פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר אני חייב שתמליצו לי על מעבד (כפול ליבה) +לוח אם ב900 שקל....(רק מ KSP)אני יודע שזה קשה אבל זה התקציב שלי אין מה לעשות...חשבתי לי על מעבד של אינטל כפול ליבה הכי זול שיש ב 670 בKSP ועוד איזה לוח זול... שיהיה טוב...תודה מראש~!~!
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים אני חייב שתמליצו לי על מעבד (כפול ליבה) +לוח אם ב900 שקל....(רק מ KSP)אני יודע שזה קשה אבל זה התקציב שלי אין מה לעשות...חשבתי לי על מעבד של אינטל כפול ליבה הכי זול שיש ב 670 בKSP ועוד איזה לוח זול... שיהיה טוב...תודה מראש~!~!900-670 יוצא לנו 230 שקל ללוח M...שאני בספק אם יש חיה כזו בכלל...גם אם כן..הוא ממש אבל ממש לא שווה..
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים שמע תקנה לוח אם עדכני למעבדים המובילים תחפש עבודה -שבוע וחצי עבודה יש לך מעבד תותח
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים שמע תקנה לוח אם עדכני למעבדים המובילים תחפש עבודה -שבוע וחצי עבודה יש לך מעבד תותח מסכים עם יהודה , צא תעבוד , ובינתיים שים תכסף בבנק תן לו לצבור ריבית
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים באופן כללי אני מסכים עם אלה שמעלי, אבל יש אופציה אחת שהיא סבירה וקיימת:http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10050http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3266
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים אני בן 15 ועובד עכשיו במשרד שבו ATA הוא הלהיט... תביא את המפרט שבנית אני אמליץ עליו בעבודה , עם אפשר כמובןIntel Pentium D 805Arctic Cooling Freezer 7 / Pro (בשביל שלא יטחן את השכל הקירור)Gigabyte 8I945P-G RH512MB DDR2-66780GB SATA2Nec 3550Compucase 6A19ופלופי כמובן
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים Intel Pentium D 805Arctic Cooling Freezer 7 / Pro (בשביל שלא יטחן את השכל הקירור)Gigabyte 8I945P-G RH512MB DDR2-66780GB SATA2Nec 3550Compucase 6A19ופלופי כמובןתודה ! אני אוריד את הפלופי (כי לא משתמשים בו אף פעם , קרה לי מקרה שבוא ניסיתי וגיליתי שהוא גם חלוד, וגם מפוצץ אבק !!!) ואקח את ההערה לגביי הקרור , הוא בא עם כרטיס מסך קול ONBOARD נכון?
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר שמע תקנה לוח אם עדכני למעבדים המובילים תחפש עבודה -שבוע וחצי עבודה יש לך מעבד תותח חחח זה בדיוק מה שבא לי עכשיו.... אבל אני מכרמיאל ויש עכשיו קטיושות... אני נמצא עכשיו בהרצליה.... זה בעיהה... אוףף באסה .. קיצר יש לי שאלה, אם נגיד אני קונה מעבד סוס ולוח אם מעפן וזול אז המעבד לא יריץ מהר או משהו...?? מה התפקיד של הלוח?? (חוץ מיזה שכל הדברים מתחברים אליו....) תודה
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים תודה ! אני אוריד את הפלופי (כי לא משתמשים בו אף פעם , קרה לי מקרה שבוא ניסיתי וגיליתי שהוא גם חלוד, וגם מפוצץ אבק !!!) ואקח את ההערה לגביי הקרור , הוא בא עם כרטיס מסך קול ONBOARD נכון? כן אם כבר, אז החלטתי לצ'פר את עצמי (בסופו של דבר אני עובד על המחשב המיועד) ולהוסיף עוד 512MB החלטתי שבשביל עוד 250 שקל אני לא אסבול חחח זה בדיוק מה שבא לי עכשיו.... אבל אני מכרמיאל ויש עכשיו קטיושות... אני נמצא עכשיו בהרצליה.... זה בעיהה... אוףף באסה .. קיצר יש לי שאלה, אם נגיד אני קונה מעבד סוס ולוח אם מעפן וזול אז המעבד לא יריץ מהר או משהו...?? מה התפקיד של הלוח?? (חוץ מיזה שכל הדברים מתחברים אליו....) תודה אמרת בעצמך הרכיב שמקשר בין כל הרכיבים עדיין צריך לחשוב אם לקחת לוח זבל?
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים כן אם כבר, אז החלטתי לצ'פר את עצמי (בסופו של דבר אני עובד על המחשב המיועד) ולהוסיף עוד 512MB החלטתי שבשביל עוד 250 שקל אני לא אסבול אמרת בעצמך הרכיב שמקשר בין כל הרכיבים עדיין צריך לחשוב אם לקחת לוח זבל? יש לי על המחשב האישי שלי למשחקים 512 זיכרון , לא מספיקים למשחקים , אבל אבא שלי עובד עם 512 זיכרון במשרד + pentium III 1000mhz והכל עובד סבבה , במילים אחרות , החלטה נבונה ב250 שקל ולגביי הבעיה של no name , אני אשאל אותך שאלה פשוטה, מה עוזר לך מעבד טוב כמו שאתה הולך לקנות עם מתחתיו יש לוח שעוצר אותו? קנייה כזאת היא TOTAL LOST מוחלט עם לא תאזן בין הרכיבים שלך , ככה שכולם , או כמעט כולם (אך אחד לא מושלם , חרוז...) ייממשו את היכולת שלהם (או יותר עם overclock) תוספת : לא קשור עכשיו לחומרה, אבל בהרצליה יש הרבה שברחו מהקטיושות (לא מאשים אותכם ) , ולא לכולם יש איפה לגור... תשקול ללכת לעבוד באיזה מלון אני מניח שהם מפוצצים עכשיו והם שוועים לידיים עובדות ! (לפי ההיגיון שלי , זה נכון , אבל תתקנו אותי עם לא)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.