עבור לתוכן

מעוניין לקנות כ. מסך חדש עד 1700 ל-AGP

Featured Replies

פורסם

שלום,

המערכת שלי מפורטת בצד ימין, לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן או לשדרג או לרכוש כ. מסך חדש משום שנוכחי מגמגם מאוד. מכיוון שעוד 4 חודשים אני מתגייס (ואני לא הולך לחזור הביתה כל שבוע) ההבנתי שלהשקיע במחשב חדש זה יהייה ביזבוז. לכן אני רוצה להאריך את החיים של המחשב הנוכחי כמה שיותר.

אני מעוניין לרכוש את הכרטיס EVGA GeForce 7800GS לאפיק AGP בבערך 1700 שקל. איך הכרטיס? הוא כדאי? האם הוא יאריך את החיים של המחשב למקדימום שניתן ללא החלפת שילוש? (אני גם מתכוון לשדרג לספק איכותי יותר מה-HEC 300W שיש לי כרגע על מנת שהוא יחזיק את המחשב)

תודה לעוזרים

פורסם

תחסוך לך את הכסף וקנה X1600P או X800GTO

תאמין לי שאתה תצטרך אותו מאוד

פורסם

קח X800GTO, אני לא מאמין שתצטרך לשדרג ספק, ואת השאר תשמור.

המחשב שלך לא כזה גרוע.

פורסם

שלום לך

קניתי מ KSP ב 1690 ש"ח EVGA OC 430\1300 7800GS

המפרט שלי חלש משמעותית משלך:

P4 2.6GHZ FSB 800MHZ

512+256+256 MB 400MHZ (לא דואל)

80GB IDE WD

ENERMAX NOISEMAKER 420W

ובכל זאת הכרטיס סוחב נהדר הכל רק אל תעשה לו OC מה שעשו לו זה מספיק

וחוץ מזה יש לי מסך MAG 786PFS והוא יחסית קטן אז 1024*768 מספיק לי ברוב המשחקים

אם FEAR ו OBLIVION נחשבים זוללי משאבים אז עומד בדרישות בכבוד רב בקשר למשחקים עתידים

לא יודע מה יצא ואם המעבד שלך יהווה צוואר בקבוק אם לא זה כרטיס נהדר אך גם יקר מאוד

פורסם

שלום לך

קניתי מ KSP ב 1690 ש"ח EVGA OC 430\1300 7800GS

המפרט שלי חלש משמעותית משלך:

P4 2.6GHZ FSB 800MHZ

512+256+256 MB 400MHZ (לא דואל)

80GB IDE WD

ENERMAX NOISEMAKER 420W

ובכל זאת הכרטיס סוחב נהדר הכל רק אל תעשה לו OC מה שעשו לו זה מספיק

וחוץ מזה יש לי מסך MAG 786PFS והוא יחסית קטן אז 1024*768 מספיק לי ברוב המשחקים

אם FEAR ו OBLIVION נחשבים זוללי משאבים אז עומד בדרישות בכבוד רב בקשר למשחקים עתידים

לא יודע מה יצא ואם המעבד שלך יהווה צוואר בקבוק אם לא זה כרטיס נהדר אך גם יקר מאוד

דבר ראשון : תתחדש

דבר שני: האם בדקת בפורום שלנו לפני שקנית את הכרטיס? היית יכול לחסוך לעצמיך את ה100-150ש"ח...

דבר שלישי: מאחל לך הנאה מרובה מהכרטיס הנהדר הזה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תחסוך לך את הכסף וקנה X1600P או X800GTO

תאמין לי שאתה תצטרך אותו מאוד

וזאת למרות שאני לא הולך לשדרג את המעבד בשנים הקרובות? ממה שהבנתי 2 הכרטיסים למעלה חלשים משמעותית מ-7800GS, האם לא כדאי בכל זאת לקנות את הכרטיס?

פורסם

וזאת למרות שאני לא הולך לשדרג את המעבד בשנים הקרובות? ממה שהבנתי 2 הכרטיסים למעלה חלשים משמעותית מ-7800GS, האם לא כדאי בכל זאת לקנות את הכרטיס?

תאמין לי שאתה לא תצטער...

אתה בשירות הצבאי (אני מאחל לך שתגיע לבקום או לקיריה בכדי שתצא יומיות) ולא יהיה לך ממש זמן למשחקים...

תלוי במקצוע...

הכרטיסים שהמלצתי לך הם כרטיסים שמתאימים למחשב שלך וגם לא יקרים,עד אז בטח תרצה גם לשדרג לPCX ותחפש בנרות למי למכור את המחשב במחיר זעום ויקרה מצב שסתם השקעת 1600ש"ח סתם...

פורסם
  • מחבר

חחחח חבר, אני מתגייס לקרבי (זה בטוח ב-100%, ואני שמח שכך) ולכן אני מעוניין לנצל את ה-4 חודשים הבאים לכיף (שחלק מהכיף הזה יהייה גם מחשב).

עכשיו אני לא חושב שאתה מבין, אבל אני לא הולך לשדרג בזמן הקרוב (ע"ע 3 שנות השירות) לכן אני מעוניין שיהייה לי כ. מסך, שלפחות בזמן הזה שתהייה לי איזה חופשה קטנה אני אוכל להנות מהמשחקים החדשים - לכן אני מעוניין בכ. מסך איכותי גם אם אני לא אוכל למכור אותו עוד 3 שנים...

מה אתה אומר עכשיו, עדיין לא כדאי להשקיע 1700 שקל בכרטיס הנ"ל?

פורסם

עדיין לא כדאי ידידי...

ותאמין לי שאני מבין אותך,וגם חברים שלי שביחידות מובחרות יבינו אותך...

עם הכרטיסים הללו אתה עדיין תהנה מביצועים נאים יחסית למחיר...

תוכל גם לעשות את הדבר הבא:

להחליף לוח אם ב450ש"ח התומך בPCX

לקנות כרטיס מסך כגון ה7600GS

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון להחליף מעבד ולוח-אם מ-2 סיבות: הראשונה היא שהמחשב ייעמוד בביתי 90 אחוז מהזמן במשך 3 שנים. השניה היא שאני מאמין שהמחשב הבא שלי יהייה מבוסס קונרו..

לכן אני מעוניין בכ. מסך איכותי :)

עוד משהו, אני רוצה שהכרטיס מסך שלי יצליח לתפקד "לא רע" תחת Crysis - והכרטיסים של ATi (אני מדבר על ה-X800GTO) לא תומך ב-Shader Model 3.0, נכון? זה יהייה בעייתי..

פורסם

אנא הוסף את התקציב ואפיק התקשורת לכותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים