פורסם 2006 ביולי 2419 שנים והאם זה נכון גם לכרטיסים כיום? 7900GT,7900GTX?והאם מרגישים את זה (אם זה קיים עדיין)
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים לפי מה שאני יודע לATI יש אפשרות לHDR+AA אז אני חושב שלכרטיסים יש איכות תמונה יותר טובה.ת'אמת שאני לא הכי בטוח..
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים הכל בולשיט... אין שום הבדל בתמונה..סתם השוואות מטומטמות חסרות שחר של אנשים משועממים...איכות התמונה מזמן לא משחקת תפקיד בתחרות הזו.
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים עם אל כל פעם שהיה נפתח ת'רד כזה הייתי מכבל שקל... לרוב יגידו לך ש- ATI.. אבל הבנתי שרק ה GF 7XXX לא תומכים ב- HDR+AA...
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים מחבר לא אכפת לי HDR עם AA כי אני לא הולך להשתמש בזהבכללי למי יש תמונה יותר חדה/איכותית?תודה
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים אומרים שATI עכשיו להאמין לא להאמין זה ההחלטה שלך מה שכן בATI יש אפשרות לSUPER AA
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים אומרים שATI עכשיו להאמין לא להאמין זה ההחלטה שלך מה שכן בATI יש אפשרות לSUPER AAחחחח מזה SUPER AA?לא התכוונת ל FSAA?
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים עם אל כל פעם שהיה נפתח ת'רד כזה הייתי מכבל שקל... לרוב יגידו לך ש- ATI.. אבל הבנתי שרק ה GF 7XXX לא תומכים ב- HDR+AA... *על מקבל*
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים אומרים שATI עכשיו להאמין לא להאמין זה ההחלטה שלך מה שכן בATI יש אפשרות לSUPER AAאתה מתכוון לFSAA?זה לא SUPER AA...זה FULL SCREEN ANTIALIASINGבכל מקרה-ההבדלים בין הכרטיסים הם מינוריים לבין לא מורגשים...ההבדל המשמעותי היחידי הוא שהכרטיסים מהדור האחרון של ATI תומכים בHDR+AA בניגוד לכרטיסים של NVIDIA שלא מסוגלים לעשות את שניהם יחד. [אבל מצד שני-כל הדורות הקודמים של ATI בכלל לא תומכים בHDR]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.