מימד

פורסם

כל עוד אתה באמת מתכוון לעשות רק עבודות עריכה בתלת מימד,לך על סדרת QUARDO [ותצפה למחירים רצחניים...אלו הם לא מחירים של השוק הרגיל....מחיר כרטיסים לעריכה גראפית הוא גבוה משמעותית מכרטיסי גיימינג]

במידה ואתה לא עורך מקצועי,אין לך שום סיבה למה לקחת כרטיסי עריכה גראפית ותוכל בהחלט ל"הסתפק" בכרטיסים אחרים.

פורסם

גם בביצועי דו-מימד בתוכנות CAD יש לכרטיסים האלו יתרון.

חישוב והצגה של מאות ווקטורים בו זמנית, לדוגמה, דורשים הרבה כח. כרטיסי ה Quadro לדוגמה עושים את הפעולה ביעילות גבוהה יותר מהרגילים.

פורסם

אם אתה רוצה המלצה לתקציב כדאי שתרשום בכותרת שזה דיון עם המלצה לכרטיס מסך מקצועי בתקציב XXXXX באפיק YYY.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים