פורסם 2006 ביולי 2519 שנים השאלה שלי היא למה עדיף לקנות כרטיס מסך רגיל של ATI או NVIDIA על QUARDO באותו מחיר פחות או יותר.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים נראה לי שאתה קצת מבולבל ...QUADRO זאת סדרת כרטיסים מקצועית של NVIDIA לעיצוב תלת מימד ולגרפיקה, אלה לא כרטיסים למשתמשים ביתיים והם לא מתאימים למשחקים.הסדרה המקבילה של ATI נקראת FireGL
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים בהנחה שאתה קונה את הכרטיס במטרת גיימינג, כרטיסים רגילים עדיפים מכיוון שמבצעים את עבודת הרנדוק במשחקים בצורה טובה הרבה יותר.כרטיסי העריכה התלת מימדית (QUADRO וה FIRE GL) מיועדים לתוכנות עריכה תלת מימדית ומציגים ביצועים גרועים במשחקים.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר את זה שהם כרטיסים מקצועים של NVIDIA הבנתי.תודה על המידה לגבי הכרטיסים המגבילים של ATI.אבל אם אני הולך להשתמש בעיקר בגרפיקה מה עדיף לקנות?תודה
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים איזה גראפיקה? תלת מימד (maya , 3DMax וכדומה) או דו מימד? (פוטושופ , פלאש וכו').אם דו מימד, אז לא ממש חשוב איזה כרטיס לקחת.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים כל עוד אתה באמת מתכוון לעשות רק עבודות עריכה בתלת מימד,לך על סדרת QUARDO [ותצפה למחירים רצחניים...אלו הם לא מחירים של השוק הרגיל....מחיר כרטיסים לעריכה גראפית הוא גבוה משמעותית מכרטיסי גיימינג]במידה ואתה לא עורך מקצועי,אין לך שום סיבה למה לקחת כרטיסי עריכה גראפית ותוכל בהחלט ל"הסתפק" בכרטיסים אחרים.
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים גם בביצועי דו-מימד בתוכנות CAD יש לכרטיסים האלו יתרון.חישוב והצגה של מאות ווקטורים בו זמנית, לדוגמה, דורשים הרבה כח. כרטיסי ה Quadro לדוגמה עושים את הפעולה ביעילות גבוהה יותר מהרגילים.
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים אם אתה רוצה המלצה לתקציב כדאי שתרשום בכותרת שזה דיון עם המלצה לכרטיס מסך מקצועי בתקציב XXXXX באפיק YYY.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.