פורסם 2006 ביולי 2519 שנים היי כולם התחלתי לשחק בפיר והמצב מפחיד!!! אפילו ההגדרות מפחידות..יש מלא הגדרות של דברים ואין לי מושג במה לגעת,הנה תמונה של חלק מההגדרות,על פי המפרט שלי על איזה הגדרות אתם ממליצים לשים? יש שם כמה דברים שאין לי מושג מהם ??? על פי ההגדרות בתמונה המשחק רץ חלק http://loading.co.il/uploads/1508228752.JPG ואם אפשר הסבר קטן על ההגדרות האחרות(ראיתי שם הגדרות אפקטים,מחשב או משהו כזה) תודה לעונים :
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר שים ע הכי גבוהה שאתה יכול שעובד לך במצב טוב ובלי קרטועים העלאתי AA X4 וAF X16 ועדיין זז חלק והפעלתי VSYNC מה זה PIXEL DOUBLING? דרך אגב יריות מאגניבות
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים פשוט תעשה באפשרויות גראפיקה על MAXIMUM הגדרות מחשב על MAXIMUM SOFTSHAODOWS-ON ו VSYNC על OFF
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר פשוט תעשה באפשרויות גראפיקה על MAXIMUM הגדרות מחשב על MAXIMUM SOFTSHAODOWS-ON ו VSYNC על OFFאם אני אכבה את ה VSYNC הFPS יעלה?
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים זו אופציה לכרטיסים תומכי DX8.1במידה ויש לך כרטיס תומך DX9 כמו FX5900 למשל,הכרטיס ישתמש באפקטים של DX8.1 בכדי להורד את העומס,ההשלכות הם אפקטים לא יפים כלל...
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר זו אופציה לכרטיסים תומכי DX8.1 במידה ויש לך כרטיס תומך DX9 כמו FX5900 למשל,הכרטיס ישתמש באפקטים של DX8.1 בכדי להורד את העומס,ההשלכות הם אפקטים לא יפים כלל... אוקי תודה רבה מה עוזר לי הSLOWM הזה?מה אני יכול לעשות איתו?
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים אוקי תודה רבה מה עוזר לי הSLOWM הזה?מה אני יכול לעשות איתו? אתה שואל מה עושים עם ה-slow motion? אם יש לך הרבה אוייבים כשאתה במצב SM אתה יכול לחסל אותם "בקלות" יחסית
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים מחבר אתה שואל מה עושים עם ה-slow motion? אם יש לך הרבה אוייבים כשאתה במצב SM אתה יכול לחסל אותם "בקלות" יחסית מאגניב ;D טוב תודה רבה לכולם,אין לי יותר שאלות
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים סליחה על הבורות, אבל הפיקסל דאבלינג לא מוריד את הרזו' בפרופורציה לרזו' המקורית ובכך מעלה את הביצועים?
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים סליחה על הבורות, אבל הפיקסל דאבלינג לא מוריד את הרזו' בפרופורציה לרזו' המקורית ובכך מעלה את הביצועים? חס וחלילה שאלתך אינה בורה כלל ידידי היקר http://www.fho-emden.de/~hoffmann/interpol181100.pdf אני חושב שזה יעזור...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.