עבור לתוכן

תוצאה נמוכה ב 3dmark05 למה??

Featured Replies

פורסם

עשיתי בדיקה עם ה x800gto 256m של ספייר והתוצאה יצאה נמוכה 3800 פלוס מינוס והבנתי שזה אמור לקבל הרבה יותר בערך 4500 למה זה??? :nixweiss:

פורסם

כניראה המעבד או הזיכרון מגביל

המ המפרט שלך?

פורסם
  • מחבר

p4 2.8

GIGABYTE GA-8SG800

512

ועשיתי רק את המבחן הראשון בלי ה cpu ובלי הטקסטורה וזה לא אמור להשפיע בגלל מעבד או זיכרון זה אמור לבחון נטו את הכרטיס הגרפי נכון?

פורסם

מהי מהירות הזכרונות שלך? (ה-512)

פורסם
  • מחבר

133 DDR SDRAM זכרונות מעפנים אבל לא נראה לי זה קשור

פורסם

זה קשור לפחות ב-100 נקודות ב-3DMARK

133 SDRAM?

או DDR -SDRAM 133 (DDR266( אפקטיבי.

לי יש 2 זכרונות בשני תדרים שונים אחד DDR400 ואחר DDR266 כשאני מוציא מהמחשב את הזכרון האיטי יותר (ה-266) ונשאר ה-DDR400 כשאני מריץ 3DMARK2001 התוצאה שמתקבלת יוצאת גדולה ב-100 נקודות לפחות משילוב של שני הזכרונות שעובדים על התדר הנמוך ביחד כמובן. (ובוודאי ובוודאי התוצאה גדולה בהרבה מזיכרון איטי בודד = >DDR266, בערך 200 נק' ויותר...)

פורסם
  • מחבר

אבל מדובר ב 800 נקודות ולא ב100 אחי מה לעשות?

פורסם

אני חושב שיש במה שאמר YOSEPH

משהו:

כניראה המעבד או הזיכרון מגביל

המ המפרט שלך?

אבל אני לא רואה שאמורה להיות בעיה עם המעבד.

תנסה בכל זאת להחליף זכרונות עם חבר...

חוץ מזה איפה כתוב ש

שזה אמור לקבל הרבה יותר בערך [glow=red,2,300]4500[/glow] למה זה??? :nixweiss:

?

פורסם

X800GTO אמור לקבל 4500 עם מערכת חזקה.. המערכת שלך מה לעשות - לא. התוצאה שקיבלת באמת מעט נמוכה אבל זה פשוט כתוצאה ממעבד וזיכרונות איטיים.

פורסם

זכרונות ומעבד משפיעים כל כך הרבה על התוצאה ב3DMARK?

פורסם

יכול להיות גם הדרייברים שלך מעט ישנים - אבל כן.

בתכלס - אין לך DC - המעבד עובד על FSB533 ככה שהוא שווה לAMD ATHLON XP 2800 פחות או יותר - זה מעבד מאוד מאוד חלש בימינו. תחשוב שבימים של היום המעבד שלך נחשב מבחינת ביצועים אפילו פחות מ2.4 בגלל ה533 וזה שאין לך דואל צ'אנל.

פורסם
  • מחבר

כל זה בגלל הזכרונות האלה? אבל חשבתי שה 3dMark בוחן רק את הגרפיקה ולא את הזכרונות מעבד והדברים האחרים במערכת כי לשם כך הוא נוצר

אם הייתי רוצה שיבדוק את המעבד הייתי שם את המבחן של המעבד אבל שמתי רק את המבחן הראשון של הגרפיקה

אבל עם כל זה לא אמור להיות הבדל של יותר מ 200 נקודות ובטח שלא 700 (נגיד שהמומוצע זה 4400)

וגם לא נראה לי יש לי חיישן בכרטיס למרות שאמור להיות בכרטיס הזה חיישן לא?

פורסם

יש סטיקי בנושא.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים