עבור לתוכן

אכזבה מגוף קירור של זלמן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

רציתי לשתף אתכם במקרה שלי בכדי שאולי תשפכו קצת אור על המקרה.

ביצעתי קנייה אצל הדובים של גופי קירור ושאר מודינג למיניהם.(ברוך נתן אחלה שירות).

בין השאר:

1.Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM

2.Zalman Vga Cooler VF900-Cu Led

אז ככה... הזלמן של הכ.מסך מעולה! הוא מוריד 10 מעלות במצב מנוחה וקצת פחות במאמץ.

הבעיה מתחילה עם הגוף קירור למעבד,הוא לא רק שלא הוריד לי את החום אלא העלה אותו במעלה(מצב מנוחה)!

מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזו?

הערות:

1-ניקית את הגריז התרמי היישן לחלוטין ומרחתי אחד חדש של זלמן(לא זה שבא עם הג"ק)

2-הגוף קירור יושב מצויין על המעבד.

3- הסרקולציה של המארז רק נהיתה יותר טובה כי שמתי כבלים מעוגלים.

4- קצת תמונות:

א.9919ff8.th.jpg

ב.9030fx9.th.jpg

התמונה הראשונה היא מלפני והשניה אחרי המודינג.

תודה לעוזרים.

פורסם

הטמפ של המעבד באמת על הפנים אני אם קירור סטוק והמעבד במתח של 1.55 לא עובר את ה49 במאמץ

אבל אני אומר תן למישחה כמה ימים לתפוס

פורסם

ההפרש המשמעותי הוא במאמץ.

תבדוק במאמץ כמה הוא מוריד,לא ב-IDLE.

פורסם
  • מחבר

אז איך ה-VF900 שלי מוריד 9 מעלות ב-IDLE?

פורסם

כי הוא מחובר לכרטיס מסך...

בכל מקרה, אתה בטוח שלא שמת יותר מידי משחה תרמית?

פורסם

למה לא שאלת לפני שקנית?

הקירור של זלמן ה-CNPS7000B-Cu לא מוריד בכלל את הטמפרטורה של המעבד אולי 2 מעלות במאמץ חוץ מזה כלום(אני מדבר מניסיון)אבל מה שבטוח שהוא ממש ממש שקט.

פורסם

טעות שלי...

חשבתי שהוא מדבר על סדרת 9000 :-\

פורסם

חרא של קירור, למה ציפית?

פורסם

מה אתם מזיינים לבנאדם בשכל ?! הקירור הזה הוא מעולה.. והוא מוריד 5+ מעלות במינימום, לדעתי תקנה לך משחה מבוססת כסף נורמלית AS5 יכולה להיות פיתרון מעולה להולכת חום ביעילות מיטבית, כל הNOOBים פה באמת שאין לי בעיה איתכם אבל אם אתם לא יודעים אל תדברו באוויר, זה אחד הקירורים המוצלחים של זלמן וזה בדוק !

תתחדש ידידי ! :)

פורסם

מה אתם מזיינים לבנאדם בשכל ?! הקירור הזה הוא מעולה.. והוא מוריד 5+ מעלות במינימום, לדעתי תקנה לך משחה מבוססת כסף נורמלית AS5 יכולה להיות פיתרון מעולה להולכת חום ביעילות מיטבית, כל הNOOBים פה באמת שאין לי בעיה איתכם אבל אם אתם לא יודעים אל תדברו באוויר, זה אחד הקירורים המוצלחים של זלמן וזה בדוק !

תתחדש ידידי ! :)

על מה אתה מתבסס?

לי היה את הקירור ואני יכול להגיד בוודאות שהוא לא מוריד כלום.

ובבקשה דבר יפה.

פורסם

מצטער על הלשון הירודה משהו.. אלב תבדוק כמעט בכל בנצ'מארק אפשרי וגם הוכחות חיות אצל אנשים וחברים קרובים הסינק הזה זה אחד המוצלחים של זלמן... אנשים מגיעים איתו לאוברקלוק מטורף והטמפ' עדיין נשמרת נמוכה יחסית, הוא פשוט מצויין.. תבדקו אולי ההתקנה שלכם לקויה או המריחה של המשחה לחלופין, בעיה בסינק זה בטוח לא !

פורסם
  • מחבר

מה כבר יכול להיות בעיה עם המריחה של הגריז התרמי?

ניקיתי את המעבד מכל שריד של המשחה הקודמת,ומרחתי באחידות את המשחה החדשה של ZALMAN,גם על המעבד וגם על הגוף קירור.

יש משהו שפיספסתי?

פורסם

The Unknown- הסינק הזה נתן אצלי ביצועים פחות טובים מה Silencer 64 שיש לי, שעולה 55 שקל בדיוק.

ואגב, המשחה של זלמן טובה בהרבה מ AS5 ו MX-1, אז זו ממש לא הבעיה.

פורסם

The Unknown יש לך פה טעות הקירור לא מוריד שום דבר וזה ככה אצל כולם עם אצלך הוא הוריד 5 מעלות אז המשחה לא הייתה מרוחה טוב וכנראה שהרכבת אותו עם משחה טרמית חדשה אז ירדו הטמפרטורות בגלל המשחה לא בגלל הקירור.

ו-pika007 מה שמקבלים עם הקירור זה המשחה הישנה לא החדשה(ZM-STG1).

פורסם

יש לי ת'זלמן, חרא של קירור, לא מוריד בגרוש ת'טמפרטורה, הדבר היחיד שהוא עושה זה שהוא לא עושה עושה רעש ולא שומעים אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים