פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מקווה שכאן זה המקום, אם לא יעבירו... יש לי כרטיס מסך 7800GT (של GIL אמנם, אבל עדיין) ולפי מה שידוע לי קיימת אצלו פונקצית הVIVO. (מן הסתם הוא בא עם כבל VIVO ורשום על האריזה שלו שאחת הפונקציות שלו היא VIVO...) הוא בא עם כבל שבצד אחד מתחבר לחיבור מסוים בכרטיס המסך ובצד שני יש לו שישה חיבורים (כל שורה חיבור...): SVIDEO IN SVIDEO OUT Pr Pb/Comp Y Video in עכשיו: - האם מישהו יודע איך אפשר לחבר אותו (לממיר Hot קיים/טלויזיה...) ולהשתמש בו? - האם צריך לקנות איזשהי תוכנה על מנת לראות טלויזיה בעזרתו? איזה אם כן? - אם בעתיד אני אקנה Wii, הדבר הזה יכול לשמש ככה כטלויזיה? אני אוכל לחבר את הWii למסך בVIVO? בקיצור, אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מדריך לחיבור ושימוש בVIVO אני אודה לו מאוד כי אני לא מוצא כלום.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים 1. פשוט לחבר את הכבל המיוחד מצד אחד לכרטיס המסך ובצד השני את הממיר לVIDEO IN.2. אמורה לבוא לך עם הכרטיס תוכנה מתאימה.3. אני לא רואה סיבה שלא.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר עם הכרטיס בא רק הדרייבר, זה אני בטוח 100%. האם יש תוכנות אחרות שניתנות לשימוש?אני מחפש בחנות של אנוידיאה... ה-PUREVIDEO, למה הוא משמש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.