פורסם 2006 ביולי 2519 שנים אחרי שהתקנתי את CATALYSY CONTROL CENTER הוא פעל טוב על שהוא התחיל להציג לי את השגיאה הבאה בכל פעם שניסיתי להכנסתמונה: http://img488.imageshack.us/img488/9463/1ts9.jpg
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים כן תנסה..גם לי זה קרה ואחרי התקנה מחדש של הFM זה הסתדרלי אישית זה קרה בגלל איזה תוכנת ניקיון שמחקה לי קבצים חיונים לFM מהריגסטרי
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר הבנתי לא היה בסדר- כשאני משנה במאפיינים של שולחן עבודה> הגדרות >איכות צבע ל32 סיביות זה נותן את השגיאה ואני לא יכול להכנס לcc אבל ב16 סיביות אפשר, מה הבעיה כאן, למה הcontrol center לא פועל עם 32 סיביות?
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים גם לי יש את ההודעה הזאות זה קשור להרשאות שלך במחשב אין לי לזה עדין פתרון. איזה שהיא תוכנה משחק שינה את ההרשאות של ה-ADMIN שלנו אם משהיו יודע מה אז נשמח לקבל תשובה דרך הגב אם תעשה שחזור מערכת זה יפטור לך את הבעיה. אבל כול הקבצים שהוספת אחרי תאריך השחזור כניראה יעלמו זה מה שקרה לי בכול אופן
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר הבנתי לא היה בסדר- כשאני משנה במאפיינים של שולחן עבודה> הגדרות >איכות צבע ל32 סיביות זה נותן את השגיאה ואני לא יכול להכנס לcc אבל ב16 סיביות אפשר, מה הבעיה כאן, למה הcontrol center לא פועל עם 32 סיביות?קראת את מה שרשמתי? זה היה המקור לבעיה ועכשיו אני רוצה לדעת למה עם 32 סיביות הcontrol center לא פועל, אצל עוד מישהוא זה ככה?
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים תנסה אולי למחוק את הCONTROL CENTER? אצלי מותקן רק הדריבר בלי CCC והכל עובד פיקס!
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים מחבר זה הסתדר לי אבל רק ברמת צבעים של 16 סיביות. כשאני משנה ל32 הוא לא פועל וזאת השאלה שלי, למה ב 32 הcontrol center לא פועל?
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים טוב, אם זה כל כך חשוב לך אז תסתפק עם 16 BIT...אני לא משתמש בהגדרות האלה... ההגדרות במשחקים זה כל מה שאתה צריך
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים בדיוק באתי לפתוח ת'רד על ההודעה הזאת... גם לי זה עושה אותה וזה ממש מציק.... ה CCC לא מיותר... אני משתמש בו והוא יעיל... אבל זה ממש טמטום שהוא פועל רק ב 16... מי משתמש היום ב 16?? בכל מקרה מי שיודע שיכתוב איך מפסיקים את ההודעה הזאת וגורמים ל CCC לחזור לעבוד כמו שצריך עריכה: עכשיו בדקתי ולי זה לא עובד גם כשזה על 16 BIT.. המצב שלי ממש חמור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.